BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

15 lata 4 miesiąc temu #45383 przez nikusia1988
I ja również dołączam się do życzonek i do tego nowiutkiego forum :)
Witam Was dziewczynki :-* Mirellko, Asiku, MadziuM, Vifi i reszta dziewczynek buziołki :-* :-* :-*
Temat został zablokowany.
15 lata 4 miesiąc temu - 15 lata 4 miesiąc temu #45386 przez sylka
Lacrijka napisał:

Ale w przyszłym roku będziemy juz świetowali moje urozinki we troje :):):) Oby !!!!!!!!! :):):)

My tak owocnie świętowaliśmy moje urodzinki, że teraz noszę nasz wspólny prezent :) A tegoroczne będziemy świętowali razem w trójkę, męża majowe i moje czerwcowe :D
15 lata 4 miesiąc temu #45392 przez Marta M
Lacrijka i ja przylaczam sie do zyczen, przede wszystkim zycze zdrowka i upragnionego groszku ;)
15 lata 4 miesiąc temu #45398 przez gosiak
Lacrijka 1OO Lat 1OO Lat... Wszystkiego Naj Naj Kochana no i wiadomo czego Ci najbardziej życzę:D a przyszłe urodzinki będą na pewno już w trójeczkę :) ;) Mała witaj...no i Mgduśka z forum fm jeśli Nas czytasz to przyłącz się bo wiemy że jesteś:) :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
15 lata 4 miesiąc temu #45400 przez bewipo
Ode mnie również sto lat Lacrijka :*
Nikusia nareszcie wróciłaś do nas :)
Agusia83 ja też mam kiepski grudzień. Co prawda z mężem wszystko dobrze, ale inne sprawy walą mi się na głowę (dosłownie i w przenośni). Ehhh... Szkoda smęcić.
15 lata 4 miesiąc temu #45407 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Dziękuję Wam kochane dziewuszki :kiss: Dziś ten feralny dzień, 26 lat minęło :dry: Powinnam mieć już conajmniej parke tzn synusia i córeczke , a tu co ??

aaaa Lacrijka a co ja mam powiedzieć ja o rok jestem starsza od Ciebie i też jak na razie stoję w miejscu hmm ale staranka w pełni wiecie ja we wrześniu mam ur jakby w najbliższym czasie nam sie tak udało to akurat na wrzesień bym prezenta miała :) może być nawet spóźniony ale żeby był ta bym chciała:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
15 lata 4 miesiąc temu #45410 przez gosiak
Asia a Ty to chyba jutro wielki dzień masz:D chyba idziesz podglądnąć fasolkę? jak tylko wrócisz widzimy tu foteczkę z usg:) ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
15 lata 4 miesiąc temu #45412 przez monami
też się melduję :) czytam staraczki caaały czas :) i mooocno za wszystkie trzymam kciukasy :) a Zuzia to nawet w buzi te kciukasy trzyma o!
15 lata 4 miesiąc temu #45419 przez Asik
nooo Gosia :) jutro na 13 mam wizytę ..no i nie ukrywam że trochę się denerwuję ... normalne :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
15 lata 4 miesiąc temu #45423 przez kaśku
kilka dni mnie nie było i juz 10 stron zaległości :p
praca przygniata mnie totalnie. trochę chyba przeginam, ale kupujemy mieszkanie i muszę spiąć cycki.

będe zagladać :)
15 lata 4 miesiąc temu #45427 przez gosiak
Asik napisał:

nooo Gosia :) jutro na 13 mam wizytę ..no i nie ukrywam że trochę się denerwuję ... normalne :D

pewnie że sie denerwujesz bo pierwszy raz ujrzysz swoje maleństwo a to nie lada wielkie przeżycie, także nocka dziś długa przed Tobą:) wszystko na pewno dobrze będę na pewno myśleć o Tobie o 13 i trzymać kciukasy żeby dobrze wszystko poszło:) :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
15 lata 4 miesiąc temu #45429 przez magduska
witam was dziewczynki,zajrzalam sobie wczoraj,zeby sie tu zalogowac,ja niestety nadal jestem smutna i samotna,z miskiem moim nadal sie nieoddzywamy,pogadalismy chwile w niedziele,a teraz znow cisza :-) i u mnie napewno nic nie bedzie z fasolki,wiec daje sobie spokoj,narazie u mnie na pierwszym miejscu jest pogodzenie sie z moim.
a tak pozatym fajnie dziewczynki,ze wszystkie pomalu tu sie spotykamy,w wiekszej grupie zawsze razniej hehhe
15 lata 4 miesiąc temu #45433 przez Asik
Hejka Magduska :) no nareszcie dotarłaś :)
Ja Cię wczoraj widxiałam jak nas podgladałaś :) super że napisałaś :)
No jak juz pomalutku zaczynacie rozmawiac ze sobą to dobrze :)
Nie martw sie :) bedzie dobrze :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
15 lata 4 miesiąc temu #45434 przez gosiak
magduska napisał:

witam was dziewczynki,zajrzalam sobie wczoraj,zeby sie tu zalogowac,ja niestety nadal jestem smutna i samotna,z miskiem moim nadal sie nieoddzywamy,pogadalismy chwile w niedziele,a teraz znow cisza :-) i u mnie napewno nic nie bedzie z fasolki,wiec daje sobie spokoj,narazie u mnie na pierwszym miejscu jest pogodzenie sie z moim.
a tak pozatym fajnie dziewczynki,ze wszystkie pomalu tu sie spotykamy,w wiekszej grupie zawsze razniej hehhe

No Magduś super że dołączyłaś i masz rację rób wszystko żeby sie pogodzić no i jakaś dobra i dłuższa rozmowa niż chwilę bo rozmowa to najważniejsza jest, kochana zobaczysz wszystko sie ułoży trzymam za to kciuki i zaglądaj do Nas:*

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
15 lata 4 miesiąc temu #45436 przez magduska
dziewczyny musialam do was dolaczyc,bo prawie poznikalyscie z tamtego forum:-) narazie znow mamy chwile ciszy,ale pod koniec tygodnia wraca,wiec chce z nim pogadac,niestety swieta sa za 2 tygodnie,gdyby ich nie bylo moznaby bylo wyjechac gdzies na weekend i pobyc tylko we dwoje:-)
zreszt ostatnio stalam sie bardzo nerwowa,wszystko mnie denerwuje,to dlatego chce pobyc z nim tylko we dwoje,za bardzo jestesmy uparci:-)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia