BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553623 przez anoda89
Iwonta zjesz pączusia i odrazu humorek się poprawi. Powiedz mi czy krwiak się zmniejsza?

Ja przed ciotką mam taki brzuch wielki i jakieś 1-2 kg do przodu :dry:

Ferritka w takim razie musisz więcej pić żeby wysikać zbędne kilogramy :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #553635 przez ferritka
wolę sobie tego nie wmawiać, bo źle skończę na zamkniętym oddziale:D lepiej nie proponuj, bo wiesz że ja podatna jestem ;p

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #553642 przez emka
Anoda :kiss: :kiss: :kiss:

Feritka Też tak słyszałm ze przed @ się tyje, w sensie nabiera wody :) I wobwodzie przybywa. :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #553652 przez Mirella
ale sie u nas rozsypało! muszę się zmobilizować i zabrać Duśkę na dwór, wiecie że jeszcze w tym nie poczułam jak śnieg pada? Ten tydzień co sypało to w szpitalu przeleżałam :( Mam tylko nadzieję, że dziecko o sanki nie przymarudzi bo taki wysiłek to jeszcze nie dla mnie.

Może dla mojego zdrowia to nie było dobre ale cieszę się że odwlekłam tę operację ile się dało, teraz to już mam duże dziecko, które rozumie dlaczego jej na ręce nie mogę wziąć, dwa lata temu byłoby duuużo trudniej.

Iwonka, kurcze, szpitalne jedzenie w ciązy to jakaś masakra, no ale czego się dla Nynuszki nie robi, prawda? Zleci jak czapka z głowy, nie bój się, potem bedziesz mówiła że to nic takiego leżeć w szpitalu :)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553656 przez studentkaae
cześć Moje Kochane :)

Siostro ja po wczorajszej w wyjątkowo dobrej formie - nawet mnie nie suszy :silly:

ale super wczoraj było tu z Wami :kiss: :kiss: :kiss:

Eurobiznes??? no popatrz - a my ostatnio uwielbiamy grać w jej karcianą odmianę - Monopoly Deal - też super :)
www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=2141

no Ty to naprawdę moją Siostra jesteś, no na bank :)

buziaki, zmykam dalej pracować, odezwę się później :)

p.s. ja już 2 pączki wtryniłam :)
p.s2 - u mnie już chyba z 15 cm śniegu napadało, bleee :angry:
12 lata 2 miesiąc temu #553667 przez Aleksandraaa1
Ferritka dla mnie też będzie jak trafimy z mężem:)
Miło mi tutaj czytać Wasze posty, trochę jeszcze nie nadążam za Wami ale postaram się.
Jestem dość senna nie wiem od czego może przesilenie - wkońcu mamy łądną pogodę w Bydgoszczy:)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553674 przez ferritka
macie jakieś fajne, proste i szybkie i smaczne przepisy na przekąski na wieczór? zawsze serwujemy takie tortinki na ciepło z serem i papryką i salami, ale to już do znudzenia...
hmmm może zrobie sałatkę z ryżu i tuńczyka? albo jakieś koreczki :dry: no kurcze blaszka nie mam pomysłu :angry:

Sis bo jak się imprezuje w dobrym towarzystwie to kaca nie ma B) :kiss:
Alexandra- aukcje wrzuć na wrześniówki i październikowe mamusie - tak może być zainteresowanie . choć nie mówie, że u nas nie ma... ja to bym z szaloną przyjemnością pobuszowała w dziale dziecięcym :blush: :blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kurcze , sliczny ten komplecik u Ciebie Alexandra:)))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #553675 przez Aleksandraaa1
A Dziewczny polecam aukcje allegro Prezenty dla dzieci, ciuszki używane i nowe :) allegro.pl/prezent-wyprawka-dziecko-kosz...iny-i3011610745.html
12 lata 2 miesiąc temu #553681 przez Aleksandraaa1
Ferritka mam super przepis na czipsy z Tortilli napewno zasmakują: kupujesz tortille smarjesz oliwa lub olejem spiesz ulubionymi przyprawami i kroisz na takie trójkąty rozkładasz na blasze i pieczesz dosłownie pare minut musisz czesto patrzec cz nie sa brazowe tylko lekko przyrumienione - powinny byc chrupiące podajesz z sosem czosnkowym : jogurt grecki naturalny i wciśniety przez praskę czosnek pieprz i sól:) smacznego
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553696 przez ferritka
łatwe :lol: szło by zrobić- ale w lidlu są chipsy właśnie te nachosy ooo za3,99 to kupie paczke i zrobie dip z Twojego przepisu. A bo zapomniałam dodać, że jestem leniuszkiem kuchennym i jeśli mogę kupić coś gotowego i w dobrej cenie to nie odmówię :P

aa przychodzą na biznes moje 2 cięzarne psiapsiółki - bedzie cięzko :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #553698 przez Aleksandraaa1
dziękuję Kochana:) wstawiłąm link na kwietniowe.:)
12 lata 2 miesiąc temu #553700 przez Aleksandraaa1
to spróbuj dip jest wysmienity niby taki prost ale najlepszy:)
12 lata 2 miesiąc temu #553702 przez Mirella
Aleksandraaa1 napisał:

Ferritka dla mnie też będzie jak trafimy z mężem:)
Miło mi tutaj czytać Wasze posty, trochę jeszcze nie nadążam za Wami ale postaram się.
Jestem dość senna nie wiem od czego może przesilenie - wkońcu mamy łądną pogodę w Bydgoszczy:)

a widziałyście tego bociana co Wam wczoraj pokazałam? tego co się tak pospieszył? on właśnie gdzieś w bydgoskiem wylądował. Aleksandra łaaaapaaaj gooooo!!!!!!!!!!
12 lata 2 miesiąc temu #553707 przez Aleksandraaa1
dzięki :) powtarzam sobie codziennie ze jestem w ciaz ze bardzo tego chce w tym roku mąż mi polecił bym się nie zadręczała złymi myślami:)
p.s. bardzo Was przepraszam gubie czesto literkę "y" słabo działa mi klawisz:)
Mam pełno przepisów na przekąski może coś Wam jeszcze podrzucę:)
12 lata 2 miesiąc temu #553714 przez ferritka
no to łap bociana Mirelli i pamiętaj NIE MOŻESZ SIĘ TYM ZBYT MOCNO ZADRĘCZAĆ I SPINAĆ bo Ci bocian między nogami przeleci B) na spokojnie :kiss: jak długo się staracie z męzem? bo mnie się zapomniało

dajesz przepisy, wszystkie tu skorzystają ;)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka