BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553913 przez ferritka
dziękuje Wam za przepisy, ale te wasze propozycje to wyższa szkoła jazdy jest ;p nie dla leniuszków i kompletnych łamag kuchennych ;D
postawiłam na szaszłyki, które zrobi A :lol: ja zrobie od siebie sałatkę grecką, do tego chrupiący chlebek z masłem czosnkowych :lol: a no i moje ukochane pomidory z mocarellą i bazylią :blush:

u mnie to co rano z deszczem spadło się już zdążyło jak ja na boki rozlać i brzydko jest :angry:
hiacynta też nie kupiłam, bo jakieś takie rozciapciane były, nie ładne. buty też sobie darowałam, bo weny nie mam :dry:

Dzidzia leci w kulki!!!! Dzidzia leci se w kulki, bedzie siedzieć na karnym jeżu - a jak się jeszcze chwile nie odezwie to na mięsnym jeżu siądzie :dry: :side:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553928 przez Aleksandraaa1
Anodka mięsny jeż sie chowa :)

Żadna wyzsza szkoła prościutkie jak ułożyc miesa i sery to popatrz na google łatwe i smaczne:)

Jeśli chodzi o szaszłki to robiłam takie z łososia i ananasa były przepyszne i lekkie:) Pieczone w piekarniku
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553934 przez emka
Feri Uwielbiam pomidory z mocarellą i dotego pieczywko czosnkowe, ale mi smaka narobiłaś, wszelkie pączki mogą sie schować. Ostatnio robiłąm też takie proste danie sałatkowe
gotujesz brokuły, ukłądasz na talerzyku albo paterze tak dookoła różyczki, na środek wlewasz zmieszany jogurt naturalny z fetą pokrojoną w kosteczkę. Posypujesz sprażonym słonecznikiem. Słonecznik trezba na patelni posmażyć bez tłuszczu. Te zdobre i coś innego. i ładnie wyglada i prostackie :)Bo ja noga jestem w te klocki :)

O coś takiego, ale u mnie to łądniej wygladało :)
www.google.pl/imgres?imgurl=http://pu.i....=0CD4Q9QEwBQ&dur=167

Gosiu Jak tam twoje beta?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #553936 przez Aleksandraaa1
oo świetny przepis zrobie przy pierwszej okazji:)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553946 przez GwenB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 2 miesiąc temu #553950 przez gosia28
Emka nie byłam na becie. Jutro pewnie pójdę to wyniki popołudniu by były. Tylko się zastanawiam czy iść bo jakoś mi się strasznie nie chce. Jakoś nie daję wiary, że mogłaby bym być w ciąży. Robiłam dzisiaj sikańca takiego z allegro jak ferritka ostatnio robiła i nic tam nie widziałam, a beta jakby rosła to sikaniec też powinien być już dodatni chyba co nie? Więc się zastanawiam czy jest sens... chociaż beta wtorkkowa to tylko 4 mlu to ja wiem? Powinien wyjść sikaniec dziś? Czułość była 25 mlu

kurczę ale mnie zmógł śpiuch po południu :woohoo: nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam sobie drzemkę :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553951 przez emka
Kurcze Gosiu sama nie wiem, zrób moze porządnego testa w poniedziałek i zobaczysz, już na bank powinien pokazać ciąże. A ta beta to niska nie, coś nie wygląda to ciążowo, tak szczerze ci powiem. Ale pewność najpewniejszą miałabyś po becie...

Gwen :kiss: Skoro gin mówi że wszystko wyglada prawidłowo to tak trzeba mysleć :kiss: :kiss: :kiss: A październik też fajny :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #553952 przez Aleksandraaa1
Wszystko bedzie dobrze, ja sie ucze pozytywnego myslenia podobno trzeba sobie codziennie mowic ze bedzie dobrze az wkoncu sie w to uwierzyI TAK BEDZIE!!!!!

pozdrawiam ciepło
12 lata 2 miesiąc temu #553954 przez iwonta_kg
Gwen super fotka! Niedawno moje malenstwo bylo takie małe a dzis juz widać nóżki i rączki:)
Pozdrawiam i buziakuję fasolkę!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 miesiąc temu #553959 przez Ingrid29
Witaj Aleksandra. Ale smaka narobiłaś tymi przepisami. Bardzo fajne na pewno skorzystam :)
GwenB może być, że ciąża jest młodsza - owulka pewnie Ci się przesunęła.
12 lata 2 miesiąc temu #553961 przez GwenB
Nic mi nie pozostało, tylko myśleć pozytywnie. Jestem tylko zła, sama nie wiem na kogo, bo przecież to nie moja wina, ze się teraz rozchorowałam..

Widziałam, ze mam dosyć sporo zaległości do ogarnięcia. Wczoraj niezłą imprezkę tu zrobiłyście ;) a ja ostatnie dni przeleżałam w łóżku z Greyem.. wciąga jak cholera :silly:

Ferritka normalnie nie uwierzyłam jak jednak się okazało, ze beta nie wyszła, ale widzę, że zmieniłaś całkowicie nastawienie i dobrze. Ściskam mocno :kiss:

Gosia trzymam kciuki,a le byłaby niespodzianka :woohoo:

Mirella wracasz powoli do zdrowia, oby tak dalej ;)

Iwonta nadal ściskam kciuki, zeby było wszytsko dobrze :kiss:

Witam nowe forumowiczki :)

I pozdrawiam WSZYSTKIE eeee STARE.. :side:

Nie objedzcie się dzisiaj za bardzo! :silly:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553962 przez ferritka
Gwen kochana,ale no to nie Fasolka B) TO WYPISZ WYMALUJ GROSZEK JEST :lol: ale Ty się nie dasz temu chorobowemu wstrętnemu wirusowi, weź go cebulą, czosnkiem i czym tam się da!! będzie dobrze :kiss: :kiss: aa i jeszcze skąd wiem że to Groszek :blush: bo Groszki to zawsze mniejsze są od Fasolek :silly: ściskam ,i fakt październik jest spoko

Gosia B) weź te testy z dupy z allegro wywal, bo tylko się człowiek przy nich wkurza :angry: kup bobotesta- dziewczyny polecają ...i sikaj :lol: 3mam kciuka za II krechy B)

jak ja pierwszy raz Zagroszkowałam, to też miałam w pierwszym miesiący krwawienie jak @ w tym samym terminie i z taką samą intensywnością :angry: i może jakbym wiedziała to był by dzisiaj tupot małych stópek :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553965 przez anoda89
GwenB na następnej wizycie będzie pięknie dudniące serduszko :kiss: :kiss: :kiss:

Gosia zrób bete dla świętego spokoju i test też możesz strzelić a co Cie szkodzi. Jak ginka kazała to się słuchaj :)

a ja muszę chyba podnieść alarm bo Sylwki ostatnio nie widać :unsure: Ona jakoś na marzec ma termin to już tuż tuż. Sylwka jak czytasz to się odezwij!
12 lata 2 miesiąc temu #553983 przez gosia28
emka napisał:

Kurcze Gosiu sama nie wiem, zrób moze porządnego testa w poniedziałek i zobaczysz, już na bank powinien pokazać ciąże. A ta beta to niska nie, coś nie wygląda to ciążowo, tak szczerze ci powiem. Ale pewność najpewniejszą miałabyś po becie...

wiem, że niska, dlatego nie bardzo chce mi się iść na badanie. Gina u której byłam kazała mi powtórzyć betę jutro bo niby ta jest dwuznaczna, że powinna być 1 w przypadku braku ciąży, chociaż ja wiem, że 4 to leddwo ledwo odbiło się od zera, no ale jak ja sobie wyliczyłam po śluzie kiedy mogłam mieć owulkę to betę zrobiłam ok. 9 dnia po owulacji jeśli ta faktycznie była. Chyba pójdę jutro, żeby mieć z głowy.

Gwen maluszek cudny, napewno na następnym usg będzie już super serducho widać :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 2 miesiąc temu #553986 przez Ingrid29
anoda też myślałam o Sylwce - oby wszystko było u niej okej.

No i dzidzia się ostatnio zapodziała - mam nadzieję, że choróbsku jej tak mocno wraz z dzieciakami nie rozłożyło :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia