- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #594137 przez ferritka
Ty Domi, weź Ty się idź przewietrzyć lepiej, bo takim gadaniem mnie normalnie aż zdenerwowałaś
Ty poważnie mówisz? czy masz po prostu zły dzień i tak Cię bez ładu i składu naszło???
wiosna przyszła, weź kup sobie żonkile i postaw na stole i naciesz oczy

wiosna przyszła, weź kup sobie żonkile i postaw na stole i naciesz oczy

Temat został zablokowany.
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
12 lata 2 miesiąc temu #594140 przez DoMI*
Kochana feritka ..nie badz zla, stoczyłam rozmowe z moim ukochanym odpuszczamy do maja .. a pozniej siezobaczy.. niewiem czemu tak chyba widzi ze ja musze odpoczac .. niechce miesiac w miesiac sie nastawiac i pozniej bardzo przezywac i płakac... kazdy @ powiem szczerze ze przerycze.. fatalny stan dla mnie.
bede sie cieszyc jak sie uda ale bez nastawiania sie i kombinacjii.owszem pojde sie zbadac i bede dbac o siebie mojemu tez kupimy witaminki i sie zobaczy
bede sie cieszyc jak sie uda ale bez nastawiania sie i kombinacjii.owszem pojde sie zbadac i bede dbac o siebie mojemu tez kupimy witaminki i sie zobaczy
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #594144 przez ferritka
no domi, Domi, może zrób przemeblowanie w domu, zrób rekonesans wiosennej garderoby,zajmij czymś głowe i myśli i zobaczysz,ze szybko trafisz w dyszke 
... idź na żywioł i ciesz się a nie doprowadzaj do depresji bo to nie posłuży dobrze

... idź na żywioł i ciesz się a nie doprowadzaj do depresji bo to nie posłuży dobrze

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #594157 przez Mirella
Ferri, nie krzycz na DoMi, DoMi jest na ostatniej prostej, nie widzisz tego? Szybko jakoś jej poszło, nawet się porządnie nie zdążyła napłakać u nas. No to teraz czekamy na wpadkę 
Chciałam sobie zapuścić pazury i mi się połamały, nie wiecie co się łyka na mocne pazury? Na pewno wiecie, Wy wszystko wiecie
Najgorzej że mi się tylko na prawej ręce połamały, ale teraz i na lewej muszę obciąć bo idiotycznie to wygląda.
Kupiłam sobie wczoraj nowe brytfanki, kura domowa się ze mnie robi normalnie, masakra

Chciałam sobie zapuścić pazury i mi się połamały, nie wiecie co się łyka na mocne pazury? Na pewno wiecie, Wy wszystko wiecie

Kupiłam sobie wczoraj nowe brytfanki, kura domowa się ze mnie robi normalnie, masakra

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
12 lata 2 miesiąc temu #594161 przez DoMI*
Mirella.. teraz 14,15,16 sie napakałam i juz mam dosyc..rozmowa z partnerem dobrze mi zrobiła..
płakac niebede jak bedzie wpadka ..
ja łukam skrzy polny z dodatkami i mam zdrowe pazurska i maluje non stop obojetnie czy to tylko bezbarwny czy kolor ale daje 2 wartwy,,, bo tez miałam łamliwe i miekkie teraz sa super polecam
płakac niebede jak bedzie wpadka ..

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #594162 przez ferritka
nie krzyczę, nie krzyczę tylko no musiałam to napisać no bo sie nam domi wykończy i depresji dostanie 
ja po ostatnim sezonie nie miałam w ogóle paznokci połamane i odwodnione, masakra. Ja nie lubie łykać tabsów i kupiłam sobie regenerum i se maziałam jak mi się przypomniało pare razy dziennie czasami a czasami przez 3 dni nie
i kupiłam odzywkę 8w1 eveline za całe 8 zł i mam piękne paznokcie jak nigdy

mam całą miskę śmietany 36% i nie wiem co mam z niej zrobić żeby nie wylać
jakieś propozycje????

ja po ostatnim sezonie nie miałam w ogóle paznokci połamane i odwodnione, masakra. Ja nie lubie łykać tabsów i kupiłam sobie regenerum i se maziałam jak mi się przypomniało pare razy dziennie czasami a czasami przez 3 dni nie

mam całą miskę śmietany 36% i nie wiem co mam z niej zrobić żeby nie wylać

Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 2 miesiąc temu #594164 przez gosiak
Witam 
U mnie tez słoneczko, wiec w planie spacerek
Co do odpuszczania, to musze powiedziec ze u mnie jest pierwszy cykl (od ponad 2 lat) w którym nie myślałam o staraniach, nie wiem który mam dzień cyklu a w "te dni" byl ino jeden krzeż
i co najlepsze dobrze mi z tym 
Mirella jak byłam dzieckim to mieliśmy kuchnię węglową i do dziś pamiętam smak placków pierogowych, albo ziemniaki ale nie tylko krojone w plasterki ale nawet cwiarteczki były pyszne
ale co do brudzenia musze się zgodzić, no i noszenie opału i w ogóle, no ale obiadek z takiej kuchni inkszej(lepiej) smakował
no i obiad cieply był długo 
Miłej niedzieli dziewuszki
Aaaaa Lacruś gratki pierwszych szmerków

U mnie tez słoneczko, wiec w planie spacerek

Co do odpuszczania, to musze powiedziec ze u mnie jest pierwszy cykl (od ponad 2 lat) w którym nie myślałam o staraniach, nie wiem który mam dzień cyklu a w "te dni" byl ino jeden krzeż

Mirella jak byłam dzieckim to mieliśmy kuchnię węglową i do dziś pamiętam smak placków pierogowych, albo ziemniaki ale nie tylko krojone w plasterki ale nawet cwiarteczki były pyszne

Miłej niedzieli dziewuszki

Aaaaa Lacruś gratki pierwszych szmerków

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #594167 przez Mirella
To ja chyba tabsy wolę, jakoś szybciej to jest, nie wyobrażam sobie mazać się codziennie odżywką przy dziecku, nijak czasu nie znajdę
skrzyp mówisz DoMi? Jutro męza do apteki pogonię 
Wiecie, jakby pozbierać te łzy co ja wylewałam co miesiąc jak @ przyłaziła to by nas zatopiło
a jak powiedziałam że mam tego dosyć, że przestaję się starać, co będzie to będzie, to natychmiast się fasolka pojawiła. Odpuszczenie to dobra taktyka

Wiecie, jakby pozbierać te łzy co ja wylewałam co miesiąc jak @ przyłaziła to by nas zatopiło

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
12 lata 2 miesiąc temu #594170 przez DoMI*
Tak skrzypolny i zazwyczaj jakies witaminy sa juz w tym .. ja łukam 3 miesiac i powoli mam lepsze włosy. zaczełam łykac tez folik tak o.. dla siebie i zaczne bardziej dbac o zdrowie..
odpuszczanie jest ciezkie bo trzeba walczyc z samym soba ..
ale dam z siebie wszystko aby sie wyleczyc z intensywnosci staran o fasolkowanie..
ciezkie zadanie przdemna ale no coz..mam mojego ukochanego i was
odpuszczanie jest ciezkie bo trzeba walczyc z samym soba ..
ale dam z siebie wszystko aby sie wyleczyc z intensywnosci staran o fasolkowanie..
ciezkie zadanie przdemna ale no coz..mam mojego ukochanego i was

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #594180 przez gosiak
Mi w niemyśleniu o fasolce pomaga nadmiar pracy
nie mam czasu nawet wyjąć czystych naczyń ze zmywary
chate caly tydzień nie sprzątałam i normalnie koty mi się namnożyły
a przez okna nic nie widać, dziś wsadziłam firanę do praly a jutro ostro za sprzątanie się biorę, bo przecie święta za pasem

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #594181 przez Mirella
Odpuszczanie to tak naprawdę inna forma walki, takie staranie bez starania, w sumie to łatwiejsze bo nie trzeba liczyć, planować sprawdzać, wystarczy żyć normalnie
idę skoki oglądać, i Wam też polecam, wtedy się kompletnie o starankach nie myśli

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- DoMI*
-
- Wylogowany