BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #594137 przez ferritka
Ty Domi, weź Ty się idź przewietrzyć lepiej, bo takim gadaniem mnie normalnie aż zdenerwowałaś :angry: Ty poważnie mówisz? czy masz po prostu zły dzień i tak Cię bez ładu i składu naszło???

wiosna przyszła, weź kup sobie żonkile i postaw na stole i naciesz oczy :cheer: :silly: :silly: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #594140 przez DoMI*
Kochana feritka ..nie badz zla, stoczyłam rozmowe z moim ukochanym odpuszczamy do maja .. a pozniej siezobaczy.. niewiem czemu tak chyba widzi ze ja musze odpoczac .. niechce miesiac w miesiac sie nastawiac i pozniej bardzo przezywac i płakac... kazdy @ powiem szczerze ze przerycze.. fatalny stan dla mnie.
bede sie cieszyc jak sie uda ale bez nastawiania sie i kombinacjii.owszem pojde sie zbadac i bede dbac o siebie mojemu tez kupimy witaminki i sie zobaczy

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 2 miesiąc temu #594144 przez ferritka
no domi, Domi, może zrób przemeblowanie w domu, zrób rekonesans wiosennej garderoby,zajmij czymś głowe i myśli i zobaczysz,ze szybko trafisz w dyszke B)
... idź na żywioł i ciesz się a nie doprowadzaj do depresji bo to nie posłuży dobrze :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #594149 przez DoMI*
Jestes Kochana naprawde..ale to wszystko co napisałam proboje robic ,,teraz naewet niemam czasu dla siebie bo chodzie do 2 prac teraz i niemam czasu myslec o tym..ale chciłam sie podzielic ze narazie odpuszczam.z braku sił

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 2 miesiąc temu #594157 przez Mirella
Ferri, nie krzycz na DoMi, DoMi jest na ostatniej prostej, nie widzisz tego? Szybko jakoś jej poszło, nawet się porządnie nie zdążyła napłakać u nas. No to teraz czekamy na wpadkę :lol:

Chciałam sobie zapuścić pazury i mi się połamały, nie wiecie co się łyka na mocne pazury? Na pewno wiecie, Wy wszystko wiecie :kiss: Najgorzej że mi się tylko na prawej ręce połamały, ale teraz i na lewej muszę obciąć bo idiotycznie to wygląda.

Kupiłam sobie wczoraj nowe brytfanki, kura domowa się ze mnie robi normalnie, masakra ;)
12 lata 2 miesiąc temu #594161 przez DoMI*
Mirella.. teraz 14,15,16 sie napakałam i juz mam dosyc..rozmowa z partnerem dobrze mi zrobiła..
płakac niebede jak bedzie wpadka ..
:) ja łukam skrzy polny z dodatkami i mam zdrowe pazurska i maluje non stop obojetnie czy to tylko bezbarwny czy kolor ale daje 2 wartwy,,, bo tez miałam łamliwe i miekkie teraz sa super polecam

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #594162 przez ferritka
nie krzyczę, nie krzyczę tylko no musiałam to napisać no bo sie nam domi wykończy i depresji dostanie B)

ja po ostatnim sezonie nie miałam w ogóle paznokci połamane i odwodnione, masakra. Ja nie lubie łykać tabsów i kupiłam sobie regenerum i se maziałam jak mi się przypomniało pare razy dziennie czasami a czasami przez 3 dni nie :laugh: i kupiłam odzywkę 8w1 eveline za całe 8 zł i mam piękne paznokcie jak nigdy B) B) B)

mam całą miskę śmietany 36% i nie wiem co mam z niej zrobić żeby nie wylać :dry: jakieś propozycje????

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #594164 przez gosiak
Witam :)

U mnie tez słoneczko, wiec w planie spacerek ;)
Co do odpuszczania, to musze powiedziec ze u mnie jest pierwszy cykl (od ponad 2 lat) w którym nie myślałam o staraniach, nie wiem który mam dzień cyklu a w "te dni" byl ino jeden krzeż B) i co najlepsze dobrze mi z tym ;)

Mirella jak byłam dzieckim to mieliśmy kuchnię węglową i do dziś pamiętam smak placków pierogowych, albo ziemniaki ale nie tylko krojone w plasterki ale nawet cwiarteczki były pyszne :blink: ale co do brudzenia musze się zgodzić, no i noszenie opału i w ogóle, no ale obiadek z takiej kuchni inkszej(lepiej) smakował :woohoo: no i obiad cieply był długo :lol:

Miłej niedzieli dziewuszki :kiss:

Aaaaa Lacruś gratki pierwszych szmerków :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #594167 przez Mirella
To ja chyba tabsy wolę, jakoś szybciej to jest, nie wyobrażam sobie mazać się codziennie odżywką przy dziecku, nijak czasu nie znajdę ;) skrzyp mówisz DoMi? Jutro męza do apteki pogonię :)

Wiecie, jakby pozbierać te łzy co ja wylewałam co miesiąc jak @ przyłaziła to by nas zatopiło ;) a jak powiedziałam że mam tego dosyć, że przestaję się starać, co będzie to będzie, to natychmiast się fasolka pojawiła. Odpuszczenie to dobra taktyka :)
12 lata 2 miesiąc temu #594170 przez DoMI*
Tak skrzypolny i zazwyczaj jakies witaminy sa juz w tym .. ja łukam 3 miesiac i powoli mam lepsze włosy. zaczełam łykac tez folik tak o.. dla siebie i zaczne bardziej dbac o zdrowie..
odpuszczanie jest ciezkie bo trzeba walczyc z samym soba ..
ale dam z siebie wszystko aby sie wyleczyc z intensywnosci staran o fasolkowanie..
ciezkie zadanie przdemna ale no coz..mam mojego ukochanego i was :D

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 2 miesiąc temu #594180 przez gosiak
Mi w niemyśleniu o fasolce pomaga nadmiar pracy :silly: nie mam czasu nawet wyjąć czystych naczyń ze zmywary :silly: chate caly tydzień nie sprzątałam i normalnie koty mi się namnożyły :S :laugh: a przez okna nic nie widać, dziś wsadziłam firanę do praly a jutro ostro za sprzątanie się biorę, bo przecie święta za pasem :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #594181 przez Mirella
Odpuszczanie to tak naprawdę inna forma walki, takie staranie bez starania, w sumie to łatwiejsze bo nie trzeba liczyć, planować sprawdzać, wystarczy żyć normalnie :) idę skoki oglądać, i Wam też polecam, wtedy się kompletnie o starankach nie myśli :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #594182 przez gosiak
Mirella a wczoraj skoki paczyłaś? B) Kamil Kamil... :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #594184 przez DoMI*
ja w pracy dzis i jutro i pojutrze malowac jade.. ach duuuzo roboty mam..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 2 miesiąc temu #594195 przez Mirella
Gosiak a wczoraj skoki były? W piątek to owszem, oglądałam :lol: a jak wczoraj były jakieś kwalifikacje czy cuś to nie, ja tylko zawody oglądam
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia