- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64432 przez Asik
Mirella jak się knoci to wsio naraz, a juz w dubeltowym tempie jak nikogo akurat pod ręką nie ma.
kurcze mnie teraz listonosz listu nie dał,bo za potwierdzeniem odbioru,a w tamtym tygodniu jakoś zostawił.noooożżżżż ...bo to nie rodzina itp itd i on ryzykować nie chce, to mu mówie że do sądu wezwanie to mi zostawił a ze wspólnoty listu nie chce..no masakra.. jakis nowy starszy pan chodzi.to mamy przesrane bo wsio jest na miska albo jego mame .ehhh..
kurcze mnie teraz listonosz listu nie dał,bo za potwierdzeniem odbioru,a w tamtym tygodniu jakoś zostawił.noooożżżżż ...bo to nie rodzina itp itd i on ryzykować nie chce, to mu mówie że do sądu wezwanie to mi zostawił a ze wspólnoty listu nie chce..no masakra.. jakis nowy starszy pan chodzi.to mamy przesrane bo wsio jest na miska albo jego mame .ehhh..
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #64445 przez gosiak
a ja wróciłam z zakupów prezent kupiony w pośpiechu z braku czasu ale mam nadzieję że będzie dobre kupiłam ładne polo i scyzoryk
hihih faceci lubią takie małe kieszonkowe zawsze się przyda
no i jakieś winko, kolacyjka i będzie ok 
wiecie co poczułam dziś wiosnę super słonko aż się zgrzałam a miałam taka nie całkiem zimową kurtkę tylko ten wiatr ohydny momentami psuł, no i zapowiadają zimno od pn:(

wiecie co poczułam dziś wiosnę super słonko aż się zgrzałam a miałam taka nie całkiem zimową kurtkę tylko ten wiatr ohydny momentami psuł, no i zapowiadają zimno od pn:(
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64450 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
U nas juz lodowa brrrr strasznie szybko sie ochladza

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #64465 przez madziaska
Widze, ze dzisiaj w calej Polsce zimnica...U nas tez nieprzyjemnie, choc slonko wyjtzalo... A ja przeziebiona od czwartku i niby nic nie jest bo stan podgoraczkowy i gardlo boli, ale jakos samopoczucie nie bardzo... No i lekow jakichkolwiek boje sie brac, bo a noz cos w brzusiu rosnie;) w sumie to ze trzy dni po owu wzielam trzy ferveksy i dwa apapy, bo 37,8 mialam, no ale chyba to nie zaszkodzi w razie czego co... :/
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez madziaska.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #64486 przez Mirella
No co do listonosza to pieprzone awizo zostawił, wujkowi nie mnie, i baaaardzo ponoć przepraszał, ale ze szpitala wyszedł a to za ciężkie było to nie wziął
No ja wiem że nie był to zwykły list, ale i nie paczka nie wiadomo jaka, w końcu jako list przyszło, czyli waga łapie się w przedziale listowym, a teraz muszę dygować na pocztę nie wiem kiedy i jak, bo gnojka moja piękna w wózku siedzieć nie chce a na rowerek za zimno

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64491 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Wy mi nie mowcie o poczcie i listonoszach!! 3 tygodnie czekam na paczke i fakture i g... 2 tygodnie temu zrobilam przelew za fakture i tez nie doszedl grrrr

zimno, ale mezus zaraz bedzie z kebabami mniammmm

zimno, ale mezus zaraz bedzie z kebabami mniammmm

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64497 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirellka poza kebabem to zadnych korzysci nie mam jesli o to chodzi

Wrrrr psiun mi pozarl nowa ksiazke!!

Wrrrr psiun mi pozarl nowa ksiazke!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64498 przez Asik
a mój misiek pojechał w niedziele a wróci pewnie w piątek ..a co ma powiedzieć Marta? ona dzisiaj swojego pożegnała a w kwietniu ma wrócić...uuuu to ja wolę co kilka dni z moim się przytulic choc na dzień lub dwa.dobrze że internet jest bo tak to sobie pogadamy i zobaczymy sie czasami jak jest silny sygnał

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #64623 przez delfinek83
Hejka Robaczki
Lacrijka no przykro mi że to jednak jeszcze nie fasolka, ale trzymam już kciuki za kolejny cykl
Za wszystkie zresztą ciągle trzymam 
ja dziewczyny też jeszcze pamiętam jak to jest jak facet gdzieś wyjeżdża, niby fajnie, bo wreszcie święty spokój i nikt nie marudzi
ale tak naprawdę to wtedy smutno jest i tyle 
Mój były też jest zawodowym kierowcą TIR-a
Pamiętam jak dziś te kilka miesięcy spędzone w trasie we Włoszech
W tygodniu to tu to tam, a na weekend zjazd na bazę i imprezka
Raz nawet trafił się nam kurs na Sardynię, hhhmmm, no marzenie, muszę kiedyś tam wrócić! 
Ehhhh, było zaje...fajnie, mogłabym mieszkać w Italii na stałe
Asik, też bardzo lubię m2o.it
Lacrijka no przykro mi że to jednak jeszcze nie fasolka, ale trzymam już kciuki za kolejny cykl

ja dziewczyny też jeszcze pamiętam jak to jest jak facet gdzieś wyjeżdża, niby fajnie, bo wreszcie święty spokój i nikt nie marudzi

Mój były też jest zawodowym kierowcą TIR-a

Ehhhh, było zaje...fajnie, mogłabym mieszkać w Italii na stałe

Asik, też bardzo lubię m2o.it

- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64643 przez Asik
delfinek
ja też mogłabym mieszkać na stałe we włoszech
albo hiszpania
te dwa kraje mi się podobaja bo już francja nieszczególnie..no może lazurowe wybrzeże jest okk
ale maaatkoo jaki tłok ..w Cannes i Nicei tyle ludzi i taki szum ,non stop korki..na plażach to igły nie wsadzisz..moda czy cóś 
ehh a imprezki
nooo to sie pamięta
teraz to temat odległy jak na razie ale może w przyszłym roku znowu gdzies razem wyskoczymy 
Moje marzenie to wizyta na Camp Nou
ja jestem zagorzałą fanką FC Barcelony
i ehh chciałabym wejść na stadion i zobaczyć Puyol'a,Messi'ego i resztę chłopaków w akcjii no i mojego ukochanego trenera Pepe Guardiola
jak biega wzdłuż bocznej linii w swoim garniturze i macha rękami
aaaaaaa

ehh a imprezki

Moje marzenie to wizyta na Camp Nou

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #64654 przez Marta M
No wlasnie Asik...co ja mam powiedziec...zobaczymy sie za 60 dni 
Fajnie macie, jezdzicie po swiecie z mezczyznami, moj sam zwiedza...nie mam wstepu na samolot, heh...
Tez nie jestem przyzwyczajona, przez 5 lat nie bylo dnia zebysmy nie byli razem, kazda godzina nasza...a odkad sa te misje...no nic...mam nadzieje ze wroci caly i zdrowy..

A powiem Wam, ze przyjechalam do mamy na ten czas na nasze piekne Podhale...jakie sloneczko tu dzis swieci...i jak cieplo..i sniegu nie ma

Fajnie macie, jezdzicie po swiecie z mezczyznami, moj sam zwiedza...nie mam wstepu na samolot, heh...
Tez nie jestem przyzwyczajona, przez 5 lat nie bylo dnia zebysmy nie byli razem, kazda godzina nasza...a odkad sa te misje...no nic...mam nadzieje ze wroci caly i zdrowy..

A powiem Wam, ze przyjechalam do mamy na ten czas na nasze piekne Podhale...jakie sloneczko tu dzis swieci...i jak cieplo..i sniegu nie ma

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #64655 przez Agusia83
czesc dziewczynki
....ale mi sie chce spac, chyba poloze jeszcze glowe do poduszki
...
zastanawiam sie, czy ktoras z Was miala jak ja...czyli do 8 tygodnia bez mdlosci...na poczatku 9 niezle mulenia, raz wymiotowalam a od wczoraj nic mi sie nie dzieje...nie dziwne? myslicie, ze wszystko jest w porzadku?

zastanawiam sie, czy ktoras z Was miala jak ja...czyli do 8 tygodnia bez mdlosci...na poczatku 9 niezle mulenia, raz wymiotowalam a od wczoraj nic mi sie nie dzieje...nie dziwne? myslicie, ze wszystko jest w porzadku?