BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #64432 przez Asik
Mirella jak się knoci to wsio naraz, a juz w dubeltowym tempie jak nikogo akurat pod ręką nie ma.
kurcze mnie teraz listonosz listu nie dał,bo za potwierdzeniem odbioru,a w tamtym tygodniu jakoś zostawił.noooożżżżż ...bo to nie rodzina itp itd i on ryzykować nie chce, to mu mówie że do sądu wezwanie to mi zostawił a ze wspólnoty listu nie chce..no masakra.. jakis nowy starszy pan chodzi.to mamy przesrane bo wsio jest na miska albo jego mame .ehhh..

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #64445 przez gosiak
a ja wróciłam z zakupów prezent kupiony w pośpiechu z braku czasu ale mam nadzieję że będzie dobre kupiłam ładne polo i scyzoryk :lol: hihih faceci lubią takie małe kieszonkowe zawsze się przyda ;) no i jakieś winko, kolacyjka i będzie ok :lol:

wiecie co poczułam dziś wiosnę super słonko aż się zgrzałam a miałam taka nie całkiem zimową kurtkę tylko ten wiatr ohydny momentami psuł, no i zapowiadają zimno od pn:(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64450 przez MagdaM
U nas juz lodowa brrrr strasznie szybko sie ochladza :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #64465 przez madziaska
Widze, ze dzisiaj w calej Polsce zimnica...U nas tez nieprzyjemnie, choc slonko wyjtzalo... A ja przeziebiona od czwartku i niby nic nie jest bo stan podgoraczkowy i gardlo boli, ale jakos samopoczucie nie bardzo... No i lekow jakichkolwiek boje sie brac, bo a noz cos w brzusiu rosnie;) w sumie to ze trzy dni po owu wzielam trzy ferveksy i dwa apapy, bo 37,8 mialam, no ale chyba to nie zaszkodzi w razie czego co... :/
14 lata 2 miesiąc temu #64486 przez Mirella
No co do listonosza to pieprzone awizo zostawił, wujkowi nie mnie, i baaaardzo ponoć przepraszał, ale ze szpitala wyszedł a to za ciężkie było to nie wziął ;) No ja wiem że nie był to zwykły list, ale i nie paczka nie wiadomo jaka, w końcu jako list przyszło, czyli waga łapie się w przedziale listowym, a teraz muszę dygować na pocztę nie wiem kiedy i jak, bo gnojka moja piękna w wózku siedzieć nie chce a na rowerek za zimno ;)
14 lata 2 miesiąc temu #64491 przez MagdaM
Wy mi nie mowcie o poczcie i listonoszach!! 3 tygodnie czekam na paczke i fakture i g... 2 tygodnie temu zrobilam przelew za fakture i tez nie doszedl grrrr :angry: :angry:

zimno, ale mezus zaraz bedzie z kebabami mniammmm :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #64493 przez Mirella
Magda, Ty mi nic o mężu nie mów, bo mój za trzy dni wróci, wrrrrrrrrrr
14 lata 2 miesiąc temu #64497 przez MagdaM
Mirellka poza kebabem to zadnych korzysci nie mam jesli o to chodzi :lol: :lol:

Wrrrr psiun mi pozarl nowa ksiazke!! :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #64498 przez Asik
a mój misiek pojechał w niedziele a wróci pewnie w piątek ..a co ma powiedzieć Marta? ona dzisiaj swojego pożegnała a w kwietniu ma wrócić...uuuu to ja wolę co kilka dni z moim się przytulic choc na dzień lub dwa.dobrze że internet jest bo tak to sobie pogadamy i zobaczymy sie czasami jak jest silny sygnał :D

14 lata 2 miesiąc temu #64520 przez Mirella
Marta to jest przypadek ekstremalny, nie wiem jak ona to znosi, nie próbuję sobie nawet wyobrazić ;)

Upiekłam sobie drożdżówki na pociechę, pyyyyychotkaaaaaaaaaa :)
14 lata 2 miesiąc temu #64623 przez delfinek83
Hejka Robaczki

Lacrijka no przykro mi że to jednak jeszcze nie fasolka, ale trzymam już kciuki za kolejny cykl :kiss: Za wszystkie zresztą ciągle trzymam ;)

ja dziewczyny też jeszcze pamiętam jak to jest jak facet gdzieś wyjeżdża, niby fajnie, bo wreszcie święty spokój i nikt nie marudzi :silly: ale tak naprawdę to wtedy smutno jest i tyle :)
Mój były też jest zawodowym kierowcą TIR-a :side: Pamiętam jak dziś te kilka miesięcy spędzone w trasie we Włoszech :kiss: W tygodniu to tu to tam, a na weekend zjazd na bazę i imprezka :cheer: Raz nawet trafił się nam kurs na Sardynię, hhhmmm, no marzenie, muszę kiedyś tam wrócić! B)
Ehhhh, było zaje...fajnie, mogłabym mieszkać w Italii na stałe :lol:

Asik, też bardzo lubię m2o.it :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 miesiąc temu #64612 przez Nati
Mój na szczęście jest codziennie wieczorem po pracy, no czasami się zdarzy, że wyjeżdża na tydzień lub dwa, najdłużej kiedy go nie było to 3 tyg ;)

Never judge the book by its cover...
14 lata 2 miesiąc temu #64643 przez Asik
delfinek :D ja też mogłabym mieszkać na stałe we włoszech :D albo hiszpania :) te dwa kraje mi się podobaja bo już francja nieszczególnie..no może lazurowe wybrzeże jest okk :D ale maaatkoo jaki tłok ..w Cannes i Nicei tyle ludzi i taki szum ,non stop korki..na plażach to igły nie wsadzisz..moda czy cóś ;)
ehh a imprezki :D nooo to sie pamięta :D teraz to temat odległy jak na razie ale może w przyszłym roku znowu gdzies razem wyskoczymy :D
Moje marzenie to wizyta na Camp Nou :) ja jestem zagorzałą fanką FC Barcelony :D :D :D i ehh chciałabym wejść na stadion i zobaczyć Puyol'a,Messi'ego i resztę chłopaków w akcjii no i mojego ukochanego trenera Pepe Guardiola :) jak biega wzdłuż bocznej linii w swoim garniturze i macha rękami :D aaaaaaa :D :D :D :D :D

14 lata 2 miesiąc temu #64654 przez Marta M
No wlasnie Asik...co ja mam powiedziec...zobaczymy sie za 60 dni :(

Fajnie macie, jezdzicie po swiecie z mezczyznami, moj sam zwiedza...nie mam wstepu na samolot, heh...

Tez nie jestem przyzwyczajona, przez 5 lat nie bylo dnia zebysmy nie byli razem, kazda godzina nasza...a odkad sa te misje...no nic...mam nadzieje ze wroci caly i zdrowy..:):)

A powiem Wam, ze przyjechalam do mamy na ten czas na nasze piekne Podhale...jakie sloneczko tu dzis swieci...i jak cieplo..i sniegu nie ma :)
14 lata 2 miesiąc temu #64655 przez Agusia83
czesc dziewczynki :laugh: ....ale mi sie chce spac, chyba poloze jeszcze glowe do poduszki :P ...
zastanawiam sie, czy ktoras z Was miala jak ja...czyli do 8 tygodnia bez mdlosci...na poczatku 9 niezle mulenia, raz wymiotowalam a od wczoraj nic mi sie nie dzieje...nie dziwne? myslicie, ze wszystko jest w porzadku?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia