- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64927 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kasiu po co strzelac, choroby sie nie wybiera, zdrowka

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #64929 przez gosiak
Madzia Madzia ja i tak cichaczem trzymam kciuki
może akurat trafiliście w ten właściwy moment:D
Marta M gadaj nam niezafasolkowanym a my i tak swoje że nawet możemy tak wymiotować byle tylko mieć fasolkę bynajmniej ja:)
Ja tez jakiegoś doła mam, co noc do poduchy popłakuję że może lekarz ma rację że nie będę mogła mieć dzidzi:(
nie wiem już myślę żeby iść do jakiegoś dietetyka niech mnie napompują albo nie wiem, bo ja sama przytyć nie umiem zawsze taka byłam i wątpię żebym przytyła na zawołanie, dla fasolki wszystko ale to dla mnie nie taka łatwa sprawa...

Marta M gadaj nam niezafasolkowanym a my i tak swoje że nawet możemy tak wymiotować byle tylko mieć fasolkę bynajmniej ja:)
Ja tez jakiegoś doła mam, co noc do poduchy popłakuję że może lekarz ma rację że nie będę mogła mieć dzidzi:(

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #64931 przez Marta M
Gosiu nie pamietasz ile dalysmy Ci przykladow kobiet drobniejszych od Ciebie a matek nawet kilku duzych, zdrowych dzieci...Taka jestes i to nie ma nic do Twojej plodnosci...ale wiem ze ja juz inaczej patrze na to, bo pamietam moje mysli, ze ja chyba bezplodna jestem, albo maz...bo znow sie nie udalo, i znow nic...ale wiem, ze ten cykl w ktorym sie stalo to byl pierwszy w ktorym sie nie nakrecalam, w ktorym nie liczylam, ze cos bedzie, w ktorym nie myslalam podnoszac nogi, ze pewnie teraz ten jeden juz jest tu i tu i zaplodni za kilka chwil...Gosiu takze myslenie negatywne wyrzucasz i do przodu

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #64932 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiaaaa jestes nastepna ktora dzis walne bez skrupulow!! Idz do innego gina. Bo ten ostatnio co pisalas zachowal sie jak cham jak skonczony dupek i tyle. Ja bym sie nawet nie ogladnela!! A swoja droga mnie pewna lekarka przez ok 2 lata mowila, ze nie bede miec dzieci. Zmienilam gina po slubie, dal mi nadzieje i sie udalo. Skonczylo jak skonczylo, ale on nadzieje daje mi nadal
Pfffff Marta padlam z tym podnoszeniem nog - tez to przechodzilam
Pfffff Marta padlam z tym podnoszeniem nog - tez to przechodzilam

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez MagdaM.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64933 przez gosiak
Marta dziękuje i oczywiście ze pamiętam Wasze przykłady, ale jak przychodzi noc to człowiekowi różne myśli przychodzą, a Twój szczęśliwy cykl doskonale pamiętam jak pisałaś że nawet nie wiesz czy już miałaś owu , i który to w ogóle dzień cyklu:) no i udało się
ja zamierzam na 2 miesiące odpuścić muszę trochę odpocząć szczególnie od tych myśli

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #64934 przez Mirella
kocham Was 
kaśku medycznie się da, operacja i trzy miesiące nie dźwigać, spróbuj trzy miesiące siedzieć z dzieckiem i nie wziąć na ręce, niewykonalne, a mnie nie ma kto pomóc niestety. Na razie musi tak być, potem zobaczymy.
Gosiak kiedyś daaaawno daaaawno temu, w innym życiu, byłam w szpitalu dziecięcym, nie jako padcjent na szczęscie, tylko w gości poszłam do personelu, i tam była taka fajna dziewczynka Dominika, cudo, pięć lat miała, a opiekowała się innymi dziećmi, śpiewała piosenki, pocieszała, no co tylko chcesz, a to było jeszcze zanim rodzice mogli non stop w szpitalu siedzieć, no i przyszła do tej Dominiki w odwiedziny dziewczynka na moje oko 12 lat, chudziutka, drobniutka, płaska prawie, niewysoka, buzia dziecinna, i wiesz co? To była jej mama!!! I miała jeszcze dwoje innych dzieci!!!!
Także nosek do góry, chude też rodzą, i to jakie fajne dzieci

kaśku medycznie się da, operacja i trzy miesiące nie dźwigać, spróbuj trzy miesiące siedzieć z dzieckiem i nie wziąć na ręce, niewykonalne, a mnie nie ma kto pomóc niestety. Na razie musi tak być, potem zobaczymy.
Gosiak kiedyś daaaawno daaaawno temu, w innym życiu, byłam w szpitalu dziecięcym, nie jako padcjent na szczęscie, tylko w gości poszłam do personelu, i tam była taka fajna dziewczynka Dominika, cudo, pięć lat miała, a opiekowała się innymi dziećmi, śpiewała piosenki, pocieszała, no co tylko chcesz, a to było jeszcze zanim rodzice mogli non stop w szpitalu siedzieć, no i przyszła do tej Dominiki w odwiedziny dziewczynka na moje oko 12 lat, chudziutka, drobniutka, płaska prawie, niewysoka, buzia dziecinna, i wiesz co? To była jej mama!!! I miała jeszcze dwoje innych dzieci!!!!
Także nosek do góry, chude też rodzą, i to jakie fajne dzieci

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64943 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hahaha ja zawsze mowilam, ze jak nie wyleci to szybciej doplynie do celu

Gosia ooodpusc, kazda jak odpuscila to fasolkowala

Gosia ooodpusc, kazda jak odpuscila to fasolkowala

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #64945 przez madziaska
Dziewczyny z tymi nogami to faktycznie komedia;) Gosiiaaaa nie wierz temu beznadziejnemu lekarzowi, ja tez drobna jestem,, raz w zyciu 50 kg wazylam, ale zaraz zgubilam;) i nigdy nie uslyszalam od mojego gin, ze przez to nie zajde w ciaze.... Głowa do gory:)
Martusia ja wiem, ze te wymioty pewnie straszne sa, moge sobie jedynie wyobrazic, no ale... to i tak biore je na klate, zeby tylko w przyszlosci moc przezywac to co WY teraz kobitki zafasolkowane:)
Martusia ja wiem, ze te wymioty pewnie straszne sa, moge sobie jedynie wyobrazic, no ale... to i tak biore je na klate, zeby tylko w przyszlosci moc przezywac to co WY teraz kobitki zafasolkowane:)
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64948 przez gosiak
madziaska ten mój lekarz w przeciągu 3 tyg. dwa różne zdania na ten temat mi powiedział, za pierwszym razem że waga nie ma nic do tego szczególnie jeśli normalnie miesiączkuję i jeśli waga nie jest efektem odchudzania czy choroby że śmiało mogę folik brać i czynić staranka 3 tyg potem powiedział że no z tą wagą (42kg. 158cm) nikłe szanse, nic tylko oczy wywaliłam i się zastanawiałam czy to na pewno ten sam lekarz że tak zdania zmienia, ale tyle różnych informacji na ten temat czytałam na różnych forach i na prawdę są dziewczyny takie same jak ja i rodzą zdrowe dzieci przeważnie drobne dzieci ale zdrowe:) i to mnie pozytywnie nastawia no i oczywiści Wy mi dajecie pełno przykładów za co dziękuję

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #64952 przez madziaska
Mirella postaram sie wziac z Ciebie przyklad;)
Gosiu ja waze 48 km przy 164 cm, wiec podobnie drobne jestesmy, a jak rodzice dzieci z ktorymi pracuje wchodza by je odebrac to rozgladaja sie gdzie jest pani, mowie o dzieciach z podstawowki... Ludzie na ogol daja mi najwyzej 20 lat.... jak wstane;) a mam 8 wiecej...takze cieszmy sie, ze jestesmy piekne i mlode;)I naprawde nie uslyszalam od lekarzay, ze bede miala problem... Ten Twoj to jakis buc, sama piszesz, ze ciegle mowi cos innego.....
Gosiu ja waze 48 km przy 164 cm, wiec podobnie drobne jestesmy, a jak rodzice dzieci z ktorymi pracuje wchodza by je odebrac to rozgladaja sie gdzie jest pani, mowie o dzieciach z podstawowki... Ludzie na ogol daja mi najwyzej 20 lat.... jak wstane;) a mam 8 wiecej...takze cieszmy sie, ze jestesmy piekne i mlode;)I naprawde nie uslyszalam od lekarzay, ze bede miala problem... Ten Twoj to jakis buc, sama piszesz, ze ciegle mowi cos innego.....