BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #64926 przez kaśku
strzelcie mi w łeb :(
musze odwołać jutrzejsze badania, ostre przeziębienie - odpadam.
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #64927 przez MagdaM
Kasiu po co strzelac, choroby sie nie wybiera, zdrowka :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #64929 przez gosiak
Madzia Madzia ja i tak cichaczem trzymam kciuki :laugh: może akurat trafiliście w ten właściwy moment:D

Marta M gadaj nam niezafasolkowanym a my i tak swoje że nawet możemy tak wymiotować byle tylko mieć fasolkę bynajmniej ja:)
Ja tez jakiegoś doła mam, co noc do poduchy popłakuję że może lekarz ma rację że nie będę mogła mieć dzidzi:( :( :( nie wiem już myślę żeby iść do jakiegoś dietetyka niech mnie napompują albo nie wiem, bo ja sama przytyć nie umiem zawsze taka byłam i wątpię żebym przytyła na zawołanie, dla fasolki wszystko ale to dla mnie nie taka łatwa sprawa...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64931 przez Marta M
Gosiu nie pamietasz ile dalysmy Ci przykladow kobiet drobniejszych od Ciebie a matek nawet kilku duzych, zdrowych dzieci...Taka jestes i to nie ma nic do Twojej plodnosci...ale wiem ze ja juz inaczej patrze na to, bo pamietam moje mysli, ze ja chyba bezplodna jestem, albo maz...bo znow sie nie udalo, i znow nic...ale wiem, ze ten cykl w ktorym sie stalo to byl pierwszy w ktorym sie nie nakrecalam, w ktorym nie liczylam, ze cos bedzie, w ktorym nie myslalam podnoszac nogi, ze pewnie teraz ten jeden juz jest tu i tu i zaplodni za kilka chwil...Gosiu takze myslenie negatywne wyrzucasz i do przodu ;)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #64932 przez MagdaM
Gosiaaaa jestes nastepna ktora dzis walne bez skrupulow!! Idz do innego gina. Bo ten ostatnio co pisalas zachowal sie jak cham jak skonczony dupek i tyle. Ja bym sie nawet nie ogladnela!! A swoja droga mnie pewna lekarka przez ok 2 lata mowila, ze nie bede miec dzieci. Zmienilam gina po slubie, dal mi nadzieje i sie udalo. Skonczylo jak skonczylo, ale on nadzieje daje mi nadal

Pfffff Marta padlam z tym podnoszeniem nog - tez to przechodzilam :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #64933 przez gosiak
Marta dziękuje i oczywiście ze pamiętam Wasze przykłady, ale jak przychodzi noc to człowiekowi różne myśli przychodzą, a Twój szczęśliwy cykl doskonale pamiętam jak pisałaś że nawet nie wiesz czy już miałaś owu , i który to w ogóle dzień cyklu:) no i udało się:) ja zamierzam na 2 miesiące odpuścić muszę trochę odpocząć szczególnie od tych myśli

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64934 przez Mirella
kocham Was :lol:

kaśku medycznie się da, operacja i trzy miesiące nie dźwigać, spróbuj trzy miesiące siedzieć z dzieckiem i nie wziąć na ręce, niewykonalne, a mnie nie ma kto pomóc niestety. Na razie musi tak być, potem zobaczymy.

Gosiak kiedyś daaaawno daaaawno temu, w innym życiu, byłam w szpitalu dziecięcym, nie jako padcjent na szczęscie, tylko w gości poszłam do personelu, i tam była taka fajna dziewczynka Dominika, cudo, pięć lat miała, a opiekowała się innymi dziećmi, śpiewała piosenki, pocieszała, no co tylko chcesz, a to było jeszcze zanim rodzice mogli non stop w szpitalu siedzieć, no i przyszła do tej Dominiki w odwiedziny dziewczynka na moje oko 12 lat, chudziutka, drobniutka, płaska prawie, niewysoka, buzia dziecinna, i wiesz co? To była jej mama!!! I miała jeszcze dwoje innych dzieci!!!!
Także nosek do góry, chude też rodzą, i to jakie fajne dzieci :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #64939 przez Marta M
Mirella super przyklad dla naszego gosiaka :):)

Gosiu, jestem za! Odpusc myslenie, ale przytulanka nie odpuszczaj ;)
14 lata 2 miesiąc temu #64940 przez gosiak
Madzia walnij ino porządnie :lol: :lol: no podnoszenie nóg to też cyrk, mój mąż jak mnie pierwszy raz zobaczył co ja robię to jego mina no bezcenna :) myslał może że jakaś nowa poza czy co :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64941 przez gosiak
Mirello jesteś kochana :kiss:
no mi daja troszke więcej jak 12:D ale chudzielec to zawsze byłam;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64943 przez MagdaM
Hahaha ja zawsze mowilam, ze jak nie wyleci to szybciej doplynie do celu :lol: :lol: :lol: :lol:

Gosia ooodpusc, kazda jak odpuscila to fasolkowala :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #64945 przez madziaska
Dziewczyny z tymi nogami to faktycznie komedia;) Gosiiaaaa nie wierz temu beznadziejnemu lekarzowi, ja tez drobna jestem,, raz w zyciu 50 kg wazylam, ale zaraz zgubilam;) i nigdy nie uslyszalam od mojego gin, ze przez to nie zajde w ciaze.... Głowa do gory:)

Martusia ja wiem, ze te wymioty pewnie straszne sa, moge sobie jedynie wyobrazic, no ale... to i tak biore je na klate, zeby tylko w przyszlosci moc przezywac to co WY teraz kobitki zafasolkowane:)
14 lata 2 miesiąc temu #64947 przez Mirella
madziaska to już lepiej bierz przykład ze mnie w tym temacie, nie mam pojęcia co to są mdłości w ciąży :D
14 lata 2 miesiąc temu #64948 przez gosiak
madziaska ten mój lekarz w przeciągu 3 tyg. dwa różne zdania na ten temat mi powiedział, za pierwszym razem że waga nie ma nic do tego szczególnie jeśli normalnie miesiączkuję i jeśli waga nie jest efektem odchudzania czy choroby że śmiało mogę folik brać i czynić staranka 3 tyg potem powiedział że no z tą wagą (42kg. 158cm) nikłe szanse, nic tylko oczy wywaliłam i się zastanawiałam czy to na pewno ten sam lekarz że tak zdania zmienia, ale tyle różnych informacji na ten temat czytałam na różnych forach i na prawdę są dziewczyny takie same jak ja i rodzą zdrowe dzieci przeważnie drobne dzieci ale zdrowe:) i to mnie pozytywnie nastawia no i oczywiści Wy mi dajecie pełno przykładów za co dziękuję :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #64952 przez madziaska
Mirella postaram sie wziac z Ciebie przyklad;)

Gosiu ja waze 48 km przy 164 cm, wiec podobnie drobne jestesmy, a jak rodzice dzieci z ktorymi pracuje wchodza by je odebrac to rozgladaja sie gdzie jest pani, mowie o dzieciach z podstawowki... Ludzie na ogol daja mi najwyzej 20 lat.... jak wstane;) a mam 8 wiecej...takze cieszmy sie, ze jestesmy piekne i mlode;)I naprawde nie uslyszalam od lekarzay, ze bede miala problem... Ten Twoj to jakis buc, sama piszesz, ze ciegle mowi cos innego.....
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia