- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64857 przez angellika1
A ja sie strasznie nudzę w domu
to już prawie 2 miesiące jak nie pracuję.... Liczę na to że szybko sie cipło zrobi i będę mogła sobie na dłłługie spacerki wychodzić

Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #64887 przez Mirella
mam dziś doła jak lej po meteorycie tunguskim, nie pocieszę Was, macierzyństwo to samotność w gruncie rzeczy, dla nas zmienia się wszystko, dla nich nic... a jeszcze te cholerne kamienie mnie bolą, poszłabym spać najchętniej, ale czarownica mała się właśnie odzwyczaja od spania w dzien....
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu #64888 przez Agusia83
Dziewczynki, a ja tak z innej beczki.... 
Przed slubem zaczela psuc nam sie pralka, mezus ja naprawial, ale po jakims czasie wyskakiwala inna usterka....i tak kilka dni przed slubem stwierdzilismy, ze po kupimy sobie nowa, a ta damy komus
...I wiecie, co? Malpa musiala wszystko slyszec, bo jak reka odjal...nagle prala bez zarzutow, a dzis przeszla sama siebie....oczywiscie wiedzialam, ze mam tanczaca pralke, ale ze az tak, to nie....przed chwila chce wejsc do lazienki, a tam prfzed drzwiami wita mnie wirujaca pralka...tanczac po lazience przesunela sie do wyjscia:P
...jakbyscie to widzialy, to usmialybyscie sie co nie miara

a to taka wstawka relaksacyjna:)

Przed slubem zaczela psuc nam sie pralka, mezus ja naprawial, ale po jakims czasie wyskakiwala inna usterka....i tak kilka dni przed slubem stwierdzilismy, ze po kupimy sobie nowa, a ta damy komus

a to taka wstawka relaksacyjna:)
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #64894 przez madziaska
Moze to dziwnie zabrzmi, ale fajnie macie dziewczynki, ze WAS tak mdli, niektore z nas tez tak chcialyby;) no ja napewno:)
MagdaM te mdlosci to naprawde podejrzane, no ale bez nakrecania... W sumie ja tez w tamtym miesiacu mialam mdlosci, ale to chyba sila autosugestii... W tym miesiacu to raczej nie mam na co liczyc, jakos krucho bylo, ze tak sie wyraze;) no i od tygodnia to chorobsko, ciagle stan podgoraczkowy, czy to normalne??? i gardlo boli, raczej nic nie biore, bo sie boje. No i wlasnie dziewczyny najbardziej w tym wszytskim wkurza mnie to, ze po owu czlowiek sie boi tabletki wziac, bo a noz... a przeciez to moze trwac jeszcze dluuuuuugo, ehhhhhhhhh:/
MagdaM te mdlosci to naprawde podejrzane, no ale bez nakrecania... W sumie ja tez w tamtym miesiacu mialam mdlosci, ale to chyba sila autosugestii... W tym miesiacu to raczej nie mam na co liczyc, jakos krucho bylo, ze tak sie wyraze;) no i od tygodnia to chorobsko, ciagle stan podgoraczkowy, czy to normalne??? i gardlo boli, raczej nic nie biore, bo sie boje. No i wlasnie dziewczyny najbardziej w tym wszytskim wkurza mnie to, ze po owu czlowiek sie boi tabletki wziac, bo a noz... a przeciez to moze trwac jeszcze dluuuuuugo, ehhhhhhhhh:/
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64905 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agnieszka chcialabym to widziec

Madzia ja sie nie nakrecam... Wiem co i jak i naprawde, uwierzcie mi, to nie moj czas.
Mirellka tule wirtualnie

Madzia ja sie nie nakrecam... Wiem co i jak i naprawde, uwierzcie mi, to nie moj czas.
Mirellka tule wirtualnie

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #64919 przez Nati
Mirellka <tuli> 
Agusia hahaha
madziaska nie ma co się nakręcać, ja tak się raz nakręciłam, że @ sie tydzien spóźniała, a potem jak przyszła to uuu był wielki smutek... ale nie wiem czy wtedy ja nie zafasolkowałam, tylko wiecie nie przyjęło się jakby... to było jakoś w kwietniu 2010.... w okolicach planowanej małpy była tylko plamka taka blada, no a ok tydzien później przyszła @, spóźniona...

Agusia hahaha

madziaska nie ma co się nakręcać, ja tak się raz nakręciłam, że @ sie tydzien spóźniała, a potem jak przyszła to uuu był wielki smutek... ale nie wiem czy wtedy ja nie zafasolkowałam, tylko wiecie nie przyjęło się jakby... to było jakoś w kwietniu 2010.... w okolicach planowanej małpy była tylko plamka taka blada, no a ok tydzien później przyszła @, spóźniona...
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #64921 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madzia eeeee nie gadaj glupot!! Czym znowu urazic??!! To moj 1 miesiac normalnego cyklu po poronieniu i nie chcialam sie juz starac. Fakt ze zaszalelismy bez zabezpieczen zaraz po sluziku idealnym w dniu kiedy umieralam na bol owu ale... musialabym byc bardzo glupia zeby miec szczescie i zafasolkowac
no a ja moze glupia jestem ale nie az tak

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #64925 przez Marta M
Madziaska nie pisz w ten sposob o mdlosciach...ja pisalam, ze moge wymiotowac codziennie zeby tylko byc w ciazy...no i sobie wywrozylam...ciaza super, ale z tymi wymiotami masz wrazenie ze flaki wyplujesz...na nic nie masz ochoty, jestes ponura i myslisz gdzie tylko glowe wlozyc zeby dodatkowego sprzatnia nie narobic...wszystko smierdzi, ciezko jesc, do toalety co kilka minut...fajnie ze jest dzidiza ale nie fanie ze tyle zdrowia to kosztuje...na szczescie nie kazda tak to znosi