- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65298 przez bewipo
Pewnie że pozytywne 
Nikusia to pewnie owulka, więc do dzieła dziewczyno!!
MagdaM jak nie chcesz robić testa to lepiej poczekać parę dni, bo rzeczywiście szkoda się nakręcać. Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli.
Agusia ja też tylko jedną betę robiłam na początku. A płeć dziecka w meldunku to jest to co mirella nam wywróżyła

Nikusia to pewnie owulka, więc do dzieła dziewczyno!!
MagdaM jak nie chcesz robić testa to lepiej poczekać parę dni, bo rzeczywiście szkoda się nakręcać. Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli.
Agusia ja też tylko jedną betę robiłam na początku. A płeć dziecka w meldunku to jest to co mirella nam wywróżyła

Temat został zablokowany.
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65340 przez nikusia1988
hmm... Wczoraj już przytulanko było... No i teraz nasuwa się pytanie co ile dni? czy lepiej codziennie?
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65342 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
haha to juz ktores forum dzis z tym pytaniem - oj bedzie dzieciaczkow 
Nikusia najlepiej co 2 dzien. Tak radza lekarze do wspolzycia i tez do badan nasienia itp. Plemniki sa wtedy lepszej jakosci zywsze bo odpoczywaja i w pojemniczku znajduja sie nowe a nie tylko te starsze

Nikusia najlepiej co 2 dzien. Tak radza lekarze do wspolzycia i tez do badan nasienia itp. Plemniki sa wtedy lepszej jakosci zywsze bo odpoczywaja i w pojemniczku znajduja sie nowe a nie tylko te starsze

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #65371 przez angellika1
Dziewczyny jak sie poprzednio staraliśmy do przytulanko było co 2 dni, a teraz też tak chciałam a mężuś powiedział że będzie się kochał wtedy kiedy ma ochotę bo to sprawia największą przyjemność
A nie z wyliczonymi dniami w kalendarzu. Przytulaliśmy się albo codziennie albo co 3 dni w zalezności od sytuacji
A jestem pewna że zafasolkowałam wtedy gdy już wg wyliczeń były dni niepłodne.
Myślicie że te rodziny wielodzietne wyliczają płodne-niepłodna, NIE u nich to tzw spontan ?!
Także do dzieła
A i jeszcze jedno żadna świeca mi nie pomogła
Uwierzcie mi ja byłam pewna ze jak zaczęliśmy w listopadzie to nie będzie od razu dzidzi i podeszłam do tego na luzie

Myślicie że te rodziny wielodzietne wyliczają płodne-niepłodna, NIE u nich to tzw spontan ?!
Także do dzieła

A i jeszcze jedno żadna świeca mi nie pomogła

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65395 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
haha to juz ktores forum dzis z tym pytaniem - oj bedzie dzieciaczkow 

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65400 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez MagdaM.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #65444 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
moj mezu jest z 17 listopada

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
14 lata 2 miesiąc temu #65523 przez ann-sunshine
Czytam, czytam i czytam... i jestem zaskoczona jak tu u Was pozytywnie. Myślę, że tego wszystkim myślącym o dzidzi właśnie trzeba - pozytywnego wsparcia. Bardzo się cieszę, że do Was trafiłam. Będę zaglądać w miarę możliwości.
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #65538 przez madziaska
MagdaM dziekuje za namiastke wiosny:)
Nikusia ja taki bol jak TY opisujesz mam co miesiac, to jet ból tzw okoloowulacujny... Nie mialam go tylko wtedy kiedy bralam tabletki. Mam go ja zauwazylam zawsze 15 dnia cyklu, tylko u mnie on trwa do 2 dni. W jednym miesiacu jest w lewym,nastepnego w prawym. zawsze myslalam, ze jest to owulacja. Niewiele kobiet odczuwa taki ból, wowia, ze tylko szczesciary, wiec sie cieszylam do czasu kiedy poczytalam o tym. Myslalam, ze to ulatwi mi zajscie w ciaze bo wiem na 100% kiedy owu wystepuje, ale to nie jest takie proste. Jak juz pisalam jest to boł okołooowulacyjny, czyli moze pojawic sie zarowno przed, w trakcie, jak i po owulacji...takze moze Twoj ból dal sygnal, ze masz w danym momencie owu, a moze juz była albo bedzie... I to tez nie jest znak za ile dokladnie bedzie lub ile juz po owu... Mam nadzieje, ze jasno to wyjasnilam... U mnie to jest kłucie jajnika, takie przeciagajace sie, czasami naprawde silne, stopniowo zanika, ale trwa ok 2 dni...
Nikusia ja taki bol jak TY opisujesz mam co miesiac, to jet ból tzw okoloowulacujny... Nie mialam go tylko wtedy kiedy bralam tabletki. Mam go ja zauwazylam zawsze 15 dnia cyklu, tylko u mnie on trwa do 2 dni. W jednym miesiacu jest w lewym,nastepnego w prawym. zawsze myslalam, ze jest to owulacja. Niewiele kobiet odczuwa taki ból, wowia, ze tylko szczesciary, wiec sie cieszylam do czasu kiedy poczytalam o tym. Myslalam, ze to ulatwi mi zajscie w ciaze bo wiem na 100% kiedy owu wystepuje, ale to nie jest takie proste. Jak juz pisalam jest to boł okołooowulacyjny, czyli moze pojawic sie zarowno przed, w trakcie, jak i po owulacji...takze moze Twoj ból dal sygnal, ze masz w danym momencie owu, a moze juz była albo bedzie... I to tez nie jest znak za ile dokladnie bedzie lub ile juz po owu... Mam nadzieje, ze jasno to wyjasnilam... U mnie to jest kłucie jajnika, takie przeciagajace sie, czasami naprawde silne, stopniowo zanika, ale trwa ok 2 dni...
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34