BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #65261 przez kaśku
Mirella no to czekamy aż młoda podrośnie :)
3 miesiące to długo, tylko niania albo pomoc znajomych i rodzinki :/

Jakos te nasze zafasolkowane pozytywne iskierki tu na forum wprowadzają :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #65298 przez bewipo
Pewnie że pozytywne :)
Nikusia to pewnie owulka, więc do dzieła dziewczyno!!
MagdaM jak nie chcesz robić testa to lepiej poczekać parę dni, bo rzeczywiście szkoda się nakręcać. Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli.
Agusia ja też tylko jedną betę robiłam na początku. A płeć dziecka w meldunku to jest to co mirella nam wywróżyła :)
14 lata 2 miesiąc temu #65340 przez nikusia1988
hmm... Wczoraj już przytulanko było... No i teraz nasuwa się pytanie co ile dni? czy lepiej codziennie?
14 lata 2 miesiąc temu #65342 przez MagdaM
haha to juz ktores forum dzis z tym pytaniem - oj bedzie dzieciaczkow :laugh:

Nikusia najlepiej co 2 dzien. Tak radza lekarze do wspolzycia i tez do badan nasienia itp. Plemniki sa wtedy lepszej jakosci zywsze bo odpoczywaja i w pojemniczku znajduja sie nowe a nie tylko te starsze ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #65355 przez gosiak
Nikusia dokładnie tak jak Madzia pisze co 2 dni ja od wczoraj przytulaki zaczęłam w końcu małpa z wieczora już nie atakowała, to można działać:D

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #65371 przez angellika1
Dziewczyny jak sie poprzednio staraliśmy do przytulanko było co 2 dni, a teraz też tak chciałam a mężuś powiedział że będzie się kochał wtedy kiedy ma ochotę bo to sprawia największą przyjemność :) A nie z wyliczonymi dniami w kalendarzu. Przytulaliśmy się albo codziennie albo co 3 dni w zalezności od sytuacji ;) A jestem pewna że zafasolkowałam wtedy gdy już wg wyliczeń były dni niepłodne.
Myślicie że te rodziny wielodzietne wyliczają płodne-niepłodna, NIE u nich to tzw spontan ?!
Także do dzieła :)
A i jeszcze jedno żadna świeca mi nie pomogła ;) Uwierzcie mi ja byłam pewna ze jak zaczęliśmy w listopadzie to nie będzie od razu dzidzi i podeszłam do tego na luzie :)
14 lata 2 miesiąc temu #65395 przez MagdaM
haha to juz ktores forum dzis z tym pytaniem - oj bedzie dzieciaczkow :laugh:

Nikusia najlepiej co 2 dzien. Tak radza lekarze do wspolzycia i tez do badan nasienia itp. Plemniki sa wtedy lepszej jakosci zywsze bo odpoczywaja i w pojemniczku znajduja sie nowe a nie tylko te starsze ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #65400 przez MagdaM
U mnie @ w natarciu chyba.
Ale idzie wiosna!! Patrzcie - znalazlam przed momentem pod kuchennym oknem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: specjalnie dla Was!! :kiss:
A ja i tak poluje na listopad czyli poczecie lutowe :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #65420 przez gosiak
to znak że wiosna tuż tuż:D

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #65439 przez angellika1
śliczne fotki ja chce już wiosnęęęęęęęę
madzia a listopadowi ludzi są oki :) szczególnie ci z końca :D :D :D
14 lata 2 miesiąc temu #65444 przez MagdaM
moj mezu jest z 17 listopada :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #65481 przez Marta M
A ja z 2 listopada: dzien Zaduszny ;)
14 lata 2 miesiąc temu #65523 przez ann-sunshine
Czytam, czytam i czytam... i jestem zaskoczona jak tu u Was pozytywnie. Myślę, że tego wszystkim myślącym o dzidzi właśnie trzeba - pozytywnego wsparcia. Bardzo się cieszę, że do Was trafiłam. Będę zaglądać w miarę możliwości.

Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki
14 lata 2 miesiąc temu #65538 przez madziaska
MagdaM dziekuje za namiastke wiosny:)

Nikusia ja taki bol jak TY opisujesz mam co miesiac, to jet ból tzw okoloowulacujny... Nie mialam go tylko wtedy kiedy bralam tabletki. Mam go ja zauwazylam zawsze 15 dnia cyklu, tylko u mnie on trwa do 2 dni. W jednym miesiacu jest w lewym,nastepnego w prawym. zawsze myslalam, ze jest to owulacja. Niewiele kobiet odczuwa taki ból, wowia, ze tylko szczesciary, wiec sie cieszylam do czasu kiedy poczytalam o tym. Myslalam, ze to ulatwi mi zajscie w ciaze bo wiem na 100% kiedy owu wystepuje, ale to nie jest takie proste. Jak juz pisalam jest to boł okołooowulacyjny, czyli moze pojawic sie zarowno przed, w trakcie, jak i po owulacji...takze moze Twoj ból dal sygnal, ze masz w danym momencie owu, a moze juz była albo bedzie... I to tez nie jest znak za ile dokladnie bedzie lub ile juz po owu... Mam nadzieje, ze jasno to wyjasnilam... U mnie to jest kłucie jajnika, takie przeciagajace sie, czasami naprawde silne, stopniowo zanika, ale trwa ok 2 dni...
14 lata 2 miesiąc temu #65547 przez madziaska
Witaj ann-sunshine :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży