- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76174 przez bewipo
Standardowo dostaje się 80% wynagrodzenia za dni w których było L4.
Ja miałam takie przeboje z moją wypłatą, jak miałam 3 tyg urlopu to dostawałam 400 zł mniej, bo miałam takie dodatki, których nie można wypłacać za dni nieobecności w pracy. Zaczęłam walczyć o inne przeliczanie wynagrodzenia i dostałam tak po d...e, bo księgowa nie umiała poprawnie przeliczyć. Prosiłam się trzy miesiące, zanosiłam policzone tak jak powinno być prawidłowo i nic. W końcu zafasolkowałam, siedzę sobie teraz na L4 i to ja mam ich w d...e!
Ja miałam takie przeboje z moją wypłatą, jak miałam 3 tyg urlopu to dostawałam 400 zł mniej, bo miałam takie dodatki, których nie można wypłacać za dni nieobecności w pracy. Zaczęłam walczyć o inne przeliczanie wynagrodzenia i dostałam tak po d...e, bo księgowa nie umiała poprawnie przeliczyć. Prosiłam się trzy miesiące, zanosiłam policzone tak jak powinno być prawidłowo i nic. W końcu zafasolkowałam, siedzę sobie teraz na L4 i to ja mam ich w d...e!
Temat został zablokowany.
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #76323 przez madziaska
Majowka...Ja takie klucia mam na owu...Chociaz pod koniec ostatniego cyklu tez kuł mnie jajnik i nic... Z tymi objawami tak to juz jest...sa niejednoznaczne... No i zafasolkowane mowia, ze na poczatku czuja jakby mialy @ dostac... Ch....a wie

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #76337 przez gosiak
Diana śpij śpij:) napisz jutro na jaki termin sobie obliczyłaś
ja co miesiąc licze teraz by mi wypadło na 11.11.11 fajna data co? hihihi no z tymi objawami to cholera wie
ja od 3 dni mam masakryczne bóle cycków straszne jakbym miała jakieś rany albo siniaki po bokach tak boli

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76362 przez delfinek83
DIANA moje gratulacje kochana 
dziewczyny, wiecie co sobie pierwsze pomyślałam jak otworzyłam nasz wątek?:
O kur.a! Aż tyle stron w jeden dzień?! Niemożliwe!!!
A zaraz się okazało, że to Mirella zrobiła czary mary i się aż tyle stron namnożyło, hehe
Staraczki, ja nadal trzymam kciuki, przecież Diana nie może być bez pary, no dalej testować, testować, aż do skutku

dziewczyny, wiecie co sobie pierwsze pomyślałam jak otworzyłam nasz wątek?:
O kur.a! Aż tyle stron w jeden dzień?! Niemożliwe!!!

A zaraz się okazało, że to Mirella zrobiła czary mary i się aż tyle stron namnożyło, hehe

Staraczki, ja nadal trzymam kciuki, przecież Diana nie może być bez pary, no dalej testować, testować, aż do skutku

- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76384 przez Diana
Zaczyna sie bać!
Dzisiaj powtórzyłam test i taka słaba II kreska wyszła - ale chyba ważne, ze jest! Mam taką nadzieję!
Po pracy pójdę na betę, mam nadzieję, że mnie uspokoi!
A termin z kalkulatora wyszedł mi na 9 listopad - jestem w 5 tygodniu!
Ale ta owulacja chyba była później bo ta krecha taka słabiutka!
Jak myślicie dziewczyny chyba tyle testów nie mogło się mylić - nawet jak te krechy takie słabiutkie?!
Gosiak te twoje cycuchy to trochę podejrzane są!!!
Ale nie będe cię nakręcać poczekajmy do jutra!
Dzisiaj powtórzyłam test i taka słaba II kreska wyszła - ale chyba ważne, ze jest! Mam taką nadzieję!

Po pracy pójdę na betę, mam nadzieję, że mnie uspokoi!

A termin z kalkulatora wyszedł mi na 9 listopad - jestem w 5 tygodniu!
Ale ta owulacja chyba była później bo ta krecha taka słabiutka!
Jak myślicie dziewczyny chyba tyle testów nie mogło się mylić - nawet jak te krechy takie słabiutkie?!
Gosiak te twoje cycuchy to trochę podejrzane są!!!

Ale nie będe cię nakręcać poczekajmy do jutra!
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #76464 przez Dorciaition
Diana 2 krechy jak bum cyk cyk
Cudnie!
Ale się cieszę. Nawet mój mąż się ucieszył jak mu powiedziałam, że odkąd tu jestem pierwszej z nas się udało. Co dziwne, bo on nie przepada jak ja siedzę przed komputerem i ciągle klikam
Czekamy na dalsze pozytywne wieści

Ale się cieszę. Nawet mój mąż się ucieszył jak mu powiedziałam, że odkąd tu jestem pierwszej z nas się udało. Co dziwne, bo on nie przepada jak ja siedzę przed komputerem i ciągle klikam

Czekamy na dalsze pozytywne wieści

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #76478 przez gosiak
Diana krechy są i nie ma bata żeby się aż 3 testy myliły także głowa do góry zrób tą bete jak Cie uspokoi i dbaj teraz o siebie mamusiu 
Dorcia mój mąz też się denerwuje jak siedze na necie ale jak jestem na forum to przymyka oczko i jak widzi że ja sie czymś ciesze co przeczytam tu, to sam się dopytuje co tam co tam?? hihih no i mu opowiadam zawsze mu mówię jak któraś zafasolkuje

Dorcia mój mąz też się denerwuje jak siedze na necie ale jak jestem na forum to przymyka oczko i jak widzi że ja sie czymś ciesze co przeczytam tu, to sam się dopytuje co tam co tam?? hihih no i mu opowiadam zawsze mu mówię jak któraś zafasolkuje

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #76491 przez Lacrijka
Gosiaku, napisze Ci jeszcze tu cobys nie przeoczyła..
Zaden piątek tylko jutro

A ja mam jeszcze 8 dni do @ a czuje sie jakby miała byc tuz tuz..Podbrzusze mnie nawala, boki czyczków rwą i w dodatku dół kręgodupa mnie boli..Moze to od siłowni ale w sumie nigdy tak nie miałam.. Jak przezyc te 8 dni bez testa
Miałam sie nie nakrecac..ale Dianitka juz po, Gosiak jutro pewnie tez II wiec i ja sie nakrecam jak rolerkoster..
Zaden piątek tylko jutro

A ja mam jeszcze 8 dni do @ a czuje sie jakby miała byc tuz tuz..Podbrzusze mnie nawala, boki czyczków rwą i w dodatku dół kręgodupa mnie boli..Moze to od siłowni ale w sumie nigdy tak nie miałam.. Jak przezyc te 8 dni bez testa