BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #76502 przez Diana
Nie trzy Gosiak tylko 5 :cheer: :blush: :blush: :blush:
Zrobię betę dla "pewnej pewności" :silly:
Ale ta szyjka taka dziwna, dużo śluzu jest i cycuchy bolą a i jeszcze brzuch na dole ciągnie więc chyba jest OK! :lol:

Gosiak i Lacrijka czekam na was razem założymy Mamusie Listopadowe 2011!!!!
Która jeszcze się zapisuje????? :woohoo:
Trzymam kciuki dziewczyny!!!! Za wszystkie i każdą z osobna!!! :lol:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #76504 przez gabi28
dzień dobry kochane,zawsze jak rano włączam kompa to pierwsze co robię to wchodzę na nasze forum i czekam aż któraś z was napisze że zafasolkowała. tak więc jutro testuje Gosiak a za tydzień Lacrijka,uda wam się,ja wam to mówię :) tylko jak juz zafasolkujecie to zstańcie tutaj i poczekajcie na resztę :) czyli na mnie też...

a wiecie,że jutro tłusty czwartek ??? pączki.... mniam,mniam :)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76511 przez gosiak
Dobra Lacrijka i nie będziecie musiały jutro długo czekać o 6 po zmierzeniu temki nie będę zasypiać tylko strzele tego testa i wam napiszę, ale ja czuje że będzie I krecha więc buuuuuuuuuuuu boję się tego testa robić :( :( :( :(

Dianka 5 szt. ach no to tym bardziej nie powinno byc inaczej jak tylko to że zostaniesz mamusią:) :lol: :lol: :lol: no Dianka a jaka ta szyjka jest teraz? bo kurde ja się macam od 2 dni, ale za cholere nie wiem jaka powinna być nigdy nie badałam :woohoo:

Lacrika to kiedy z pierwszysm testem startujesz :unsure: :side: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76514 przez Diana
Gosiak jak nigdy nie badałaś to może być cieżko stwierdzić.
Generalnie jest wysoko a na @ to powinna być już nisko. Ogólnie jest inna niż zawsze ale jak nie wiesz jaka ma być to cieżko!
Ale jak jutro będzie I krecha to się nie przejmuj bo ja tak 3 dni miałam 1 a na 4 II krechy! :kiss:
14 lata 2 miesiąc temu #76515 przez Lacrijka
I Ty mnie nazywasz kusicielem Gosiaku ?? ;) ;) ;) Ja Cie chociaz namawiam na dzien przed..a Ty mi tydzień wczesniej wyjeżdżasz z takim tekstem ??????? ;) ;) ;) ;) ;) A tak powaznie to nie wiem, kusi mnie jak jasna cholera, ale widziałas mój wykres..lipa taka jakich mało.. Kupiłam sobie takie ekstra testy, podobno bardzo dobre, leza ładnie w półce i czekaja ale chyba na cykl po wakacjach :):):)
14 lata 2 miesiąc temu #76523 przez gosiak
nie wytrzymałam i dupa dupa... ku...nooooooo , ale luzik puki tej małpy nie ma to jest git majonez :lol: a tak w ogóle dziewczyny nie wiem czy jutro coś też wyjdzie bo chyba powinnam dostac ok tak na prawde w pt bo okres ostatnio mi się zaczoł od plamki a na drugi dzień juz normalny a policzyłam cykl od tego dnia z plamnką także jak jutro małpy nie bedzie i test z jedną krechą to jeszcze może jakas nadzieja zostanie, a tak w ogóle nie zamierzam się stresować bo w końcu niczego już nie zmienie co ma być to bedzie teraz tylko czekac

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76579 przez Dorciaition
Lacrijka mi też zostało jeszcze 8 dni, więc razem będziemy testować :)

Gosiak może jeszcze nie wszystko przesądzone. Poczekaj. Dianie też na początku wychodziła jedna krecha. Jest nadzieja dopóki nie ma małpy.

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #76662 przez Majowka
Madziska: czyzby w takim razie owulacja w 28 dniu cyklu?!...ch...wie
U mnie wszystko mozliwe, bo ja mam PCO, wiec nigdy nie wiem czy ta owulka byla czy nie :(

Ogolnie to juz stracilam nadzieje, bo do @ niby 2 dni, a tu nic nie boli, ani piersi, ani brzuch. Zadnych z wczesniejszych objawow nie identyfikuje :(

Zawsze przed @ tez nic mnie nie boli, ani piersi, ani brzuch. Odczuwam tylko takie lekkie mulenie brzucha w pierwszym dniu @, a pozniej nic.

wszystko wskazuje na @, o kurcze :(

Gosiu: trzymam za Ciebie kciuki! Za wczesnie zrobilas test, wiec dlatego jeszcze nic nie wyszlo!
14 lata 2 miesiąc temu #76674 przez Mirella
Majówka, no co prawda zdarzyło się kilka razy że staraczka przyszła do nas i w pierwszym cyklu zafasolkowała, ale na ogól trwa to dłużej, więc Ty jeszcze nie masz prawa się niecierpliwić :D

Ja nadal mam @ i humor depresyjny, to się chwilowo nie udzielam, ale czaruję cały czas :)
14 lata 2 miesiąc temu #76678 przez Majowka
Pierwszy cykl u Was, ale moj 7 :(
14 lata 2 miesiąc temu #76685 przez @nulka
Majowka, ja zaszłam z pierwszym w 28 dniu cyklu bo tylko wtedy było przytulanko
14 lata 2 miesiąc temu #76687 przez @nulka
Mirella a Ty pogoń zły humor, pierwszy dzień @ to przecież pierwszy dzień ciąży :laugh: i kochana czaruj, czaruj.... :)
14 lata 2 miesiąc temu #76689 przez Majowka
no to u mnie tez dzisiaj bedzie :) zeby zwiekszyc szanse, hehe
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76695 przez @nulka
Ja od wczoraj zaczęłąm pracować i mam przed sobą jeszcze parę dni roboty. Mam nadzieję że się uda :lol: No to wtedy przyklepię ten pierwszy dzień cyklu ;) I jakby mi sie udało to się załapię na listopad :)
14 lata 2 miesiąc temu #76706 przez gosiak
fajnie ze nas tyle się szykuje na listopad trzymam kciuki za Was dziewczynki :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży