- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76502 przez Diana
Nie trzy Gosiak tylko 5

Zrobię betę dla "pewnej pewności"
Ale ta szyjka taka dziwna, dużo śluzu jest i cycuchy bolą a i jeszcze brzuch na dole ciągnie więc chyba jest OK!
Gosiak i Lacrijka czekam na was razem założymy Mamusie Listopadowe 2011!!!!
Która jeszcze się zapisuje?????
Trzymam kciuki dziewczyny!!!! Za wszystkie i każdą z osobna!!!

Zrobię betę dla "pewnej pewności"

Ale ta szyjka taka dziwna, dużo śluzu jest i cycuchy bolą a i jeszcze brzuch na dole ciągnie więc chyba jest OK!

Gosiak i Lacrijka czekam na was razem założymy Mamusie Listopadowe 2011!!!!
Która jeszcze się zapisuje?????

Trzymam kciuki dziewczyny!!!! Za wszystkie i każdą z osobna!!!

Temat został zablokowany.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
14 lata 2 miesiąc temu #76504 przez gabi28
dzień dobry kochane,zawsze jak rano włączam kompa to pierwsze co robię to wchodzę na nasze forum i czekam aż któraś z was napisze że zafasolkowała. tak więc jutro testuje Gosiak a za tydzień Lacrijka,uda wam się,ja wam to mówię
tylko jak juz zafasolkujecie to zstańcie tutaj i poczekajcie na resztę
czyli na mnie też...
a wiecie,że jutro tłusty czwartek ??? pączki.... mniam,mniam

a wiecie,że jutro tłusty czwartek ??? pączki.... mniam,mniam

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76511 przez gosiak
Dobra Lacrijka i nie będziecie musiały jutro długo czekać o 6 po zmierzeniu temki nie będę zasypiać tylko strzele tego testa i wam napiszę, ale ja czuje że będzie I krecha więc buuuuuuuuuuuu boję się tego testa robić

Dianka 5 szt. ach no to tym bardziej nie powinno byc inaczej jak tylko to że zostaniesz mamusią
no Dianka a jaka ta szyjka jest teraz? bo kurde ja się macam od 2 dni, ale za cholere nie wiem jaka powinna być nigdy nie badałam 
Lacrika to kiedy z pierwszysm testem startujesz

Dianka 5 szt. ach no to tym bardziej nie powinno byc inaczej jak tylko to że zostaniesz mamusią

Lacrika to kiedy z pierwszysm testem startujesz

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez gosiak.
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76514 przez Diana
Gosiak jak nigdy nie badałaś to może być cieżko stwierdzić.
Generalnie jest wysoko a na @ to powinna być już nisko. Ogólnie jest inna niż zawsze ale jak nie wiesz jaka ma być to cieżko!
Ale jak jutro będzie I krecha to się nie przejmuj bo ja tak 3 dni miałam 1 a na 4 II krechy!
Generalnie jest wysoko a na @ to powinna być już nisko. Ogólnie jest inna niż zawsze ale jak nie wiesz jaka ma być to cieżko!
Ale jak jutro będzie I krecha to się nie przejmuj bo ja tak 3 dni miałam 1 a na 4 II krechy!

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #76515 przez Lacrijka
I Ty mnie nazywasz kusicielem Gosiaku ??
Ja Cie chociaz namawiam na dzien przed..a Ty mi tydzień wczesniej wyjeżdżasz z takim tekstem ???????
A tak powaznie to nie wiem, kusi mnie jak jasna cholera, ale widziałas mój wykres..lipa taka jakich mało.. Kupiłam sobie takie ekstra testy, podobno bardzo dobre, leza ładnie w półce i czekaja ale chyba na cykl po wakacjach 

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76523 przez gosiak
nie wytrzymałam i dupa dupa... ku...nooooooo , ale luzik puki tej małpy nie ma to jest git majonez
a tak w ogóle dziewczyny nie wiem czy jutro coś też wyjdzie bo chyba powinnam dostac ok tak na prawde w pt bo okres ostatnio mi się zaczoł od plamki a na drugi dzień juz normalny a policzyłam cykl od tego dnia z plamnką także jak jutro małpy nie bedzie i test z jedną krechą to jeszcze może jakas nadzieja zostanie, a tak w ogóle nie zamierzam się stresować bo w końcu niczego już nie zmienie co ma być to bedzie teraz tylko czekac

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #76579 przez Dorciaition
Lacrijka mi też zostało jeszcze 8 dni, więc razem będziemy testować 
Gosiak może jeszcze nie wszystko przesądzone. Poczekaj. Dianie też na początku wychodziła jedna krecha. Jest nadzieja dopóki nie ma małpy.

Gosiak może jeszcze nie wszystko przesądzone. Poczekaj. Dianie też na początku wychodziła jedna krecha. Jest nadzieja dopóki nie ma małpy.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76662 przez Majowka
Madziska: czyzby w takim razie owulacja w 28 dniu cyklu?!...ch...wie
U mnie wszystko mozliwe, bo ja mam PCO, wiec nigdy nie wiem czy ta owulka byla czy nie
Ogolnie to juz stracilam nadzieje, bo do @ niby 2 dni, a tu nic nie boli, ani piersi, ani brzuch. Zadnych z wczesniejszych objawow nie identyfikuje
Zawsze przed @ tez nic mnie nie boli, ani piersi, ani brzuch. Odczuwam tylko takie lekkie mulenie brzucha w pierwszym dniu @, a pozniej nic.
wszystko wskazuje na @, o kurcze
Gosiu: trzymam za Ciebie kciuki! Za wczesnie zrobilas test, wiec dlatego jeszcze nic nie wyszlo!
U mnie wszystko mozliwe, bo ja mam PCO, wiec nigdy nie wiem czy ta owulka byla czy nie

Ogolnie to juz stracilam nadzieje, bo do @ niby 2 dni, a tu nic nie boli, ani piersi, ani brzuch. Zadnych z wczesniejszych objawow nie identyfikuje

Zawsze przed @ tez nic mnie nie boli, ani piersi, ani brzuch. Odczuwam tylko takie lekkie mulenie brzucha w pierwszym dniu @, a pozniej nic.
wszystko wskazuje na @, o kurcze

Gosiu: trzymam za Ciebie kciuki! Za wczesnie zrobilas test, wiec dlatego jeszcze nic nie wyszlo!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #76674 przez Mirella
Majówka, no co prawda zdarzyło się kilka razy że staraczka przyszła do nas i w pierwszym cyklu zafasolkowała, ale na ogól trwa to dłużej, więc Ty jeszcze nie masz prawa się niecierpliwić 
Ja nadal mam @ i humor depresyjny, to się chwilowo nie udzielam, ale czaruję cały czas

Ja nadal mam @ i humor depresyjny, to się chwilowo nie udzielam, ale czaruję cały czas

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76695 przez @nulka
Ja od wczoraj zaczęłąm pracować i mam przed sobą jeszcze parę dni roboty. Mam nadzieję że się uda
No to wtedy przyklepię ten pierwszy dzień cyklu
I jakby mi sie udało to się załapię na listopad

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej