BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #76716 przez Lacrijka
Nooooo, duzo testów bedzie :) :) :) :) A Ty Gosiaku zrób z pierwszego moczu JUTRO raniutko :) :) :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #76720 przez gosiak
tak zrobię, ale jakoś nie mam nadziei :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76722 przez Lacrijka
Gosiak !!!!! Wszystkim piszesz zeby myslec pozytywnie a co sama odpierdzielasz?? Nosek do góry Rybko, jutro tescior i nie ma to tamto ze nie teges :side: :side: :side: :side: :side:
14 lata 2 miesiąc temu #76728 przez gosiak
No widzisz Lacrijka taka już ze mnie pesymistka w sprawach dotyczących mnie :( :( :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76730 przez madziaska
:) Dianka sa dwie krechy jak nic :laugh: pamietam jak z siostra robilam test i bylo tak samo... wlasciwie ja zrobilam jej ten test, ona sie strasznie bala, tylko puscila mi mocz, a ja sie wszystkim zajelam... I wynik tez pierwsza zobaczylam :silly: fajnie bylo, dzis jej synus ma dwa latka :)

gosiak nie wytrzymalas :blink: Mnie sie wydaje, ze za wczesnie na II krechy...zobaczymy jutro... trzymam kciuki jak nie wiem co...

Za wszystkie trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!

a u mnie 15dc...zawsze juz mialam klucie jajnika na owulke o tej porze, dzisiaj nic...wczoraj byl maly glut, dzis go nie ma...moze sie przesunie, chora bylam i antybiotyki bralam...zobaczymy...z reszta moj zapracowany ostatnio, wiec d....a pewnie bedzie... Dzisiaj kupilam olej z wiesiolka... nastawiam sie juz na nastepny cykl....wiec grudzien :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #76734 przez Lacrijka
gosiak napisał:

No widzisz Lacrijka taka już ze mnie pesymistka w sprawach dotyczących mnie :( :( :(

Masz szczescie ze mam mało paliwa w baku a nie potrafie tankowac..bo bym zajechała do Ciebie i poczochrała za uszy za to gadanie... Taka tempka ładna a Ty marudzisz...ja to mam dopiero powody do smutania, tempka lipna jak syrop z lipy.. Ale trzymam nadal za Ciebie kciuki
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #76736 przez @nulka
Madziaska! Nie ma, że zapracowany. "Zmotywuj" chłopa i walcz!
14 lata 2 miesiąc temu #76739 przez madziaska
@nulka postaram sie :silly: Sluchajcie jest nadzieja maly glutek wrocil...przepraszam, moze obrzydzam, ale moze z tym moim sluzem nie jest tak zle ;)
14 lata 2 miesiąc temu #76740 przez Marta M
Ale sie zestresowalam...ze nie bylo mnie dwa dni i bede musiala czytac 200 stron...haha

Jak ja lubie czytac staraczki kiedy takie ozywienie na forum i tyle emocji :) Kiedy tyle Was teraz tesuje to musi byc wiecej fasolek na listopad, nie ma to tamtoa i maly przestoj byl ostatnio..

Nowe staraczki pewnie nie czytaly starszych postow, wiec na pocieszenie dodam, ze ja w moim szczesliwym cyklu mialam wszystkie objawy na @, zadnych ciazowych, a i test robiony przed spodziewanym dniem @ wyszedl negatywnie, temperature tez mialam ponizej 37st, takze dziewczyny nic straconego...wszystko moze sie zdarzyc :):):)

a jakie macie tempki gosiak, lacrijka, bo piszecie o nich, ale ja nie mam profilu na skarb mamy..i nic nie wiem...
14 lata 2 miesiąc temu #76741 przez @nulka
A widzisz Madziaska! Grunt to pozytywne myślenie bo nawet hormony lepiej pracują
14 lata 2 miesiąc temu #76742 przez gosiak
Lacrijka to naucz sie tankować i dawaj na kawę:) razem się posmutamy:) kochana nie jest taka zła ta Twoja tempka waha się ale nie spada więc jest dobrze...

Marta umiesz zmotywować :kiss: bo ja się dołuję że mnie brzuch boli jak na @ i tylko czekam na nią, choć czytałam od wielu z Was że na ciąze sa te same objawy co na @,ale mi możecie klepać a ja i tak swoje:) jutro ma przyjść a moja tempka 37 dziś ma:) od wczoraj spadła o pół stopnia.

madziaska mi tam możesz o glutach pisać :blink: mnie nie obrzydza przecież każda z Nas to ma :blink: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76743 przez Lacrijka
Mi sie waha, pare dni temu był spadek do 36,4 a pozniej 36,7 36,8 wczoraj był spadek do 36,6 a dzis znów juz 36,8.. W poprzednim cyklu miałam juz w tych dniach cyklu ponad 37 ..ale teraz mam diete i chodze na siłownie wiec moze inna tempka niz poprzednio..zobaczymy :)
14 lata 2 miesiąc temu #76746 przez Suari
A ja mam pytanie do tych badających szyjkę- do kiedy jest ona wysoko i mniej więcej kiedy się obniża, bo odkąd zaczęłyście pisać to częściej zaczełam się nią interesować :laugh: u mnie 28 dc, a jest wysoko, że ledwo co mogę wymacać :) a palce mam długie :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #76747 przez gosiak
jak wysoko to dobrze bo na okres sie obniża z tego co dziewczyny pisały także :D trzymam kciuki

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76748 przez Marta M
Mnie tez spadla, potem sie podniosla :):) Asik mowila ze spadek temperatury oznacza implantacje ;):)

Dokladnie, kazda ma gluty, kazda krew zalewa, nie dziwne tu humorki i wypryski...ciezarowki znow pisza o wymiocinach, tez nic dziwnego ;) O "tych rzeczach" tez trzeba rozmawiac..:)

Apropo tych i innych rzeczy...mialam szczescie ogladac ostatnio program na temat tego jakich nazw uczyc dzieci aby okreslaly one nasze narzady plciowe...i wypowiadali sie rodzice jakich zwrotow uzywaja...sie niezle usmialam..:) Myszka, muszelka slyszalam, ale tak jak bober albo kaśka, to haha...a meskie np: fafik, fredek, wiertaczek...haha
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia