- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #76730 przez madziaska
Dianka sa dwie krechy jak nic
pamietam jak z siostra robilam test i bylo tak samo... wlasciwie ja zrobilam jej ten test, ona sie strasznie bala, tylko puscila mi mocz, a ja sie wszystkim zajelam... I wynik tez pierwsza zobaczylam
fajnie bylo, dzis jej synus ma dwa latka 
gosiak nie wytrzymalas
Mnie sie wydaje, ze za wczesnie na II krechy...zobaczymy jutro... trzymam kciuki jak nie wiem co...
Za wszystkie trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!
a u mnie 15dc...zawsze juz mialam klucie jajnika na owulke o tej porze, dzisiaj nic...wczoraj byl maly glut, dzis go nie ma...moze sie przesunie, chora bylam i antybiotyki bralam...zobaczymy...z reszta moj zapracowany ostatnio, wiec d....a pewnie bedzie... Dzisiaj kupilam olej z wiesiolka... nastawiam sie juz na nastepny cykl....wiec grudzien

gosiak nie wytrzymalas

Za wszystkie trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!
a u mnie 15dc...zawsze juz mialam klucie jajnika na owulke o tej porze, dzisiaj nic...wczoraj byl maly glut, dzis go nie ma...moze sie przesunie, chora bylam i antybiotyki bralam...zobaczymy...z reszta moj zapracowany ostatnio, wiec d....a pewnie bedzie... Dzisiaj kupilam olej z wiesiolka... nastawiam sie juz na nastepny cykl....wiec grudzien

Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76734 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Masz szczescie ze mam mało paliwa w baku a nie potrafie tankowac..bo bym zajechała do Ciebie i poczochrała za uszy za to gadanie... Taka tempka ładna a Ty marudzisz...ja to mam dopiero powody do smutania, tempka lipna jak syrop z lipy.. Ale trzymam nadal za Ciebie kciuki
No widzisz Lacrijka taka już ze mnie pesymistka w sprawach dotyczących mnie
![]()
![]()
Masz szczescie ze mam mało paliwa w baku a nie potrafie tankowac..bo bym zajechała do Ciebie i poczochrała za uszy za to gadanie... Taka tempka ładna a Ty marudzisz...ja to mam dopiero powody do smutania, tempka lipna jak syrop z lipy.. Ale trzymam nadal za Ciebie kciuki
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #76740 przez Marta M
Ale sie zestresowalam...ze nie bylo mnie dwa dni i bede musiala czytac 200 stron...haha
Jak ja lubie czytac staraczki kiedy takie ozywienie na forum i tyle emocji
Kiedy tyle Was teraz tesuje to musi byc wiecej fasolek na listopad, nie ma to tamtoa i maly przestoj byl ostatnio..
Nowe staraczki pewnie nie czytaly starszych postow, wiec na pocieszenie dodam, ze ja w moim szczesliwym cyklu mialam wszystkie objawy na @, zadnych ciazowych, a i test robiony przed spodziewanym dniem @ wyszedl negatywnie, temperature tez mialam ponizej 37st, takze dziewczyny nic straconego...wszystko moze sie zdarzyc

a jakie macie tempki gosiak, lacrijka, bo piszecie o nich, ale ja nie mam profilu na skarb mamy..i nic nie wiem...
Jak ja lubie czytac staraczki kiedy takie ozywienie na forum i tyle emocji

Nowe staraczki pewnie nie czytaly starszych postow, wiec na pocieszenie dodam, ze ja w moim szczesliwym cyklu mialam wszystkie objawy na @, zadnych ciazowych, a i test robiony przed spodziewanym dniem @ wyszedl negatywnie, temperature tez mialam ponizej 37st, takze dziewczyny nic straconego...wszystko moze sie zdarzyc

a jakie macie tempki gosiak, lacrijka, bo piszecie o nich, ale ja nie mam profilu na skarb mamy..i nic nie wiem...
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76742 przez gosiak
Lacrijka to naucz sie tankować i dawaj na kawę
razem się posmutamy:) kochana nie jest taka zła ta Twoja tempka waha się ale nie spada więc jest dobrze...
Marta umiesz zmotywować
bo ja się dołuję że mnie brzuch boli jak na @ i tylko czekam na nią, choć czytałam od wielu z Was że na ciąze sa te same objawy co na @,ale mi możecie klepać a ja i tak swoje:) jutro ma przyjść a moja tempka 37 dziś ma:) od wczoraj spadła o pół stopnia.
madziaska mi tam możesz o glutach pisać
mnie nie obrzydza przecież każda z Nas to ma

Marta umiesz zmotywować

madziaska mi tam możesz o glutach pisać

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76743 przez Lacrijka
Mi sie waha, pare dni temu był spadek do 36,4 a pozniej 36,7 36,8 wczoraj był spadek do 36,6 a dzis znów juz 36,8.. W poprzednim cyklu miałam juz w tych dniach cyklu ponad 37 ..ale teraz mam diete i chodze na siłownie wiec moze inna tempka niz poprzednio..zobaczymy

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #76746 przez Suari
A ja mam pytanie do tych badających szyjkę- do kiedy jest ona wysoko i mniej więcej kiedy się obniża, bo odkąd zaczęłyście pisać to częściej zaczełam się nią interesować
u mnie 28 dc, a jest wysoko, że ledwo co mogę wymacać
a palce mam długie

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #76748 przez Marta M
Mnie tez spadla, potem sie podniosla 
Asik mowila ze spadek temperatury oznacza implantacje 

Dokladnie, kazda ma gluty, kazda krew zalewa, nie dziwne tu humorki i wypryski...ciezarowki znow pisza o wymiocinach, tez nic dziwnego
O "tych rzeczach" tez trzeba rozmawiac..
Apropo tych i innych rzeczy...mialam szczescie ogladac ostatnio program na temat tego jakich nazw uczyc dzieci aby okreslaly one nasze narzady plciowe...i wypowiadali sie rodzice jakich zwrotow uzywaja...sie niezle usmialam..
Myszka, muszelka slyszalam, ale tak jak bober albo kaśka, to haha...a meskie np: fafik, fredek, wiertaczek...haha

Dokladnie, kazda ma gluty, kazda krew zalewa, nie dziwne tu humorki i wypryski...ciezarowki znow pisza o wymiocinach, tez nic dziwnego

Apropo tych i innych rzeczy...mialam szczescie ogladac ostatnio program na temat tego jakich nazw uczyc dzieci aby okreslaly one nasze narzady plciowe...i wypowiadali sie rodzice jakich zwrotow uzywaja...sie niezle usmialam..