- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76850 przez Diana
Gosiak ja też miałam tą szyjkę raz wysoko potem znowu niski i znowu wysoko tak więc główka do góry!!!
Byłam na becie i wyszło 353,02 nie wiem czy to nie za mało?
Niby według wszystkich norm na necie jest ok 4-5 tydzień ale na tym moim wyniku są jakieś głupie normy: 4-5 tydzień niby od 1500 - 21000 mlU/ml. nie rozumiem!!!
Byłam na becie i wyszło 353,02 nie wiem czy to nie za mało?
Niby według wszystkich norm na necie jest ok 4-5 tydzień ale na tym moim wyniku są jakieś głupie normy: 4-5 tydzień niby od 1500 - 21000 mlU/ml. nie rozumiem!!!

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76851 przez gosiak
Lacrijka napisał:
nono
a mnie dalej cycki bolą po bokach i to mnie cieszy:) mam nadzieje że jutro też będą bolały:) Dianka na pewno beta jest ok nie martw się! dzięki za pocieszenie z tą szyjką na szczęście na dniach wszystko się wyjaśni
Dziękujki
Jejusku..jak mnie nawala podbrzusze..Jakbym miała @ normalnie.. I juz chyba ze 3 h nie byłam zapalic bo na mysl o pecie mnie trzepie...
nono

a mnie dalej cycki bolą po bokach i to mnie cieszy:) mam nadzieje że jutro też będą bolały:) Dianka na pewno beta jest ok nie martw się! dzięki za pocieszenie z tą szyjką na szczęście na dniach wszystko się wyjaśni

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez gosiak.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76928 przez Mirella
chcesz wiedzieć czy fasolka czy fasolek? ha ha ha, jeszcze nie powiem 
A, i zauważyłam, że teraz się niepoprawne staraczki Mirellą straszy...
No i słusznie
Gosiak naprawdę miałaś szczęście że mnie nie było jak plotłaś bez sensu

A, i zauważyłam, że teraz się niepoprawne staraczki Mirellą straszy...
No i słusznie

Gosiak naprawdę miałaś szczęście że mnie nie było jak plotłaś bez sensu

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76965 przez gosiak
czesc z rana 
jak obiecałam piszę, ale nie mam dobrych wieści jedna kreska na teście i minus jedna na termometrze (36.9)
także teraz tylko kwestia czasu kiedy ta walnienta @ przyjdzie, no nic dziewczyny w Was nadzieja, bo ja to już całkiem do d... jestem

jak obiecałam piszę, ale nie mam dobrych wieści jedna kreska na teście i minus jedna na termometrze (36.9)

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76967 przez Lacrijka
Gosiu, poki nie ma @ jest git.. Zobacz jak Dianie pozno test wyszedł.. Kazda z nas jest inna, a co do tempki to Martuska tez pisała ze w dzien @ jej spadła tempka i juz straciła nadzieje, ale na drugi dzien zmierzyła i znow skok był.. Rybko, głowa do góry i jak juz pisałam poki nie ma @ sie cieszymy, tak ??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76970 przez gosiak
no tak tylko że mi od wczoraj spada, nic dziewczyny trzeba się pogodzic i chyba dalej na cud liczyć albo na prawde dac sobie spokój, w poprzednim cyklu tak pisałam że daje spokój może troche wyluzowałam i faktycznie tak dużo nie myślałam a że pod koniec cyklu jest nakrętka to normalne chyba;/ ale teraz chyba na prawdę dam sobie spokój może kilka miesięcy odpoczne od tej nagonki od tego wszystkiego....może żeby od tych myśli się odgonić dobrze będzie jak się znowu będziemy zabezpieczać nie wiem może wtedy te myślenie zniknie i nie będe sie juz w ogóle nakręcać bo z góry będzie wiadome ze dziecka nie będzie
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #76971 przez Lacrijka
Gosia, jak sie nie uda w tym cyklu (ale sie uda) to wypróbuj sobie cos takiego, ze przytulanko nie tylko do teoretycznej owulacji, tylko do konca cyklu tzn do momentu az nie bedzie dolegliwosci @ Ja tak pierwszy cykl zrobiłam i zobaczymy..zreszta sama widziałas ile było +
A ja tez zawsze od niby owu trzymałam meza "na smyczy".. I u Ciebie widze ze ta sama zasada, no chyba ze nie zaznaczałas +
A w seks z zabezpieczeniem Ci nie uwierze
Za kazdym razem jak bedziecie chcieli uzyc gumki to bedzie lampka ze lepiej nie, bo to moze bedzie teraz 

Ja tez miałam nie swirowac tego cyklu, i szło mi nieźle dopoki nie zaczeła sie gadka i testach hehehe.. Taki juz nasz urok Rybko, Ale jak widze jak inne kobiety walcza o fasolke, i nawet tym bez cienia nadzieji sie udaje to nam tez sie uda.. Ty robiłas jakies badania ?? Hormonów chocby ??

A w seks z zabezpieczeniem Ci nie uwierze

Ja tez miałam nie swirowac tego cyklu, i szło mi nieźle dopoki nie zaczeła sie gadka i testach hehehe.. Taki juz nasz urok Rybko, Ale jak widze jak inne kobiety walcza o fasolke, i nawet tym bez cienia nadzieji sie udaje to nam tez sie uda.. Ty robiłas jakies badania ?? Hormonów chocby ??
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76972 przez gosiak
właśnie żadnych badań nie robiłam, myślałam że sie uda bez tego i sobie obiecałam jakieś badania jak przez rok nie bedzie wychodzić , pisałam kiedyś ze chyba zastosuję tą taktyke z plusami co Ty ale nie wiem czy w ty cyklu dam rade