- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 miesiąc temu #95386 przez mala_czarna
Wielka B chyba same jestesmy na forum. Coś mi sie przypomina że dzis idziesz do gina?
Temat został zablokowany.
- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #95388 przez Diana
A widzisz Dorcia , tydzień spóźnienia to nic u mnie jest prawie trzy – to jest coś nie tak a u Ciebie jest ok.! Cieszę się twoim szczęściem!

Dziękuję Gosiak!!!
Mam nadzieję, ze pomoże! 
Mała czarna to mit, co to by miał zaszkodzić dzidzi!

Dziękuję Gosiak!!!

Mała czarna to mit, co to by miał zaszkodzić dzidzi!
- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #95401 przez kaśku
nie jestescie same 
mam zwolnienie do piątku w związku z tym bólem. boli nadal, ale juz troszke mniej, czekam na wyniki badań.
wczoraj poszlam sobie do pracy bo juz mnie w domu nosiło ale nie byl to super pomysł bo w nocy znowu ból. także dzisiaj grzecznie zostaję w domku

mam zwolnienie do piątku w związku z tym bólem. boli nadal, ale juz troszke mniej, czekam na wyniki badań.
wczoraj poszlam sobie do pracy bo juz mnie w domu nosiło ale nie byl to super pomysł bo w nocy znowu ból. także dzisiaj grzecznie zostaję w domku

- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 miesiąc temu #95407 przez gosiak
witam z rańca 
mi też ktoś może przesłać troszke słoneczka moze być wczorajsze
szaro buro i do dupci
obudziłam się z bólem głowy
zastanawiałam sie jak was dzis w konia zrobić w końcu Prima Aprilis, ale nie mam pomysłu 
jadę zaś dziś z mężem, piątek więc może szybciej uda się zjechać i zacząć weekend
Kaśku jak masz wolne to siedz w domciu i odpoczywaj

mi też ktoś może przesłać troszke słoneczka moze być wczorajsze

jadę zaś dziś z mężem, piątek więc może szybciej uda się zjechać i zacząć weekend

Kaśku jak masz wolne to siedz w domciu i odpoczywaj

- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 1 miesiąc temu #95420 przez magduska
tez zastanawialam sie jakiego psikusa zrobic,skoro dzis jak nigdy moge posiedziec przed komputerem i troche poklikac,ale nie mam pomyslu,myslalam,ze moze powiedziec,ze zobaczylam dwie pienke kreski,ale dla mnie w tej sytuacji i dla was to raczej kiepski pomysl,niestety to nie jest temat do zartow
)
ja natomiast czekam na kolejne wyniki badan,maja byc okolo srody i wtedy mam jechac do ginekologa i zobaczymy co wyjdzie,za to chyba przeziebilam sobie pecherz,od tygodnia moglabym nie wychodzic z lazienki,ale niby mnie nic nie boli,tylko takie uczucie,ze cos naciska na pecherz
)) chyba kupie sobie przenosny wc hehe
)),albo tlumacze to sobie moja wredna @,ktora teraz trwala,az niecale 2 dni,za to ja chociaz kocham,ze jest u mnie taka skromna hihi

ja natomiast czekam na kolejne wyniki badan,maja byc okolo srody i wtedy mam jechac do ginekologa i zobaczymy co wyjdzie,za to chyba przeziebilam sobie pecherz,od tygodnia moglabym nie wychodzic z lazienki,ale niby mnie nic nie boli,tylko takie uczucie,ze cos naciska na pecherz

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #95421 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
mała_czarna mit jak stad na koniec swiata
nie przezylabym bez samochodu. Nie wolno jezdzic jak sie ma skurcze, plamienia i chyba od ok 35tc. ale tego dokladnie nie pamietam.
Wstalam. Leje. Glowa mi peka i mnie mdli. W nocy latam do wc a potem nie moge usnac bo mi nie wygodnie. Maz oglada bajki i cos mamrocze zgroza
mała_czarna mit jak stad na koniec swiata

Wstalam. Leje. Glowa mi peka i mnie mdli. W nocy latam do wc a potem nie moge usnac bo mi nie wygodnie. Maz oglada bajki i cos mamrocze zgroza

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #95436 przez magduska
niestety czasami tu tak bywa,kobietki zapracowane sa bardzo,ja mam dzis wolne jak nigdy,juz nie pamietam kiedy tak bylo,ale niestety od poludnia tez znikam musze podjechac do szkoly i pozalatwaiac troszke innych spaw:-)))
kurcze jak ten czas strasznie szzybko leci,dopiero byly swieta ,a teraz beda nastepne i wreszcie WIOSSNNNA !!!!!!!!
kurcze jak ten czas strasznie szzybko leci,dopiero byly swieta ,a teraz beda nastepne i wreszcie WIOSSNNNA !!!!!!!!
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #95438 przez angellika1
Dorcia też miałam torbiel na jajniku i żaden lekarz sie tym nie przejął mówili że to torbiele ciążowe u Ciebie też tak na pewno jest 
No i moja fasolka na początku jak byłam w 6 tc usg pokazywało 4 tc czyli 2 tygodnie młodsza.. a teraz jest zgodnie z terminem:) Także głowa do góry i ciesz się ciążą

No i moja fasolka na początku jak byłam w 6 tc usg pokazywało 4 tc czyli 2 tygodnie młodsza.. a teraz jest zgodnie z terminem:) Także głowa do góry i ciesz się ciążą