BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

9 lata 10 miesiąc temu #989169 przez anoda89
Gosia kochana gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: Cieszę się razem z Tobą i trzymamy kciuki z Wojtim :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #989185 przez Ingrid29
Gratuluje Gosia i trzymam mocno kciuki :kiss: też stawiam, że synek :silly:

9 lata 10 miesiąc temu #989186 przez Dave
Gosia - Kochana, gratulacje. Trzymam kciuki i całym serduchem jestem z Wami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 10 miesiąc temu #989194 przez MoNiaaa
wow wow wow Gosia bardzo się ciesze i ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba jakiś plodny miesiąc :) moja kolezanka tez w ciąży:)
zaciskam mocno kciuki za ciebie szczęśliwych 9 miesięcy i spokoju dużo!!!!!!!

http

]

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #989198 przez natkka
Mirella Duśka jest prześliczna, bedziesz miała kogo gonić jak chłopcy na zolety będą przychodzić :D
Sevilla jaki fajny młody kawaler
Gosia - Gratulacje Gosia, a nie mówiłam że ciąże chodzą stadami - Sevill teraz czeakamy na twoje II :) Gosia tak jak mówiłaś możemy zakładać razem nowy wątek :)
feritaka Prezes to ma rewelacyjną stylówke :D
Madeline - rewelacyjny tort, wszystkiego najlepszego dla młodego :)
U mnie w miarę w porządku, poza bolącymi piersiami nie mam na razie żadnych objawów co oczywiście mnie martwi :( no i biegam do łazienki za każdym razem jak poczuje że mam mokro. Nie znoszę szpitali ale teraz chętnie bym się tam położyła, żeby ktoś codziennie sprawdzał czy z kropkiem wszystko w porządku bo ja się boję, że do wariatkowa trzeba będzie mnie zamknąć.
Podziękowania: Mirella

9 lata 10 miesiąc temu #989211 przez Mirella
natkka odbija Ci jak przysłowiowej babie w ciąży i jeszcze się zastanawiasz czy z kropkiem wszystko w porządku? Suwaczek lepiej zmień :lol:

To ile mamy już zafasolkowanych bo się pogubilam? Do tej pory rekordowo chyba 4 staraczki poszły na wspólny wątek.

9 lata 10 miesiąc temu #989233 przez Gosia 2712
Hejka :)
Dziekuje, dziekuje, dziekuje :kiss: :kiss: :kiss:

Natkka Nie martw sie moze i troche Ci odbija hehe :P ale ja to bardzo dobrze rozumie :P poczekaj jak do mnie dotrze to ze siedzi mi w brzuchu fasolka i jak ja zobacze na usg to wtedy jak mi zacznie odbijac to mnie z watku wygonicie bo bedziecie miec mnie dosyc :P A po tym co przeszlam to uwierz mi bede bardzo panikowac :whistle: :unsure: Kiedy idziesz do lekarza? i na kiedy Ci termin wychodzi? A co do nowego watku to jak zalozysz to jak najbardziej bede sie udzielac :D ( ostatnio ja swoj zakladalam i na dobre mi to nie wyszlo :dry: )

Mirella tamte poszly na styczen :P ja niby poczatek marca ale skoro mialam cc to pewnie druga tez bede miec wiec koniec lutego, a Natkka tez jakos koniec lutego chyba :whistle:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 10 miesiąc temu #989234 przez majka1987gnoWlkp
Gosiu gratuluję Ci bardzo bardzo!!!!
Będę trzymać kciuki by było ok :-)
Juz się roznioslo po internecie :-D

[/url [/url]

9 lata 10 miesiąc temu #989235 przez natkka
Gosia następną wizytę mam 1 lipca :) termin mi wychodzi różnie :/ ale coś pomiędzy lutym a marcem :) a z zakładaniem nowego wątku to ja się wstrzymam aż zobaczę kropka bo póki co to o mojej ciąży świadczy tylko beta i brak okresu. Wiesz to co pisze to okrojona wersja paranoi :P dobrze, że męża mam wyrozumiałego bo inny to już dawno by mnie oddał na przechowanie do wariatkowa :P
A ty kiedy idziesz do gin?

9 lata 10 miesiąc temu #989236 przez ann-sunshine
Gosia i Nattka wielkie gratulacje, trzymam kciuki za książkowe 9 m-cy

9 lata 10 miesiąc temu #989237 przez Gosia 2712
Majka hehe no wlasnie widze ze wiesci sie pieronem roznosza :P dziekuje :)

Natkka ja to bym chciala nawet jutro jechac ale jest taki problem ze moj gin jest na urlopie, a musze sie zglosic do niego jak najszybciej bo od poczatku musze brac clexan i acard i on musi mi recepte przepisac... Moze juz w czwartek bedzie to od razu jade do niego... Ja poki co podchodze spokojnie do tej ciazy, tak z dystansem... i widze ze moj M. tez...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 10 miesiąc temu #989239 przez natkka
Czwartek już niedługo, mam nadzieję, że szybko cię przyjmie :) mój mąż też bardzo z dystansem do tego podchodzi i mówi, że na razie stara się tym wszystkim nie cieszyć, ja w ogóle poza strachem niewiele czuje. Chciałabym się tym tak po prostu cieszyć a nie traktować każdego dnia jak pola walki.

9 lata 10 miesiąc temu #989241 przez ann-sunshine
O wow i Agnessa i Madziaska z fasolkami. Ale przegapilam

A Duska przesliczna panna
Podziękowania: Mirella

9 lata 10 miesiąc temu #989242 przez Gosia 2712
Ann Dziekuje :kiss: a co tam u Ciebie? pokazalabys te Twoje panny :P :whistle: tak bez foty przychodzisz :whistle: no moglabys sie czesciej tu pojawiac :P

Natka jutro bede dzwonic do niego to sie dowiem wszystkiego :) mam nadzieje ze zleci szybko :) Uwierz mi ze tez chcialabym sie cieszyc ta ciaza ale jakos nie umie... i chyba dopoki nie zobacze malenstwa na rekach to nie uwierze ze jest ok...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 10 miesiąc temu #989245 przez natkka
Gosia daj znać czego się dowiesz :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka