BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 2 tygodni temu #650488 przez ferritka
kufa, Dave Twój to ma już 2 dzieci a mój to jakiś wypłosz kurka rurka dzieci nie chce zrobić :dry:
jest problem, bo ten mój to nic nie chce mówi że wszystko ma- a by mi podsunął coś o czym marzy byłoby łatwiej :dry:
poza tym w lipcu mamy rocznice, rok temu dostał zegarek- wiem wiem nie daje się ukochanemu butów ani zegarka ale musiałam B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #650493 przez studentkaae
nooo, Sis - no co ma mój powiedzieć - w sierpniu 32 skończy a dziecka na horyzoncie nawet nie widać. dopiero dół :(

12 lata 2 tygodni temu #650495 przez Dave
karmi wypite. jakies takie slodkie,ze mnie zmulilo. przy Majce bardziej mi smakowalo.

maz dorzucil jeszcze popcorn,ale zjadlam kilka,bo nie wiem jak sie taka mieszanka Matiemu spodoba.

a i jeszcze zostal mi ostatni zastrzyk,taki przeciw zakrzepowy. a powiem Wam,ze je sobie sama robie:-P w brzuch!!!
maz patrzy na mnie jak na waryjatke!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 tygodni temu #650503 przez ferritka
sis no kurcze szkoda nawet sie dołować, Ci powiem, że jak zaskoczymy to bedą musieli nam starych podwiązać bo będziemy wtedy płodne na potęgę, zobaczysz...tylko musimy choć raz trafić B) B) B)

Dave Ty jesteś nieziemska :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 tygodni temu #650509 przez Dave
Kochane traficie,traficie i jeszcze zdazycie druzyne pilkarska splodzic:-)

12 lata 2 tygodni temu #650511 przez Agusia83
dziewczyny , taka okragla rocznice przechodzilam z moim D. 5 lat temu :silly: Wasi to mlodzieniaszki...mojemu w marcu stuknelo 35 :silly:
Kupilam wowczas torta, teraz wiem, ze sama bym zrobila :silly:, zaprosilam znajomych i zrobilam impreze niespodziewajke :laugh: a prezentem bylam ja....zakupilam gorset ecru, do tego ponczochy doczepiane do pasa...muzyczka i reszty mozecie sie domyslec :silly:

Ferrii...ja dalam D. zegarek jakies 6 lat temu i jak widzisz nadal jestesmy ze zoba :silly: od niego tez dostalam chyba ze 2...i buciki rowniez :lol:

Dave, wczoraj pilam karmi :silly: ale mnie to smakuje...hahaha
Fajnie, ze potrafisz sama robic takie zastrzyki...maz powinien byc dumny z Ciebie

12 lata 2 tygodni temu #650512 przez studentkaae
Dave - szacun :)

Sis - taaa, ale wiesz jak to jest - jak się już jedno dziecko ma to z drugim jakoś szybciej idzie - popatrz nawet na nasze Mamusie forumowe ile szybciej zaskakują niż my.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #650519 przez gosia28
studentkaae napisał:

Gosia - eeee, może test popsuty był, a zresztą jak nie z pierwszego sika to się nie liczy. ja tam trzymam za ciebie kciukasy nadal i nie puszczam! nie i koniec! :)

no ja se tak właśnie pomyślałam że popsuty test musiał się trafić B) Jutro z rańca może jeszcze jednego sika ustrzelę.

Agusia ostatni cykl miałam 31 dniowy, przed ostatnio 30. Poczekamy zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji

mojemu to stuknie uwaga
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 2 tygodni temu #650521 przez ferritka
kurcze

właśnie Sis o tym mówie, jak już się raz zaskoczy to potem z górki, chyba dlatego że się ma mysli zaprzątnięte dzieckiem i jakoś wyłącza się myslenie o kolejnym a tu pach rach ciach i kolejne, kolejne kolejne :lol: :lol: :lol: i u nas też tak bedzie zobaczysz

eej gdzie Gosiaka i Mesy wcięło ??

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 tygodni temu #650529 przez studentkaae
Gosia - sikaj, sikaj, ale z rana

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #650530 przez Agusia83
Ferri, rozumiem...a ile moglabys przeznaczyc pieniazkow na prezent? A, co Ty na to by zorganizowac po slubie tzw miesiac miodowy np w jakims spa....na 2,3 dni? Chyba, ze gdzies jedziecie i macie juz zaplanowane?
A moze emek lubi naprawiac samochody, bawic sie w remonty itd? Moze jakas fajna wiertarka albo wkretarka?Walizka na narzedzia, badz jakis gadzet do niej?

Gosia, to zrob rano test...ale czasem bywa tak, ze i po 2 dniach od spodziewanej @ wychodza negatywne a po tygodniu nagle 2 kreseczki sie pokazuja...

12 lata 2 tygodni temu #650543 przez ferritka
Aguś dobrze kombinujesz, pójdę Twoim tropem - mój to piłkarz amator i lubi fife na playu- może coś w ten deseń pójdę, hmmmm
w tamtym roku pojechałam po bandzie bo dałam dużo za zegarek. nie jestem w stanie tego prezentu przebić, nie kasowo, tylko pomysłowo bardziej.

a wiecie, że nie planujemy podróży poslubnej, zażyczyłam sobie kominek w domu zamiast tego :S znaczy i tak bysmy go zrobili, ale chyba nigdzie nie pojedziemy, nie ma w ogóle na ten temat rozmowy więc może go na weekend wezmę do kazimierza :woohoo: :woohoo:

Sis, a no widzisz, stres jest, niby normalna sprawa ale krępuje jak cholera jak za ścianą ktoś jest B) :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 tygodni temu #650544 przez studentkaae
ja to mojemu na 30-tkę kupiłam łańcuszek na szyję... zresztą sam sobie to wymyyślił.

12 lata 2 tygodni temu #650553 przez Agusia83
Ciesze sie, ze moglam ciut pomoc :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #650560 przez Dave
Gosiu-z ranca czekam na Twoj tescik i krosuje paluszki:-)

ha,ha.
my przenieslismy sypialnie toz przed pojsciem do szpitala i jeszcze nie bylo okazji jej wyprobowac, czego nie moge sie doczekac,a emek to juz w ogole:-P
no í ona teraz jest nad sypialnia moich rodzicow, cos nam podloga skrzypi i deski w lozku tez. i kurka juz mam treme. jak ja potem staruszkom w oczy popatrze???!!! sie spale z krepacji i wstydu.

ale coz, sie zobaczy jak tam warsztat sie spisze:-P

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka