BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #650809 przez Gravity
Witam Kochane

Ja wstlam wcislam sniadanko muli mnie okropnie i byle do srody.
Dziewczynki boje sie okropnie,tego usg i tych badan genetycznych a najbardziej klucia brzucha:((((

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #650810 przez MoNiaaa
gravity 3mam kciuki napewno wszytsko jest OK!!

rozumiem co dobrze bo po wczorajszych przezyciach tez sie boje a do kolejnej wizyty jeszcze 2 tyg :ohmy: jeszcze ten test dzis dosyc blady ale moj M mowi ze sie problemow doszukuje

dobrze ze mialam w piatek to usg i widzialam groszka to mi jakos dodaje wiary ze jest ok :)

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #650818 przez Gravity
tak ale wiesz ja po poprzedniej ciazy wszystko bylo ok poszlam na usg i sie okazala katastrofa dla mnie:(Dzidzia nie zyla juz 1,5m i sobie siedziala we mnie:((
Teraz musi byc dobrze tak sobie wmawiam bo bym zwariowala...ale potwornie boje sie klucia brzucha do badan genetycznych.
Maonia nie martw sie fasolke widzilas wiec jest dobrze a na testy nie zwaracja uwagi !!!

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 11 miesiąc temu #650819 przez Gosia 2712
Witam :)
Ale ponura ta niedziela :S
Gravity to Ty bedziesz miec pobieranie plynu owodniowego?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #650841 przez Gravity
tak Gosia:(((

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 11 miesiąc temu #650904 przez pani_p
Hejo :-)

Agusia :-D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia aleś spanikowala :kiss: wszystko teraz będzie dobrze, zobaczysz.

Gravity nie stresuj się tak, proszę Cię :kiss:

Z malzem byliśmy dzisw na sklepach (wiem, ze niedziela, ale co zrobic...) oblaziłam się ale chociaż jedna sukieneczke sobie kupiłam :-)

11 lata 11 miesiąc temu #650917 przez MoNiaaa
oj spanikowalam wczoraj strasznie myslalam ze na lajcie bede podchodzila ale jednak jakikolwiek objaw i stres ale juz jest lepiej widze ze dzis nic sie nie dzieje i jestem dobrej mysli :) szkoda ze nastepna wizyta dopiero za 2 tyg :( ale w razie w byla zarejestrowana za tydzien na piatek i poki co nie zwolnilam miejsca bo gdyby sie cos wydarzylo mam pewnosc ze sie dostane najwyzej w czwartek odwolam wizyte :)

u was tez taka okropna pogoda??12 st pada i zimno jak diabli!!!!!
ide sie polozyc bo mnei spanie beirze :side:

dave ty obiecalas nowe fotki Matiego

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #650925 przez gosiak
Bry ;)

Mirella widze Cię B) B) odezwij się babo :angry:

Co za pogoda leje drugi dzień :angry:

Aguś to fajne mieliście atrakcje pociągowe :woohoo:

Ja z moim też miałam jedną przygodę...ale nie będę opisywać :blush: zresztą kiedyś chyba tu pisalam :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #650938 przez iwonta_kg
Wiecie co im bliżej terminu porodu tym bardziej się boję... boję się o swoją psychikę...
gin powiedział że pokażą mi Kacperka jak go ze mnie wyciągną, dadzą do ucałowania i dopiero przyniosą jak minie mi znieczulenie bo nie będę w stanie nic zrobić przy nim. ale to będzie trwało 6 godzin!!!!!! nie wiem jak to wytrzymam :( jak sobie to wyobrażę to przypomina mi się sytuacja pierwszego porodu jak leżałam na sali poporodowej i czekałam na jakieś wieści i przyszedł ordynator z tą okropną wiadomością :( cały czas o tym myślę :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #650952 przez Gravity
Ja nie wychodzilam z forum ale u mnie leje i jak sie polozylam po 14 tak mi sie spalo musialm kapiel wziasc by sie wybudzic::)

Iwont to po co bierzesz znieczulenie?czyba ze juz wiesz ze cesarka?Porod bez znieczulenia da sie przezyc:)mnie juz pytano czy chce znieczulenia nie chce nic chce moje Malenstwo.Chociaz tu za nic nie place moge se cesarke zazyczyc i tez mi ja zrobia za free:P

Bylam w srode po te witaminy co Wam pisalam za 56 tabletek dalam smieszna kwote bo to nawet nie funt:P

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 11 miesiąc temu #650960 przez Gosia 2712
Iwonka kochana nie martw sie tym ja wiem ze to jest ciezkie bo sama cos podobnego przechodzilam i gdy lezalam na porodowce i za sciana darla sie dziewczyna ktora rodzila i pozniej uslyszalam placz dziecka to plakalam jak nie wiem co :( bo wiedzialam ze ja takiego placzu nie uslysze... :( to jest okropne uczucie :( ale musisz byc silna dla Kacperka i jestem pewna ze jak juz go zobaczysz to wszystko minie i bedziesz sie cieszyc ze masz juz go przy sobie :) wiem ze o Krystianku nigdy nie zapomnisz ale moze Kacperek ukoi troche Twoj bol :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #650964 przez iwonta_kg
Gravity napisał:

Iwont to po co bierzesz znieczulenie?czyba ze juz wiesz ze cesarka?Porod bez znieczulenia da sie przezyc:)mnie juz pytano czy chce znieczulenia nie chce nic chce moje Malenstwo.Chociaz tu za nic nie place moge se cesarke zazyczyc i tez mi ja zrobia za free:P

Gravity mam zaplanowaną cesarkę. przy pierwszym synku tez mialam cesarkę dlatego teraz tez bedzie.

Gosia przykro mi :( ja wiem że kobieta po cesarce odpoczywa jak schodzi z niej to znieczulenie ale dla mnie to będzie męczarnia! gdzie wtedy będzie mój synek jak ja będę na sali pooperacyjnej czy tam poporodowej????

11 lata 11 miesiąc temu #650965 przez anoda89
Dobry.
Ja właśnie wróciłam z komunii i chyba zaraz wyciągnę mężusia na spacer żeby spalić trochę tego jedzonka ;)

Monia będzie dobrze, grunt to pozytywne podejście :) Krecha wyraźna :kiss:

Iwonta nie bój nic jeszcze troszkę i będziesz tulić maluszka :) Niestety doświadczyłyśmy porodów bez szczęśliwego zakończania ale teraz będzie inaczej zobaczycie dziewczyny że wszystko się ułoży :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #650970 przez MoNiaaa
Anoda dzieki :kiss:

iwonka teraz bedzie dobrze i doczekasz sie maluszka :)
a te 6 godz moze teraz brzmi tak dlugo ale po cesarce moze sieokazac ze ci zleci bo troche odespisz itp

http

]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #650974 przez iwonta_kg
Głupia zasada żeby dziecko było gdzie indziej niż matka po porodzie! :angry: jeszcze po takich przejściach jak ja :(

Monia jak mąż zareagował na dwie kreseczki? :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka