BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 3 tygodni temu #621863 przez emka
Feri Paluszki z nutellą ale to musi być pychota :) Jak ta moja słona czekolada :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #621865 przez Mirella
No tylko pytanie ile czasu od zrobienia testu zobaczyłaś tę drugą kreskę, ale cień cienia kreski to bardzo znana rzecz na forum u nas :D

webcam.peregrinus.pl/pl/warszawa-pkin-podglad-z-warszawy zobaczcie sokoła :D

To ja sobie czekoladę na gorąco zaraz strzelę, i już teraz rozumiem czemu Duśka od rana gada o serkach czekoladowych, tylko kto jej doniósł że dziś dzień czekolady???

12 lata 3 tygodni temu #621869 przez ferritka
ja myślę, że Duśka to czuła od rana przez skórę , że takie ważne święto dziś :lol: :lol:

no właśnie mnie natchnęło po tej Twojej czekoladzie emka, że to całkiem dobre połączenie jest :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #621881 przez Agusia83
PinkBikini, a nie masz aparatu w telefonie?

Wiecie, wkurza mnie celulit i tluszczyk, ktory mi sie uchodowal...wchodze na poczte, a tam mail, bym schudla :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621882 przez Lacrijka
ferritka napisał:

Lacrunia :blush: :blush: :blush: :blush: :S za cio to??
a Cinki głaskałaś dzis ode mnie?? i kukulade wszamałaś??

Jak to za co ?? Za II :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: A kuczelady ja nie moge, niedobrze mnie je po słodkim :) Zjem jablko, ok ?? ;)

Aaa i cinuszki pogłaskane, codziennie je glaskam a ostatnio sie dowiedziałam ze nie wolno głaskac busia :ohmy: A ja sobie tak lezałam, glaskalam i opowiadałam im co bedziemy sobie robic jak juz sie wyklują ... Brakuje mi tego :(

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621889 przez ferritka
aa to :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: , aaale by było co nie,:S :S

aaaaaa no to fakt, nie głaskaj jak nie wolno, aaale dużo do Cinek mów :lol: :lol: :lol:

a wiecie, ze se czytam od rana nasze staraczki od początku i jestem na etapie jak Ciebie Lacrunia brzuch bolał a pan doktur pytał o kiecke :kiss: :kiss: :kiss:

ee patrzcie co znalazłam i aż mi ciepło w sercu zrobiło się :S :S pamiętacie jak Martunia poweiedziała to do Lacrunk?
"Lacrijka jak w Biblii sa lata chude i tluste...mysle ze te chude juz Ci sie koncza, za duzo tego...skoro chude takie, to pomysl jakie beda tluste " :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #621897 przez Dave
Coś to dziś jest dziwnego z tym łasuchowaniem. Właśnie obeszłam dom ci by tu skubnąć innego niż jajeczka :cheer: Jabłek, pomarańczek i bananów stosy, zazwyczaj wystarczają. Ale dziś nie. Miałam się na musli zatrzymać i powyjadać te słódkie dodatki, ale na moim oczom pokazały się.....solone orzeszki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 tygodni temu #621991 przez Mirella
A możecie mnie oświecić czemu to niby brzucha głaskać nie wolno? Ja Duśkę całą ciążę głaskałam i pozwalałam każdemu kto chciał, jakoś nie widzę żeby jej to zaszkodziło.

Ferri, no lektura staraczek od początku może być pouczająca, i śmieszno nam było i straszno momentami i smutno też bywało, ale radości najwięcej :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621995 przez iwonta_kg
Mirella napisał:

A możecie mnie oświecić czemu to niby brzucha głaskać nie wolno? Ja Duśkę całą ciążę głaskałam i pozwalałam każdemu kto chciał, jakoś nie widzę żeby jej to zaszkodziło.

skurcze powoduje takie głaskanie.

ferrrri paluszki z nutellą??? ja jem na śniadanko naleśniki z nutellą :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 3 tygodni temu #622027 przez ferritka
ahahahahahaha wiecie co Wam powiem :lol: że u mnie też alegrowy pokazuje cień cienia a bobo test nic - a u kogo tak było?? no no u kogo ?? :lol: :lol: :lol:

a w ogóle to dostałam znowu gorączki :dry: jak mnie stary ujrzy taką rozpaloną to mi walnie, bo miałam się leczyc :angry: a co ja poradzę, jak ja sie dobrze czuje w dzień ino z wieczora mnie rozpala, mam wypieki i mi słabo :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #622038 przez Mirella
u mnie ani głaskanie ani nic innego nie chciało skurczy wywołać ;)

aaa, i bym zapomniała, boooskiego trzylatka tu widziałam, a jakie wypasione organy dostał!!!! To teraz chcę posłuchać jak gra :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #622040 przez anoda89
Padam na twarz. Dwie cinki miałam dzisiaj do ogarnięcia ale lubię taki wymęczenie.

Ferri trzymam kciuki aby w poniedziałek był II malinowe kreseczki :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #622057 przez Gravity
PinkBikini witam nowa kolezanke

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 3 tygodni temu #622069 przez Martynka__89
U nas nareszcie pojawiła się wiosna :) ponad 3,5 godziny spędziliśmy na świeżym powietrzu. Mateuszek wszystkie swoje mobilki próbował, i nawet został moim pasażerem na rowerze :) spotkał się ze swoimi kolegami i koleżankami na placu zabaw. Dzisiaj był też debiut Mateuszka, był bez pampersa :) zrobił siku pod drzewkiem ;) Czekoladą się poczęstowaliśmy. Tak Duduś skończył swoją kolacje (chleb z dżemem porzeczkowym) idziemy się myć poczytamy bajkę z biblioteki i nyny :) miłego wieczoru <3

Moja Kropeczka:(9.02.2015

12 lata 3 tygodni temu #622082 przez Elmirka85
ja dziś dostałam zaproszenie na komunie za miesiąc... mam pytanko ile kaski można dać? to jest dalsza rodzina i nie jesteśmy chrzestnymi...
szukam juz na allegro białej koszuli dla Aleksa i muszkę mu chciałam dokupić, myslałam o takiejhttp://allegro.pl/srednia-mucha-muszka-dziecieca-super-kolory-i3158459751.html
co myślicie o takim połączeniu? pasuje?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka