BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #768232 przez Lacrijka
Fercia, nie wiem o co loto ale czymam kciuki cokolwiek by to nie było !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #768284 przez anoda89
Jestem :) Wielkie miasta mnie przytłaczają i z radością wracam na swoją wioskę :) Zakupy to raczej nie dla mnie tylko do lokalu więc średnia przyjemność ale już z głowy.

F
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #768300 przez gosia28
ferri moja siora mówiła, że nie bolało :) będzie dobrze, zobaczysz :kiss: i żadnej wiochy nie zrobiłaś, przecież to naturalna reakcja, że czułaś strach

studentka nooo mioja droga, dzięki, że na mnie stawiasz, ale weź znajdź kogoś wcześniej bo ja prędka w zachodzeniu nie jestem więc po co trzymać kolejkę ;)
a ogólnie rzecz biorąc to też w ciążę nie zaszłam jak brałam clo, a miałam chyba z 6-7 cykli z tym. I ogólnie mi nie rośnie po nim zbyt dużo jajek, zazwyczaj 1-2 miałam.

z tymi badaniami od ogólnego to mi się wydaje, że to zależy od przychodni jaką ma umowę z nfz, ale mogę się mylić.

kurczaki czemu to ivf jest wciąż takie drogie, no jacha nie tyle co kiedyś, ale jednak

emka ja też właśnie ze względu na plamienia w ostatnich cyklach mam zalecony lek
jak tam Twoje kłucie? Masz już za sobą pierwszy zastrzyk?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #768329 przez gosiak
Gosia no drogie, ale ja tak myśle że z 2,5 tys. Na leki by mi stykło ;) słyszałam i tez czytałam na forach że we Wrocławiu tak właśnie mają że się wpłaca 4 tys. I z tego idzie na leki a reszta co zostanie oddają ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #768330 przez mesy
gosiak napisał:

Gosia no drogie, ale ja tak myśle że z 2,5 tys. Na leki by mi stykło ;) słyszałam i tez czytałam na forach że we Wrocławiu tak właśnie mają że się wpłaca 4 tys. I z tego idzie na leki a reszta co zostanie oddają ;)

Myślę , że w 2 się spokojnie zmieścisz ;)

11 lata 6 miesiąc temu #768333 przez ferritka
Gosiak, masakra...mysmy jeszcze dobrze nie zaczęli a już tysiaka wydaliśmy na badania :( a to nawet nie pierwszy krok do ivf :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #768334 przez gosia28
no to już brzmi lepiej. A nie wiem czy pisałaś, badania przed robisz prywatnie czy na nfz? Bo też jest ich chyba sporo co?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #768338 przez mesy
ferritka napisał:

Gosiak, masakra...mysmy jeszcze dobrze nie zaczęli a już tysiaka wydaliśmy na badania :( a to nawet nie pierwszy krok do ivf :( :(

to już jest krok do ivf ;) te badania co robisz są potrzebne a najbardziej FSH i AMH bo żeby zacząć stymulację musi gin wiedzieć jak tam opatrują się przyszłościowo twojej jajoki ;)

11 lata 6 miesiąc temu #768341 przez gosiak
gosia28 napisał:

no to już brzmi lepiej. A nie wiem czy pisałaś, badania przed robisz prywatnie czy na nfz? Bo też jest ich chyba sporo co?

No niestety chyba prywatnie będę musiała:/ bo leczyłam się cały czas prywatnie, no raz jak tylko zaczełam łażenie po gienkach to bylam na nfz ale to byl konował więc postawiłam na prywatne wizyty :dry:

No ferri niestety a tych badań jest w uj i jeszcze troche :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #768343 przez mesy
gosiak napisał:

gosia28 napisał:

No niestety chyba prywatnie będę musiała:/ bo leczyłam się cały czas prywatnie, no raz jak tylko zaczełam łażenie po gienkach to bylam na nfz ale to byl konował więc postawiłam na prywatne wizyty :dry:

No ferri niestety a tych badań jest w uj i jeszcze troche :huh:

W uj i jeszcze trochę to złe określenie ich jest w uj w uj w uj w uj w uj w uj :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #768347 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

to już jest krok do ivf ;) te badania co robisz są potrzebne a najbardziej FSH i AMH bo żeby zacząć stymulację musi gin wiedzieć jak tam opatrują się przyszłościowo twojej jajoki ;)

aaa :blush: dr cud działa z prędkością światła zatem :blink:
przemyslałam sobie tak dzisiaj poczytałam, badź co bądź dzięki ivf jest szansa na wypragnione bliźniakowe groszki.Tylko pasa musimy zacisnąć :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #768350 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

aaa :blush: dr cud działa z prędkością światła zatem :blink:
przemyslałam sobie tak dzisiaj poczytałam, badź co bądź dzięki ivf jest szansa na wypragnione bliźniakowe groszki.Tylko pasa musimy zacisnąć :dry:

Działa , działa ;) ja ci powiem jak się biłam z myślami i broniłam , że bliźniaków nie kce to teraz bym bardzo kciała .... ale kcieć to ja sobie mogę :(

11 lata 6 miesiąc temu #768352 przez ferritka
możesz możesz, uda się :kiss: :kiss: :kiss:

a ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać dr cuda jakie badanie od urologa kce od Kręgla :dry: muszę być przygotowana na wizytę, przygotuję sobie listę pytań i czy nadajemy się do refundscji, byłoby super jeśli tak :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #768356 przez mesy
ferritka napisał:

możesz możesz, uda się :kiss: :kiss: :kiss:

a ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać dr cuda jakie badanie od urologa kce od Kręgla :dry: muszę być przygotowana na wizytę, przygotuję sobie listę pytań i czy nadajemy się do refundscji, byłoby super jeśli tak :S

Urolog sam wam powie jakie badania będzie musiał twój zrobić albo jakie leczenie ;) po to go tam wysłał ;)

11 lata 6 miesiąc temu #768365 przez marzenap
cześć dziewczyny ale tu ruch ja pisałam na innym forum ale tam jak ktoś odpisał to mineło parę godz.lub nawet dzień a tu po paru minutach odpisujecie :) co raz bardziej mi się tu podoba :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka