BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #772756 przez Dave
anoda-:-)

pani-jaciejuz tak niewiele zostalo do powitania zuzi:-):-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #772765 przez gosiak
Witam się i ja ;)

Vifi niezła seria zastrzyków :ohmy: niech Ci to będzie wynagrodzone jak najszybciej :kiss:

Missy super wieści ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772768 przez emka
Doberek!

Jak miło, nawet Wifi się pojawiła, myślałam o Tobie, zaglądałam na Twój wątek. Super że wszystko wraca dpo normy i wracasz do nas, jesteś dzielna, ilość zastrzyków imponująca, Poprosze o instrukcje podawania:) mnie to nadal przeraża.
Jak to nie masz zespołu? A w ciąży będziesz brać clexane? Życzę Ci powodzenia kochana, trzymam kciuki, teraz musi się udać! :kiss: :kiss: :kiss:

Mierell Gdzie ty się podziewasz? :)

PaniP Zapomniałam Ci ostatnio napisać, że pięknie wyglądasz, brzusio okazały :) Powodzenia kochana, już nie długo :blink:

MIssy Super wieści :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772801 przez mesy
Gosiaka próbuj w klinice w Oplu. To jakieś bzdury , że trzeba mieć 6 iui .... co klinika to inne kryteria ..warunkiem , żeby dostać się na dofinansowanie jest minimum 12 miesięcy udokumentowanego leczenia

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772803 przez Gravity
a ja kimlam ,moj sie nie
dodzwonil i tesciowa skypem mnie obudzila chwile temu:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #772818 przez gosiak
mesy napisał:

Gosiaka próbuj w klinice w Oplu. To jakieś bzdury , że trzeba mieć 6 iui .... co klinika to inne kryteria ..warunkiem , żeby dostać się na dofinansowanie jest minimum 12 miesięcy udokumentowanego leczenia

No widzisz..tak czy siak umówię się na wizyte do wrocławia, jak tam nie wyjdzie to w Opolu spróbuję :dry: muszę tylko sobie właśnie poczytać o tym wszystkim i zadzwonić pod ten nr co mi podałaś dzięki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #772883 przez Lacrijka
A ktora bedzie moją kuleżankom i po starej znajomośco streści mi co u kogo w trawie piszczy ?? ja nienawidze na tej tablecie z neta korzystać i zaległości mam jak stąd do Wiednia !!! Ależ bym sobie chciała tak z Wami podupić ale nie mam kiedy, no !! We niedziele chrzcimy czorty to zamieszanko mamy.. tu ubranko, tu świeczuszka zaświadczonko Matko Bosko !!! juz kce poniedziałek !!!! tęsknie za Wami :-(

11 lata 6 miesiąc temu #772927 przez Ingrid29
Wifi kochana ciesze się, że wreszcie do nas zajrzałaś. Mam nadzieję, że bedzie już wszystko w porządeczku ze zdrowiem :)

O Lacra cześć - w końcu się odezwałaś. Jak tam dziewczynki. Ło matko :ohmy: już 4 miesiące mają - ale czas zapitala. Dawaj foty nowe dziewczynek - bo my tu czekamy :)

Pani czekamy na Zuzię - oj czekamy :) Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy jej fotki :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772931 przez emka
Lakrijka Jesteś usprawiedliwiona. A jak sobie radzisz? Ucałuj brzdące z okazji chrzcin od ciotków :kiss: :kiss: :kiss: :) A co się działo? Anoda i Anusia ostatnio zafasolkowane. Feri otrzymała dobry wynik biopsji, to sa nasze powody do radości :) Wifi wraca do staranek no i gdzieś nam Mirelka przepadła, chyba na rowerze jeśdzi bo pogoda w deche :) Ja się przymierzam do staranek tylko wprawy w kłuciu brzucha musze nabrać :P Więcej nie pamiętam wybacz :)Właśnie foty!!!!

Gosiak Skomplikowane to wszystko, życzę ci cierliwości, bo w naszym kraju nic łatwo nie przychodzi. Ale walcz! :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772935 przez gosiak
Lacruszku my też tęsknimy :kiss: no prosze to wielki dzionek przed czorcikami ;) :lol:

A z nowosci najnowszych to anoda zafasolła :lol: i u wifulka się wsio prostuje i zaraz do nas dołączy na starańka :blink: to chyba wsio reszty nie pamiętam B) aaa Mirella się na nas obrazła :(

O Emeczka więcej napisła ;)

Oj tak nic w naszym kraju latwo nie przychodzi, ale nie rozumiem jednego, już z mesulem gadałyśmy jak to jest, niby trzeba mieć za sobą 6 iui a mesy nie musiała mieć tyle :unsure: i jak to rozumieć w koncu trzeba czy nie trzeba?!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #772980 przez ferritka
Lacruuuuuuuuuuuuunia!!!!!!!!!!!!! dajesz cioteczką starym fotkę Cinków bo to pannice duże już są :lol: :lol: :lol: łooo to Święte panny bedą niebawem, a pewnie dają popalić jak diablątka coooo :lol: :lol: :lol: :lol:

w sumie to ja nie wiem od kiedy Ty nie wiesz ( Vifi i Lacrunia- no to kiedy Wy nie wiecie) co i jak u staraczków piska :blush:

Iwonka urodziła, Moniaaa zafasolkowała i córcia będzie, Pani na ostatniej prostej z córcią też, odliczamy do 2 tyg fota Małej Zuzki będzie :lol: , no i najwazniejszy news ostatnich dni..Anoda jak tylko dostała zielone światło to trafiła :lol: :lol: betke na razie śledzimy i na foto czekamy Groszka :lol: :lol: :lol:
a u mnie no to Kręgiel ma masakre w armii, same kulasy i diagnoza :ivf z dawną żołnierza :dry: walczymy B) B)

Gosiak,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772994 przez gosiak
ferritka napisał:

Lacruuuuuuuuuuuuunia!!!!!!!!!!!!! dajesz cioteczką starym fotkę Cinków bo to pannice duże już są :lol: :lol: :lol: łooo to Święte panny bedą niebawem, a pewnie dają popalić jak diablątka coooo :lol: :lol: :lol: :lol:

w sumie to ja nie wiem od kiedy Ty nie wiesz ( Vifi i Lacrunia- no to kiedy Wy nie wiecie) co i jak u staraczków piska :blush:

Iwonka urodziła, Moniaaa zafasolkowała i córcia będzie, Pani na ostatniej prostej z córcią też, odliczamy do 2 tyg fota Małej Zuzki będzie :lol: , no i najwazniejszy news ostatnich dni..Anoda jak tylko dostała zielone światło to trafiła :lol: :lol: betke na razie śledzimy i na foto czekamy Groszka :lol: :lol: :lol:
a u mnie no to Kręgiel ma masakre w armii, same kulasy i diagnoza :ivf z dawną żołnierza :dry: walczymy B) B)

Gosiak,

:(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #773000 przez mesy
Gosiak też to słyszałam ;)

11 lata 6 miesiąc temu #773028 przez gosiak
Dziewczyny kto nie widzial a chce paczeć, to na tlc powtórka in vitro ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #773038 przez Gravity
Lacrijka My tez za Toba tesknimy !!co u Ciebie jak Dziewczynki???jak dajesz rade??? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kochne przyszly skarpeteczki dla Mojej lalauni:)))

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka