BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #778164 przez anoda89
Marzena to globulki i są chyba bez recepty. Sama mam chyba jakiegoś dziada tylko że ja wizytę mam w piątek to się zapytam. Mam jakieś globulki ale boje się bez konsultacji brać a całe opakowanie wykupiłam i zaraz okazało się że w ciąży jestem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #778170 przez pani_p
No u Gravity się rusza a jest dużo wcześniej niż ja...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #778172 przez gosia28
Gravity czekamy z niecierpliwością na rozwój rychłej akcji porodowej ;)

my objechaliśmy wszystkie groby, dobrze, że mamy w bliskiej odległości.

missy sto latek dla emka ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #778184 przez missyy
Dziękuje za życzenia w imieniu małżonka :lol: wybrał sobie chłop czas na urodziny. Deprechę dostał dziś że coraz bliżej trzydziechy. :blush: ciasto udało się :P mniam %%
Gravity blisko, blisko, coraz bliżej ;) czekamy na Małą :cheer:
Pani, denerwujesz się, to zrozumiałe. :kiss: A takie komenty to można sobie wsadzić, sama bym w powietrze poszła.

oblecieliśmy groby, procesja po mszy. Caly czas buczec mi się chciało, a organy kościelne w tle to dramat gotowy.
wogóle rozklejam się na nawet byle czym :S

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #778188 przez marzena25
anoda89 była bym Ci wdzięczna jakbyś zapytała co można na początku ciąży stosować bez obaw :). Co ja bym bez was zrobiła :laugh: . Uwielbiam Was dziewczynki :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 6 miesiąc temu #778232 przez Dave
chyba pora spac.

dobranoc.

gravi-melduj co u Ciebie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #778265 przez Dave
.dzien dobry:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #778278 przez Asik
hello :)

Pani :kiss: ojj pamiętam to uczucie ;) ja miałam termin na 6 sierpnia a Szymek został wypędzony 17 :) spróbuj się poruszać więcej , trucht jak masz siły , kucanie itp mnie to przy Marcie pomogło a też siedziała u mnie długo bo termin na 22 stycznia miałam a wylazła 9 lutego ... po schodach szybkim krokiem chodziłam i dość mocno ciepłą kąpiel brałam i wyszorowałam caaaaałą ścianę z tapetą winylową szxczoteczką do rąk heheh wchodząc i schodząc z niskiego taborecika ;) jeden dzień wysyłkowego takiego co to ""nie wolno bo wczesniej urodzisz"" i wylazła mała czarownica :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #778280 przez gosia28
dzień dobry

missy normalne, że Ci się buczeć chciało, ja też mam teraz inne nerwy i płaczę na jak coś gra na uczuciach dosłownie wszystko- cmentarz, smutne filmy, dźwięk jadącej karetki, denerwuje mnie to ale nie potrafię się powstrzymać

pani kochana, spróbuj metody Asika jak masz siły może się coś ruszy :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #778311 przez ferritka
bry :))

Pani, łooj 3maj się dzielnie, to naprawdę już ostatnia prosta ..a Asik ma rację weź może na piłce poskacz tak jak na porodówce, albo powyginaj śmiało ciało :kiss: :kiss: :kiss:
mocno Cię tulę, uszy do góry jesteśmy z Tobą :kiss: :kiss:

która chętna na kawkę z rańca :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #778313 przez Agusia83
Hej dziewczynki.

Gravity, kochana Ty juz na mega szybkim wylocie...już niedługo zobaczysz swoja królewnę :laugh: Mnie przy Emi czop zaczął odchodzić kilka dni przed porodem...wsio zaczęło się od odejścia wód a przy Artku kompletnie go nie widziałam..a poród rozpoczął się od skurczy.

Pani, wszystko bedzie dobrze, wiem, że mamy tez umieją dołować, ale niczym się nie przejmuj...dacie sobie radę...tylko postarajcie jeszcze pospać, bo później może być z tym krucho :silly:
Mnie niestety zadne ćwiczenia nie pomogły, zmywanie podłogi na kolanach, mycie okien, chodzenie po schodach, generalne porządki...kompletnie nic...dzieciaki i tak wyszły po terminie, Emi 7 dni a artek 8dni :silly:

Missy, wszystkiego naj dla mężulka :laugh:

dziś idziemy na kolejne groby, wczoraj wracając do domu zadzwoniła ciocia, że się przewróciła u nas pod blokiem i wszystko skończyło się na pogotowiu, ręka w szynie..w ciocia 75 letnia...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #778318 przez MoNiaaa
Gravity zaciskamy za ciebie.

Pani neistety ostatnie chwile sa najgoirsze ale juz z gorki i wezmie cie ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy.

u nas na watku sporo mam ma problem ze skracajaca sie szyjka i sama sie zaczelam martwic bo moj gin chyba nawet nie sprawdzal :dry:

Agusia sliczne masz skarbeczki a Arturek taki juz duzy :)królewna tez ci wydoroslala :kiss:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #778320 przez ferritka
Agusia ,aależ cukiereczki :lol: :lol: :lol:
Atrecki toż to przystojniacha po całości :kiss: :kiss: a Emi lalunia boska :kiss: :kiss:

Moniaaa a wiesz, że stres jest najgorszym doradcą?? nie mysl, że coś może być źle tylko że wsio jest bardzo dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #778326 przez gosiak
Bry ;)

Feri ja właśnie się delktuję kawusią :)

Agusia śliczne dzieciaki :kiss:
Moja babcia też wczoraj się przewróciła na cmentarzu :huh: ma 85 lat, ale nic na szczęście jej nie jest, za to uparta jak nie wiem, moj tato ją wczoraj o 12 zawiózł bo Ona lubi sobie jechać na pare godzin i tak do 16 tam była :S no ale wszytkich tam ma więc raz do roku może tak długo posiedzieć.

Pani cierpliwości życzę :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #778328 przez anoda89
Hej.

Pani moja mama jak była z moim bratem w ciąży przejechała się na rowerze i wieczorem na porodówce była :laugh: Żartuje oczywiście lepiej nie jeździć chociaż dziewczyna u nas w rodzinie do końca jeździła z córką. Aaaaaaaaaaa też koleżanka mi opowiadała że mąż kazał jej ręce w górze trzymać bo akurat wolne miał i tak samo zaraz na porodówkę pojechała. Co ludzie w desperacji nie robią ;) :laugh: Już niedługo, głowa do góry zajmij się czymś żeby czas szybciej leciał :blink:

Marzena ten xaluron na 100% możesz w ciąży zażywać bo mi gin przepisał jak się już staraliśmy i pamiętam że jak mówił że jest całkowicie bezpieczny. Tylko nie pamiętam czy ona na receptę jest :unsure:

Aguś Arturro ojjj przystojniak rośnie a Emi prawdziwa królewna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka