BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #778570 przez ferritka
pani_p napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani no no no widzę, że Ty swoje masz metody :lol: zuch dziewczynka :kiss: :kiss: ano pewnie, że zaproszę, blisko mamy to co wbijaj a potem spacer..może już z Zuzią na pokładzie :kiss: :kiss: :kiss:
i dobrą mamą jesteś wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #778575 przez pani_p
Ferri :kiss: No tak blisko mamy a się nie znamy :P hehe wstyd :P chyba, że kiedyś Cię spotkam w Auchanie i będą jaja :D

11 lata 6 miesiąc temu #778577 przez marzena25
pani_p ja absolutnie nie chce nikogo straszyć ani nic w tym rodzaju po prostu pytam, jak będę w 7 miesiącu ciąży to już pewnie inaczej będę do pewnych rzeczy podchodzić ale teraz to dopiero 5 tydzień i czytam szperam po internecie po prostu chcę się dowiedzieć czy wszytko robię dobrze i czy dobrze się odżywiam i przy okazji was pytam bo jesteście przynajmniej niektóre z Was mamami i się orientujecie bardziej niż ja :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 6 miesiąc temu #778580 przez pani_p
MArzena luzik kochana ;) Tak, jak napisałam, ja też na początku w panice byłam i czytałam i czytałam i tylko tak naprawdę się stresowałam niepotrzebnie, a stres gorszy od wszystkiego. Ciesz się maluszkiem i no stres :)

11 lata 6 miesiąc temu #778582 przez ferritka
ano B) jak się na Ciebie jakaś obca baba rzuci w ołszanie to bardzo możliwe, że to bedę ja B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #778591 przez gosiak
Kurcze na fb co chwila ktoś załącza ten filmik z tym chłopcem wzruszającym się, nie trzeba dużo by pokochać tak słodkie dziecko :kiss:

No ja już w łóżeczku :side: cudnie tak wcześnie być już w pidżamie i ułozyć się w łóżeczku oj dziś będę po skosie spała haha całe łoże moje :S ale chyba jeszcze sobie brosia przytule :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #778601 przez pani_p
Gosiak no przesłodki jest ten maluszek :) Ja też się ewakuuję do łózia i coś w tv polukam :)

11 lata 6 miesiąc temu #778602 przez ferritka
też lubię spać na skos :S :S
zdrówko Gosiaczek :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #778624 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani uważaj z tym gorącymi kąpielami bo jak przegrzejesz organizm to może dojść do odklejenie łożyska. Ja to się teraz chyba w zimnej wodzie będę kąpać chociaż ostatnio sobie za zimną wlałam i brzuch mnie bolał.

11 lata 6 miesiąc temu #778630 przez pani_p
Anodka wiem,.że trzeba uważać, tak precyzyjniej to był prysznic, bardziej ciepły i niezbyt długi :-) a tak właściwie to ciekawe skąd możemy wiedzieć czy woda jest już za gorąca czy nie? :unsure: ciekawe to.

11 lata 6 miesiąc temu #778642 przez Agusia83
Gosiaczku, o tej godzinie to ja już zaczęłam kąpać dzieciaczki...niedawno wyszłam spod prysznica i teraz, i ja jestem w pizamie...ale jeszcze nie w łóżeczku...
czasem to bym się tak jebła i nic nie robiła :silly:

Monia w tej ciąży przytyłam 9kg...do 24tc miałam tylko 2kg na plusie, ale to zapewne dlatego, że przez spory okres wymiotowałam codziennie po 2,3 razy dziennie..praktycznie przez pierwsze 4 miesiące codziennie, a później, co którys tam dzień...
2 miesiące po porodzie miałam już 14kg na minusie a w 3 17kg...teraz przybyło mi się 1,5kg :angry: i muszę coś z tym zrobić...cycki wiadomo są spore, bo po pierwsze nigdy małe nie były, a po drugie pełne mleka :silly: no i brzuszek...mięśnie mi szlaken trafen juz po Emi, do tego rozstępy...taki mały flaczek przede mną widnieje...ale mam nadzieję, że ćwiczenia choć troszkę go zniwelują.
Teraz najgorsze jest to, że ciągle mnie ciągnie do słodyczy, gdyby nie one, pewnie miałabym i 5kg dodatkowych na minusie.
Monia, moim zdaniem nie powinnaś się niczym martwić, może i nie udało Ci się zrzucić wszystkich kg po córci, ale ja Cię kochana widziałam na zdjęciach i Ty to laska jesteś, nawet nie wiesz ile bym dała by tak wyglądać.

Helenne,

Dziewczyny ja w ciązy jadłam fast food, piłam pepsi i inne babelkowce, miałam zajawkę na lody i co? Urodziłam zdrowe dzieciaki i to jakie dorodne.
I gorące prysznice i kąpiele tez brałam :silly: nie mogłam się im oprzeć, jedynie to w pierwszej ciąży stopowałam...

11 lata 6 miesiąc temu #778654 przez gosiak
Agusia83 napisał:

czasem to bym się tak jebła i nic nie robiła :silly:
.

Hahah :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #778662 przez helenne

11 lata 6 miesiąc temu #778669 przez Agusia83
Helenne,

11 lata 6 miesiąc temu #778702 przez Dave
ale dzis mialyscie pisane.

podczytywalam i teraz mialam odpisac,ale w koncu do lozka dtrafilam i juz nie mam checi. wybaczcie.

dobrejnocki:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka