BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #326828 przez Kasiek
Domii tez wole ze znieczuleniem chociaz ostatni raz to chyba 5 lat temu zęba robiłam :laugh: chodze co pól roku na kontrolę i mam wszystkie ok :) aż sie sama dziwie :laugh: ostatnio tez bylam to tylko mi ósemkę zalakowała żeby mi sie nie psuła i tyle :) tak to lubię
jedz eklerka, ja dzis zeżarłam princesse orzechową a wczoraj kokosową :)

Happymama wspólczuje wyrywania :dry: :dry:

ledwo jakoś żyje po dzisiejszym dniu :( padam na twarz :( wiec do jutra pewnie :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #326967 przez Asik
hejka :)

nowy dzień... oby szybko zleciał... Szymek straaaasznie kaszle, wymiotuje... w domu smierdzi kisieliną... sen... hmmmm.... od 1 do 2 i już koniec,,, padammm

miłego dnia laseczki, zmykam sprzatac rzygowiny

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #327011 przez happymamma
Asik usałuj Szymcia bidulka :kiss: :kiss: :kiss:

My dzisiaj szczepienie :(
13 lata 1 miesiąc temu #327036 przez jkardasz
Osz kurde, biedny Szymus i Asik niewyspana :(

STO LAT dla Boryska
Sylvii prześliczna :)

Kasiek, Lesiu to uwielbi te piosenki z serialu "Julia" :) jak sie zaczyna albo koncowe napisy leca to musi byc cisza bo jasnie pan slucha a ze serialu takowego nie ogladam to specalnie mam nastawiony budzik w tel zeby mu puszczc hehehe bo na laptpie to juz nie t samo jak leci ;P

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 1 miesiąc temu #327043 przez domii
Witam
u nas szaro,buro i ponuro :( zreszta na spacer dzis tez nie idziemy,Blazej ma ciagle katar w nocy pospal 3 h i sie obudzil bo mial nos zatkany,placzu tyle bylo przy czyszczeniu :( i usnal u nas na lozku,wiec go nawet nie przekladalismy i spal do 5 rano :ohmy: zjadl cyca i spal do 7.45 :)

Kasiek to dobrze maszz zabkami ze ci sie nei psuja tak szybko,ja ostatnio bylam przed ciaza i 2 mi sie popsuly :(

Asik Biedny Szymus :( taki chory :( a wymiotuje po tym antybiotyku?czy tak od kaszlu :( ? Duzo zdrowka dla Twojego Bobasa :kiss: :kiss:

Happymamma a co wy za szczepienie dzis macie? na żółtaczkę?

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #327060 przez happymamma
Domii ostatni Prevenar, tylko nie wiem teraz czy szczepic bo nie wiem sad ten kaszel, bo widze, ze duzo naszych dzieciaczów teraz sie przeziebiało, Błażejek bidulek też :(
13 lata 1 miesiąc temu #327063 przez Asik
nie niee po antybiotyku, wymiotuje bo ma chyba za dużo flegmy, zachrypniety masakrycznie jest , zero apetytu bo w żołądku gluty itp ..

Dziękujemy za zyczenia zdrówka :D

Happymamma powodzenia na szczepienu .. to jest najbardziej boląca szczepionka bo jest takie uczucie rozpierania w mięśniu i dzieci mogą się rozpłakać w trakcie wstrzykiwania, ale za to potem, spokój :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #327065 przez happymamma
Asik no jak mi to napisałaś to mi sie slabo zrobiło :ohmy: ;)
13 lata 1 miesiąc temu #327073 przez Kasiek
dzin dybry :P

Asik jejku biedny Szymuś :kiss: wycałuj szkraba :kiss:

Happymama powodzenia na szczepieniu :kiss:

czy któras z was szczepiła dzieci na meningokoki??

jkardasz usmialam sie z tego "jasnie pan słucha" :laugh: :laugh:

Domii biedny Błażejek również :kiss: :kiss:
u nas tez szaro ale pewnie wyjdziemy potem na spacer, tyle spokoju w domu :S

Iga wczoraj pokasływała ale sie smiala przy tym wiec nie wiem czy ona specjalnie tak?? bo teraz Iga to taka papuga powtarza wszystko co my robimy, a ze Adam kaszle to ona chyba usiluje go nasladowac :laugh: nie wiem zobacze dzis, z rana nie pokaslywała
A nie mowilam wam ze ja od jutra sama, Adam wyjezdza na 3 dni do Wawy, buuu sama z Iga przez 3 dni, da mi dziecie popalic pewnie :)
Ale przybywa moja siostra na odsiecz, to moze damy rade we dwie :silly:
Jutro pierwszy raz bede kąpać Igusie :laugh: mam stresa...
13 lata 1 miesiąc temu #327079 przez happymamma
kasiek ja właśnie sie zastanawiam nad meningokokami i nie wiem sama :unsure: musze chyba poczytac na ten temat

dasz rade - nic prostszego ;)
13 lata 1 miesiąc temu #327082 przez domii
Happymamma zgadzam sie z Asik bolaca ta szczepionka ale pozniej nie ma zadnych odczynow typu marudzenie goraczka itd,ale jak pojdziecie to zbada pediatra najpier Jasia i Ci powie czy mozesz szczepic

Kasiek Blazej tez straszna papuga :) dzisiaj powtarzal aha aha aha i nauczyl sie jak pije z niekapka trzymac wode w buzi i bulgotac tak jak by plukal gardlo-tyle frajdy ma przy tym :laugh: a co do kapania to poradzisz sobie-ale cie rozumiem ja tylko raz kapalam samam bo takto Łukasz zawsze to robi :) a co z tym wyjazdem na 2 tyg.do wawy?jedziecie? fajnie ze siostra przyjdzie ci pomoc :) A co do meningokokow to my po roku szczepimy-jedna dawka jest i koszt 140zl

Joanno to Lesiu sobie upodobal muzyke z serialu :laugh: super

Asik wstretna flegma-czasem czlowiekowi nie dobrze a co dopiero dziecku :( :( :(

13 lata 1 miesiąc temu #327094 przez Kasiek
z tymi meningokokami to ja tez sie zastanawiam ale skłaniam sie jednak do zaszczepienia, Domii to mowisz ze to po 1 roku tak?

Super Błażejek rzeczy wyczynia :laugh: :laugh: Iga tylko cmoka jakby przesyłała buziaki i gra palcem na ustach, ostatnio bylismy w Galerii i ona tak głośno grała te sowje brrrrrrrłłłłyyyy ze wszyscy sie za nami ogladali :side: a przy kasie to juz prawie płakałam ze śmiechu bo jej w tym głebokim wózku sklepowym nie bardzo widac wiec ludzie nie wiedzieli skąd ten dzwiek dochodzi i sie tak rozglądali z konsternacją :woohoo: :woohoo: :woohoo:

No prawdopodobnie jedziemy do tej Wawy a raczej Piastowa w Wielkanocny Poniedialek :S tak na 90% :dry: ale tam jest zamknięte osiedle z placem zabaw i mieszkanie trzypokojowe wiec nie bedzie źle :)
13 lata 1 miesiąc temu #327104 przez Kasiek
Asik :ohmy:
Ty pokasowałas wszystkie swoje posty????? czy coś sie dzieje z forum???
bo weszlam na 1 stronke a tam gdzie Ty pisałas puste strony są???
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #327106 przez a!gusia
hej
ja szczepie na meningokoki mam w obowiazkowych szczepieniach :)ale ja mialam juz 1 dawke w 4 miesiacu a druga w 6..a nastepna w 13 miesiacu..
wlasnie mialam jechac do Irlandii na szczepienie za tydzien ale chyba zrezygnuje i poprosze zeby mi tu zrobili taka dawke jaka miala byc e Irlandii bo za duzo nas to kosztuje zeby jechac.. :(
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #327109 przez domii
Kasiek pytalam sie pediatry i ona mi mowila ze lepiej po roku na meningokoki-wtedy jest jedna-chociaz po 6 miesiacu tez szcepiavtylko wtedy 2 dawki sa, a pneumo i rota koniecznie do roku

No z tymi odglosami bobasow w sklepach to sa jaja :laugh: -ale ja zawsze powtarzam ze trzeba sie cieszyc ze gadaja niz mialyby tego nie robic :)

To fajne mieszkanko i okolica :) no i razem bedziecie :)

Co do postow Asik to juz wczoraj sie mialam pytac :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Agusia no wlasnie wy macie do roku 2 szczepienia obowiazkowe a pozniej dawka przypominajaca po roku

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka