BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335763 przez domii
Motylku sliczna ta kurteczka.gratuluje raczkowania :) poszlam na wizyte do rehabilitantki sprawdzic czy Blazejek sie dobrze rozwija i sie okazalo ze len z niego i trzeb ago zmotytowac pokazala mi pare cwiczen i mielismy sie jeszcze jutro pokazac-ale nie mam auta wiec musialam odwolac :(

Mezus wracal do domu i jechal glowna jakis facet wyjechal mu z pod porzadkowane i sie w niego wrabal pol przodu do wymiany.Maz go widzial katem oka ale nie myslal ze mu wyjedzie przed maske :ohmy: na szczescie to bylo za skrzyzowaniem wiec nie jechal jeszcze szybko i poduszka sie nie otworzyla.Gosciu jechal autem zastepczym do serwisu po swoje auto :S

Agusia zdrowka dla Jerza i super ze ci juz przesypia nocki :)

Dorota gratuluje zabka i podziwiam ze tak wszystko laczysz prace z domem i gotowaniem

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #335813 przez Asik
no nadrabiania ciąg dalszy :D

Happymamma .. no to się namęczyliście.. taka podróż męcząca okropnie a jeszcze impreza i powrót.. no to się nie dziwię że padasz dzisiaj

Kasiek to kuruj się żeby Cie nie rozłozyło totalnie, mlekoz miodem i czosnkiem a do tego syrop cebulowy no i rutinacea :D dawka uderzeniowa :D

Motylku wpaqdaj częściej :D kurteczka śliczna , no i gratuluję pierwszego raczkowania :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #335819 przez jusia
hej dziewczyny jest was tu troche :) dawno nei zagladalam :) a zajrzalam bo na blogu Madzia pisala ze czesc jest tu a czesc tam :)
ale milo sie czyta, wiecei mi tu brakuje tylko prywatnosci...wiem ze bezpieczniej jest na blogu...nie weim kto to czyta, a duzo osob wie ze tu jestem...
Wybaczcie ale nei bede drugi raz pisac co u mnie, musze zmykac niestety...:( ale bede zagladac, myslalam ze tu nikogo nie ma...

100 lat dla solenizantow :*** :)

Asik widze ze do operacji coraz blizej :) a mialas jakis problem z badaniami?? kiedys cos pisalas ze jak czegos nie zrobicie to moze nie byc operacji?? czy infekcje mial Szymonek?? jak wam idzie zalatwianie wsyztskeigo?? ech..juz niedlugo :)

Mykam dziewczyny :) milego wieczoru :*
13 lata 1 miesiąc temu #335835 przez adee84
Kasiek ja tez cos podchorowuje sie :dry: jak juz bedzie ladnie i bedziemy miec za co to do zoo przyjedziemy :)
13 lata 1 miesiąc temu #335841 przez Asik
Jusia :D :D odwiedzaj nas częściej :D no jest nas tu troszkę :D

co do badań Szymka to na razie mamy echo zrobione i grupę krwi :0 resztę tzn morf+rozmaz, mocz i koagulogram max 10 dni przed operacją więc za dwa tygodnie ... ojj zleciało zleciało :)

aaaa babinki Filipek Anetki ma operację 16 a nie 17 jak myslalam :) my 16 się do IMIDu zgłaszamy a operacja najprawdopodobniej na drugi dzień :D

Adee no taki sezon grypowy.. trza uważać.. bo raqza ciepło raz chłodno i przeziębienie gotowe

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335881 przez Asik
My tez do zoo sie wybieramy ale to w maju :D jak juz Szymek dojdzie do siebie :D
powiem Wam że teraz jak Szymek siedzi i nie ma niuniusia w buzi to tak się ludzie gapia na niego że mnie to wnerwiać zaczyna,, i te teksty.. ojej a co mu się stało :ohmy: a to wywrócił się? no ręce opadają....
no ale potem juz tak się gapic nie będą :) tylko my autobusem pojedziemy bo auta nie mamy, tak na cały dzień :) gorąca woda w termoosie coby mleko zrobić:) kaszka we woreczku i hajda rajda :D :D :D

ahhh zapomniałam się zapytać;;; Kasiek a kiedy wpłaciłaś im kasę? ja za wózek wpłaciłam w sobotę i dzisiaj już mam z DPD wiadomość że towar u kuriera jest i jutro doręczenie :D

13 lata 1 miesiąc temu #335899 przez jkardasz
STO LATEK dla Sylvii i Gabrysia

Jerzusiowi zyczymy powrotu do zdrowia :*

i niestety mykamy Lesia usypiac bo za chiny ludowe moje dziecko dzis spac nie chce :/ jutro poczytamy i sie udzielimy!

Buuuziaki

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 1 miesiąc temu #335928 przez Kasiek
Agusia ojej :( :( :ohmy: :ohmy: 41 stopni??? boze to pewnie sie strachu najadlas :( ale że nie zatrzymali Jerzyka w szpitalu z taka gorączką?? ale ciagle mu tak rosnie mocno ta temperatura?? pewnie wykonczona jestes bo sie martwisz i spac pewnie nie mozesz :( mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej :kiss: ucałuj Jerzyka :kiss:

Dorotko gratuluje drugiej jedynki :) mowisz ze moj zięć juz spaceruje :laugh: :laugh: super :laugh:

Motylku bardzo fajna ta kurteczka :) musze sie wlasnie wybrac na zakupy, kupic Idze cos na teraz i na jesien wlasnie :) fajnie ze Kornelka juz raczkuje, ja ciagle czekam :) :)

Jusia no juz myslalam ze sie nas wyrzekłas :laugh: :silly: zagladaj do nas :) jak tam Wikusia??

Adee no to czekamy :laugh:

Asik no co ty mówisz? :ohmy: ze takie teksty walą?? no kurde jacys psychiczni :angry: :angry: ale juz niedlugo nie beda sie gapic :angry: jeszcze trzy tygodnie :kiss: wcale sie nie dziwie ze sie wnerwiasz, pewnie cie jezyk swedzi zeby czegos nie odpalnąć jednemu czy drugiemu :angry: :angry: jakby w zyciu nie widzieli dziecka z rozszczepem :ohmy: ale to tak jest, moja siostra cioteczna tez sie urodzila z rozszczepem tylko to bylo kilkanascie lat temu bo teraz to juz panna na wydaniu :laugh: i wiem ze tez sie na nia gapili dopoki operacji nie przeszla :huh: sama to pamietam ale juz jest good :) :)

a paczka z zabawkami dzis przyszla wieczorkiem :laugh: myslalam ze laska wysle wiadomosc ze paczke wyslala a ona nic, ale jest ok, w czwartek kase wplacilam, to pewnie w piatek wyslala wiec super :) musze zabawki tylko umyc i powycierac chusteczkami antybakteryjnymi i juz Iga moze sie z nimi zaprzyjazniac :laugh: :laugh:

Joasiu tak bywa z tymi naszymi dziecmi :) jednego dnia spia non stop a drugiego za nic ich nie zmusisz do spania :) no ale mam nadzieje ze sie udalo i Lesio grzecznie przespi nocke :)
13 lata 1 miesiąc temu #335949 przez Edyta
Kasiek pochwal sie jakie zabawki kupilas Igusi :)
Motylek super ze Kornelka juz raczkuje :) my jeszcze tez czekamy...fajna kurteczka
Turlanie to jest to...co Silvia uwielbia :laugh:
domii wspolczuje wypadku Meza ale naszczescie ze nic sie nie stalo.
Asik co za bezmozgowce choodza po tym swiecie zeby tak mowic eh... :angry: pewnie przykro ci sie zrobilo ale nie martw sie masz Super Synka jest szybki zwinny i naprawde taki wesoly z niego chlopczyk jak widac na fotkach a po operacji to juz bedzie tylko lepiej wiec trzymam kciuki :) :kiss:
Dziekujemy wszystkim Ciocia za zyczenia :) :kiss: :silly:
Agus jak to przestal oddychac :cheer: :( zyczymy duzo zdrowka :kiss: :kiss: :kiss:
Dorotka Gratulujemy zabkow :)
Jusia zagladaj zagladaj jestesmy :)
Joasiu zyczymy co by Lesiu zechcial szybko usnac :)
unas juz lato dzis byl troche wiatr ale wczoraj upal jak latem tu juz w spodenkach smigaja :)
musze wam powiedziec ze silvia dala dzis popis w sklepie caly czas spiewala melodyjnie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee he he a ja sie smialam ale ona nic sobie nie robila tylko dalej swoje eeeeee he he :laugh: ale dzieci to jednak potrafia wywolac usmiech.. :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335966 przez Edyta
Dzien Dobry :)
widze ze wczoraj ostatnia a dzis pierwsza :laugh:
my wstalismy chwile po 6 i cos wam opowiem M wyszedl do pracy a ja w sypialni karmie silvie nagle slysze w przedpokoju cos spadlo wsadzilam mala do lozeczka i ide zobaczyc co to a tam nic zagladam do lazienki a tam moja szczoteczka do zebow lezala przy dzrzwiach sama wyskoczyla z kubka gdzie jest pasta i szczoteczka m dziwne prawda... :dry: podnioslam szczoteczke i poszlam do sypialni odslonilam rolety i leze a silvia usypia troche mam pietra jestem sama :laugh: :blink:Edytuje :laugh: Kasik mialam pisac i skleroza napewno Idze wchlonie sie to znamie :) my w Maju 9 bodajrze mamy wizyte u dermatologa wiec tak sobie pojdziemy ale ja widze ze unas ani sladu nie zostanie super :) silvia zasnela to i aj jeszcze sie poloze pozniej wejde jak cos czasu znajde Milego dzionka :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #335986 przez Asik
HEllooo :D :D:D

Edytkoooo :) no dziwne to z tą szczoteczką , może M jak się mył to ją wyciągnął i położył na umywalce :D nie boooooj się :) u mnie też czasem dziwne rzeczy się dzieją :D
super że Silvii się znamię wchłania :)
co do tych znamion to mojej kolezanki córka ma duuże na boku klatki piersiowej i co lekarz to inna diagnoza i termin wchłonienia się... mała ma 15 mcy i dają jej czas na wchłonięcie do ukończenia dwóch lat , potem jeśli nie wchłonie się to dopiero zaczną coś robić

13 lata 1 miesiąc temu #336081 przez a!gusia
dzien dobry
u nas lepiej bo Jerzus juz nie ma goraczki..ufff
Edytka u nas sie wlaczl tv dzis o 3 w nocy!!!!sam!!
13 lata 1 miesiąc temu #336119 przez Asik
Agusia to super że gorączka spadła :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

jejciu Agusia,,, ja się tyle horrorów naoglądałam że zawału bym na miejscu dostała !! :ohmy:

13 lata 1 miesiąc temu #336126 przez a!gusia
hehe a ja?obudzilam sie zobaczylam ze m spi wylaczylam tv i poszlam spac :) szkoda mi kazdej minuty skoro Jerzys sie moze obudzic w kazdej chwili :) :)
13 lata 1 miesiąc temu #336132 przez Asik
To dobrze że M był w domciu :D bo pewnie jakbys sama była to hmm nie zasnęłabys tak szybko :D

Noooo powinnaś sie kłaść za kazdym razem jak idzie drzemać w dzień :) choćby poleżec żeby mieć dużo siły :*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka