- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336167 przez kiniaa
hej 
Kasiek
staram sie Was czytac codziennie ale ostatnio mam mniej czasu bo musze gonic za moim dzieckiem ktore przemieszcza sie teraz z predkoscia swiatla i tylko kable ja interesuja i kosz na smieci

Agusia
to dobrze ze Jerzus juz lepiej sie ma, straszna mial goraczke, jak David mial 39,6 to ja juz panikowalam na calego a tu 41 masakra.
Edytko
u nas kiedys w nocy spadlo lustro, ale wtedy bylo male trzesienie ziemi wiec to zrozumiale ale na pewno sie przestraszylas, ja bym sie chyba posrala jakbym sama byla w domu .
Silvia slodka i spoznine zyczonka dla niej z okazji ukonczenia 7 mcy

Asik
fajne lozeczko i wozek tez super a cena jeszcze lepsza
ja poluje na loola choc to bedzie juz 3 wozek ale 1 jest za ciezki i ma maly kosz na zakupy, w aucie zajmuje caly bagaznik, 2 jest fajny i lekki ale sie nie rozklada na lezaco a Bella nie lubi siedziec w wozku tylko lezec
no a loola jest super i musze ja miec 
Happymama
to sie wyjezdziliscie - dobrze ze szczesliwie dojechaliscie
i jeszcze spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow

Kasiek
staram sie Was czytac codziennie ale ostatnio mam mniej czasu bo musze gonic za moim dzieckiem ktore przemieszcza sie teraz z predkoscia swiatla i tylko kable ja interesuja i kosz na smieci

Agusia
to dobrze ze Jerzus juz lepiej sie ma, straszna mial goraczke, jak David mial 39,6 to ja juz panikowalam na calego a tu 41 masakra.
Edytko
u nas kiedys w nocy spadlo lustro, ale wtedy bylo male trzesienie ziemi wiec to zrozumiale ale na pewno sie przestraszylas, ja bym sie chyba posrala jakbym sama byla w domu .
Silvia slodka i spoznine zyczonka dla niej z okazji ukonczenia 7 mcy

Asik
fajne lozeczko i wozek tez super a cena jeszcze lepsza

Happymama
to sie wyjezdziliscie - dobrze ze szczesliwie dojechaliscie

i jeszcze spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow

Temat został zablokowany.
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336248 przez Kasiek
hej
ja znowu niewyspana
Boze jak ja nienawidze ząbkowania
Iga wstawala w nocy 4 razy z czego od 2.15 do 3.20 nie spala tylko plakala
od dwoch miesiecy mamy ciągłe ząbkowanie
kiedy to sie skonczy????????????
od rana to samo, Iga ciagle popłakuje, oczy pełne łez, wszytsko ją drażni, nic jej nie bawi, na szczescie zasnela niedawno, pozostaje miec nadzieje ze jak wstanie bedzie w lepszym humorze
pogoda niefajna, pochmurno, buro i jeszcze kropi deszcz
nie wiem czy dzis wyjdziemy na spacer 
Edytko hmm dobre z ta szczoteczka
u nas tez czasami dziwne rzeczy sie dzieja
pamietam jak kiedys bylam sama wieczorem z Iga to sie wlaczyl Tv sam i to na caly regulator
a ja nigdy tak glosno nie slucham, wystraszylam sie jak nie wiem

Agusia dobrze ze juz z Jerzykiem lepiej
a ty odpoczywaj teraz bo mialas ciężkie dni i noce 
Kinia kable sa the best
skąd ja to znam
tylko ze Iga do kabli to tyłem lezie 
Edytko kupilam Idze pełzaka z fisher price do raczkowania i ślimaka z klockami, o takie allegro.pl/fisher-price-kula-pelzak-do-r...nia-i2216265068.html allegro.pl/fisher-price-slimak-sorter-sm...922-i2235077757.html uzywane na allegro
m przetestowal wczoraj pełzaka i tak mu sie spodobal ze nie wiem kto go bedzie czesciej uzywal, Iga czy on

ide ja polezec zanim Iga sie obudzi, na szczescie tez nie musze robic obiadu, babcia dala wczoraj zupke kalafiorowa i kotlety schabowe, tylko ziemniaki obiore i jakiegos ogorka wyciagne ze sloika i bedzie. Gdyby nie ta moja babcia to nie mialabym kiedy odpoczać czasami
ja znowu niewyspana

od rana to samo, Iga ciagle popłakuje, oczy pełne łez, wszytsko ją drażni, nic jej nie bawi, na szczescie zasnela niedawno, pozostaje miec nadzieje ze jak wstanie bedzie w lepszym humorze

pogoda niefajna, pochmurno, buro i jeszcze kropi deszcz

Edytko hmm dobre z ta szczoteczka

Agusia dobrze ze juz z Jerzykiem lepiej

Kinia kable sa the best

Edytko kupilam Idze pełzaka z fisher price do raczkowania i ślimaka z klockami, o takie allegro.pl/fisher-price-kula-pelzak-do-r...nia-i2216265068.html allegro.pl/fisher-price-slimak-sorter-sm...922-i2235077757.html uzywane na allegro

ide ja polezec zanim Iga sie obudzi, na szczescie tez nie musze robic obiadu, babcia dala wczoraj zupke kalafiorowa i kotlety schabowe, tylko ziemniaki obiore i jakiegos ogorka wyciagne ze sloika i bedzie. Gdyby nie ta moja babcia to nie mialabym kiedy odpoczać czasami

- maga4
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu #336252 przez maga4
Wiem, ze sie malo udzielam, ale ja tez zostaje na forum. nawet nie pytam co to za blog bo na inne strony nie mam czasu. Po powrocie do pracy czasami nawet nie mam kiedy wlaczyc kompa jak wroce juz do domu.
Dziewczyny, czy wasze dzieci jeszcze jedza w nocy? Kuba budzi sie 2 razy na butle i wypija wiecej niz w ciagu dnia wiec chyba jest glodny.
No i wczwartek szczepienie. Juz sie boje
A moja siostra miala dzis rano male plamienie wiec moze sie cos zacznie. Mieli jej wywolac w 38tyg a to jutro juz 39 i nic nie robia wiec chyba musi czekac az porod sie sam zacznie.
Dziewczyny, czy wasze dzieci jeszcze jedza w nocy? Kuba budzi sie 2 razy na butle i wypija wiecej niz w ciagu dnia wiec chyba jest glodny.
No i wczwartek szczepienie. Juz sie boje

A moja siostra miala dzis rano male plamienie wiec moze sie cos zacznie. Mieli jej wywolac w 38tyg a to jutro juz 39 i nic nie robia wiec chyba musi czekac az porod sie sam zacznie.

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336275 przez Kasiek
Maga hej
coraz nas tu wiecej to super
ja podziwiam te dziewczyny co wrocily do pracy i jeszcze musza dom ogarnac i wiadomo - dzieckiem sie zająć jak wróca.
powodzenia na szczepieniu
a skoro czekaja az porod sie sam zacznie to znaczy ze juz z maluszkiem wszystko dobrze pewnie
wiec sie nie martw 
Iga tez je w nocy dwa razy, dzis sie budzila 4 razy ale tylko dwa razy jadla o 1 i przed 6 ale ona jest na piersi.
Joasiu ciagle mi z głowy wylatuje, mialam Cie zaytac, pisalas ze dajesz Lesiowi owsianke ze sliwkami i Lesio to uwielbia
czy to jest ta owsianka z bobovity i do tego dajesz sliwki ze sloiczka czy jak?? bo chcialam Idze wlasnie rano wprowadzic jakies jedzonko bo mm malutko wypija i musze ja dokarmiac cysiem
kupilam kaszke manne mleczna z bobovity 3 owoce i Iga ja lubi ale chcialam cos jeszcze na zmiane i mysle wlasnie o tej owsiance
tylko ze zlazłam pół miasta i niegdzie jej nie ma

powodzenia na szczepieniu

Iga tez je w nocy dwa razy, dzis sie budzila 4 razy ale tylko dwa razy jadla o 1 i przed 6 ale ona jest na piersi.
Joasiu ciagle mi z głowy wylatuje, mialam Cie zaytac, pisalas ze dajesz Lesiowi owsianke ze sliwkami i Lesio to uwielbia

- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336292 przez Edyta
mega 4 fajnie ze jestes 
no Kiniaa to tez lustro strasznie bym sie wystraszyla...
no jak juz wstalam na dobre to obadalam jak ta szczoteczka mogla sie tam znalesc i nie ma bata zeby wypadla z kubka a pozatym slyszalam z pokoju ze cos akurat upada...bylam pewna ze cos spadlo ale tak wiecie zle stalo czy cos a tu moja szczoteczka co 5 minut temu umylam zeby zlozylam do kubeczka znalazla sie pod drzwiami zadzwonilam do m mowi zebym sie nie bala he latwo sie mowi ale ogolnie nie wbijalam sobie do banki podnioslam szczoteczke wrocilam do silvi i poszlam dalej spac inaczej bym myslala...
Agus dobrze ze z Jerzykiem lepiej...
Kasiek fajne zabawki
ja czekam na kase ma mi przyjsc na koniec miesiaca tez silvi cos kupie 
ja tez podziwiam dziewczyny co wrocily do pracy jak one wszystko ogarniaja
szacuneczek
moj M wymyslil ze chce jeszcze jedno dziecko i mi truje ale ja nieeeeeeeee z jednej strony mam kolezanki ktore mowia ze wiesz sama silvia itd...bedzie ale co tam sama czy z rodzenstwem ja mam 3 rodzenstwa i kazde ma swoje zycie a jak bedzie jedynaczka to dam jej co bede mogla...no nie wiem czy dobrze mysle ale chyba juz jestem za stara na dzieci...

no Kiniaa to tez lustro strasznie bym sie wystraszyla...
no jak juz wstalam na dobre to obadalam jak ta szczoteczka mogla sie tam znalesc i nie ma bata zeby wypadla z kubka a pozatym slyszalam z pokoju ze cos akurat upada...bylam pewna ze cos spadlo ale tak wiecie zle stalo czy cos a tu moja szczoteczka co 5 minut temu umylam zeby zlozylam do kubeczka znalazla sie pod drzwiami zadzwonilam do m mowi zebym sie nie bala he latwo sie mowi ale ogolnie nie wbijalam sobie do banki podnioslam szczoteczke wrocilam do silvi i poszlam dalej spac inaczej bym myslala...

Agus dobrze ze z Jerzykiem lepiej...

Kasiek fajne zabawki

ja tez podziwiam dziewczyny co wrocily do pracy jak one wszystko ogarniaja

moj M wymyslil ze chce jeszcze jedno dziecko i mi truje ale ja nieeeeeeeee z jednej strony mam kolezanki ktore mowia ze wiesz sama silvia itd...bedzie ale co tam sama czy z rodzenstwem ja mam 3 rodzenstwa i kazde ma swoje zycie a jak bedzie jedynaczka to dam jej co bede mogla...no nie wiem czy dobrze mysle ale chyba juz jestem za stara na dzieci...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Edyta.
- motylek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336296 przez motylek
Hej 
Jaką ja miałam super noc...tylko jedna pobudka na jedzonki o 1! od 21 do 7 ładnie mi przespała
Agusia super że już Jerzykowi spadła temper\tura
Asik ja też lubie oblądać horrory ale przez to oglądanie to za każdym razem jak sama w domu zostaje to musze mieć pozapalane niemalże wszędzie światło
Kasiek biedna Igusia z tym ząbkowanie, a Wy biedni razem z nią. Fajne zabawki ma Iga. Ja nad ta kulą się też zastanawialam ale dałam sobie spokoj, Kornelka ma taką materialową piłeczkie i za nią raczkuje
, Za to mi się podoba taki pchacz ale cena...
allegro.pl/fisher-price-chodzik-pchacz-w...lek-i2209315275.html

Jaką ja miałam super noc...tylko jedna pobudka na jedzonki o 1! od 21 do 7 ładnie mi przespała

Agusia super że już Jerzykowi spadła temper\tura

Asik ja też lubie oblądać horrory ale przez to oglądanie to za każdym razem jak sama w domu zostaje to musze mieć pozapalane niemalże wszędzie światło

Kasiek biedna Igusia z tym ząbkowanie, a Wy biedni razem z nią. Fajne zabawki ma Iga. Ja nad ta kulą się też zastanawialam ale dałam sobie spokoj, Kornelka ma taką materialową piłeczkie i za nią raczkuje

- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336306 przez Edyta
no wspolczuje tez tym dziewczyna co dzieci zabkuja ja nie wiem jeszcze co to znaczy bo unas nic a nic i mam taka cicha nadzieje ze pozniej szybko i bez bolesnie przejdzie 
silvia wkoncu zasnela ale ostatnio ciezko z drzemkami pada oczy na zapalki ale nie ma ochoty spac po ciezkich oporach wkoncu zasnela

unas piekne slonce
ja wstanie ide na spacerek sie poopalac troche

silvia wkoncu zasnela ale ostatnio ciezko z drzemkami pada oczy na zapalki ale nie ma ochoty spac po ciezkich oporach wkoncu zasnela

unas piekne slonce

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336332 przez Kasiek
Edytko jak za stara na dzieci
niemozliwe
to ile masz lat? na pewno mniej niz ja
no chyba ze nie chcesz to nie musisz mowic 
ale ja tez nie zamierzam miec wiecej dzieci, Iga mi wystarczy w zupelnosci
fajnie ze masz sloneczko za oknem u nas do tego jeszcze bardzo mocno wieje
ciagle sie zastanawiam czy isc na ten spacer czy nie 
Motylku super ze mialyscie ladnie nocke przespana
zazdroszcze 
no pchacz tez super, w ogole te zabawki z fishera sa super, fakt masakrycznie drogie ale fajne
dlatego ja kupilam uzywane bo na nowe to bankrut

ale ja tez nie zamierzam miec wiecej dzieci, Iga mi wystarczy w zupelnosci

fajnie ze masz sloneczko za oknem u nas do tego jeszcze bardzo mocno wieje

Motylku super ze mialyscie ladnie nocke przespana

no pchacz tez super, w ogole te zabawki z fishera sa super, fakt masakrycznie drogie ale fajne

- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #336345 przez Edyta
Kasik
co do zabawek no fishera sa super moj zdaniem tez
eh jak wieje to czapa na glowe ubierz cieplej i na spacer raz raz
ja ide tylko zastanawiam sie czy w krotkim rekawku czy brac bluze bo upal...ale widze ze wiaterek tez jest to jak silvia sie obudzi to lecimy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
mam 33lata a raczej rocznikowo juz 34lata a ty ile...

co do zabawek no fishera sa super moj zdaniem tez

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336348 przez Kasiek
Edytko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak to w krotkim rekawku?? to ile u was stopni?? rany jak macie super

pewnie wyjde to moze na spacerze marudzic nie bedzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak to w krotkim rekawku?? to ile u was stopni?? rany jak macie super

pewnie wyjde to moze na spacerze marudzic nie bedzie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Kasiek.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona