BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #336137 przez adee84
Agusia super, że Jerzykowi lepiej :) u nas dziś ppobudki co godzine :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #336150 przez a!gusia
Jerzyk juz spi od 1.5 godziny a ja siedze i nic nie robie :) mama mi dala bigos na dzis wiec leniuchuje :0
13 lata 1 miesiąc temu #336158 przez adee84
bigosssss mniamm lubie a nie moge ;)
13 lata 1 miesiąc temu #336166 przez a!gusia
noo mama mi specjalnie zrobila :) tez lubie..tak jak tiramisu ale staram sie juz nie robic bo m nie je i ja zjadam cala blache a brzuch mam juz OGROMNY!!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #336167 przez kiniaa
hej :)

Kasiek
staram sie Was czytac codziennie ale ostatnio mam mniej czasu bo musze gonic za moim dzieckiem ktore przemieszcza sie teraz z predkoscia swiatla i tylko kable ja interesuja i kosz na smieci :dry: :angry:

Agusia
to dobrze ze Jerzus juz lepiej sie ma, straszna mial goraczke, jak David mial 39,6 to ja juz panikowalam na calego a tu 41 masakra.

Edytko
u nas kiedys w nocy spadlo lustro, ale wtedy bylo male trzesienie ziemi wiec to zrozumiale ale na pewno sie przestraszylas, ja bym sie chyba posrala jakbym sama byla w domu .
Silvia slodka i spoznine zyczonka dla niej z okazji ukonczenia 7 mcy :kiss: :kiss: :kiss:

Asik
fajne lozeczko i wozek tez super a cena jeszcze lepsza :) ja poluje na loola choc to bedzie juz 3 wozek ale 1 jest za ciezki i ma maly kosz na zakupy, w aucie zajmuje caly bagaznik, 2 jest fajny i lekki ale sie nie rozklada na lezaco a Bella nie lubi siedziec w wozku tylko lezec :huh: :dry: no a loola jest super i musze ja miec ;)

Happymama
to sie wyjezdziliscie - dobrze ze szczesliwie dojechaliscie :)

i jeszcze spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #336248 przez Kasiek
hej
ja znowu niewyspana :( Boze jak ja nienawidze ząbkowania :angry: :angry: :angry: Iga wstawala w nocy 4 razy z czego od 2.15 do 3.20 nie spala tylko plakala :huh: od dwoch miesiecy mamy ciągłe ząbkowanie :huh: kiedy to sie skonczy????????????
od rana to samo, Iga ciagle popłakuje, oczy pełne łez, wszytsko ją drażni, nic jej nie bawi, na szczescie zasnela niedawno, pozostaje miec nadzieje ze jak wstanie bedzie w lepszym humorze :dry:
pogoda niefajna, pochmurno, buro i jeszcze kropi deszcz :dry: nie wiem czy dzis wyjdziemy na spacer :dry:

Edytko hmm dobre z ta szczoteczka :) u nas tez czasami dziwne rzeczy sie dzieja :) pamietam jak kiedys bylam sama wieczorem z Iga to sie wlaczyl Tv sam i to na caly regulator :ohmy: a ja nigdy tak glosno nie slucham, wystraszylam sie jak nie wiem :ohmy: :dry:

Agusia dobrze ze juz z Jerzykiem lepiej :kiss: a ty odpoczywaj teraz bo mialas ciężkie dni i noce :kiss:

Kinia kable sa the best :laugh: skąd ja to znam :dry: tylko ze Iga do kabli to tyłem lezie :)

Edytko kupilam Idze pełzaka z fisher price do raczkowania i ślimaka z klockami, o takie allegro.pl/fisher-price-kula-pelzak-do-r...nia-i2216265068.html allegro.pl/fisher-price-slimak-sorter-sm...922-i2235077757.html uzywane na allegro :) m przetestowal wczoraj pełzaka i tak mu sie spodobal ze nie wiem kto go bedzie czesciej uzywal, Iga czy on :lol: :lol: :lol: :silly:

ide ja polezec zanim Iga sie obudzi, na szczescie tez nie musze robic obiadu, babcia dala wczoraj zupke kalafiorowa i kotlety schabowe, tylko ziemniaki obiore i jakiegos ogorka wyciagne ze sloika i bedzie. Gdyby nie ta moja babcia to nie mialabym kiedy odpoczać czasami :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #336252 przez maga4
Wiem, ze sie malo udzielam, ale ja tez zostaje na forum. nawet nie pytam co to za blog bo na inne strony nie mam czasu. Po powrocie do pracy czasami nawet nie mam kiedy wlaczyc kompa jak wroce juz do domu.

Dziewczyny, czy wasze dzieci jeszcze jedza w nocy? Kuba budzi sie 2 razy na butle i wypija wiecej niz w ciagu dnia wiec chyba jest glodny.

No i wczwartek szczepienie. Juz sie boje :(

A moja siostra miala dzis rano male plamienie wiec moze sie cos zacznie. Mieli jej wywolac w 38tyg a to jutro juz 39 i nic nie robia wiec chyba musi czekac az porod sie sam zacznie. :huh:
13 lata 1 miesiąc temu #336275 przez Kasiek
Maga hej :) coraz nas tu wiecej to super :) ja podziwiam te dziewczyny co wrocily do pracy i jeszcze musza dom ogarnac i wiadomo - dzieckiem sie zająć jak wróca.
powodzenia na szczepieniu :) a skoro czekaja az porod sie sam zacznie to znaczy ze juz z maluszkiem wszystko dobrze pewnie :) wiec sie nie martw :)

Iga tez je w nocy dwa razy, dzis sie budzila 4 razy ale tylko dwa razy jadla o 1 i przed 6 ale ona jest na piersi.

Joasiu ciagle mi z głowy wylatuje, mialam Cie zaytac, pisalas ze dajesz Lesiowi owsianke ze sliwkami i Lesio to uwielbia :) czy to jest ta owsianka z bobovity i do tego dajesz sliwki ze sloiczka czy jak?? bo chcialam Idze wlasnie rano wprowadzic jakies jedzonko bo mm malutko wypija i musze ja dokarmiac cysiem :dry: kupilam kaszke manne mleczna z bobovity 3 owoce i Iga ja lubi ale chcialam cos jeszcze na zmiane i mysle wlasnie o tej owsiance :) tylko ze zlazłam pół miasta i niegdzie jej nie ma :dry:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336292 przez Edyta
mega 4 fajnie ze jestes :)
no Kiniaa to tez lustro strasznie bym sie wystraszyla...
no jak juz wstalam na dobre to obadalam jak ta szczoteczka mogla sie tam znalesc i nie ma bata zeby wypadla z kubka a pozatym slyszalam z pokoju ze cos akurat upada...bylam pewna ze cos spadlo ale tak wiecie zle stalo czy cos a tu moja szczoteczka co 5 minut temu umylam zeby zlozylam do kubeczka znalazla sie pod drzwiami zadzwonilam do m mowi zebym sie nie bala he latwo sie mowi ale ogolnie nie wbijalam sobie do banki podnioslam szczoteczke wrocilam do silvi i poszlam dalej spac inaczej bym myslala... :)
Agus dobrze ze z Jerzykiem lepiej... :)
Kasiek fajne zabawki :) ja czekam na kase ma mi przyjsc na koniec miesiaca tez silvi cos kupie :)
ja tez podziwiam dziewczyny co wrocily do pracy jak one wszystko ogarniaja :) szacuneczek
moj M wymyslil ze chce jeszcze jedno dziecko i mi truje ale ja nieeeeeeeee z jednej strony mam kolezanki ktore mowia ze wiesz sama silvia itd...bedzie ale co tam sama czy z rodzenstwem ja mam 3 rodzenstwa i kazde ma swoje zycie a jak bedzie jedynaczka to dam jej co bede mogla...no nie wiem czy dobrze mysle ale chyba juz jestem za stara na dzieci... :)
13 lata 1 miesiąc temu #336296 przez motylek
Hej :laugh:
Jaką ja miałam super noc...tylko jedna pobudka na jedzonki o 1! od 21 do 7 ładnie mi przespała :laugh:

Agusia super że już Jerzykowi spadła temper\tura :)

Asik ja też lubie oblądać horrory ale przez to oglądanie to za każdym razem jak sama w domu zostaje to musze mieć pozapalane niemalże wszędzie światło :laugh:

Kasiek biedna Igusia z tym ząbkowanie, a Wy biedni razem z nią. Fajne zabawki ma Iga. Ja nad ta kulą się też zastanawialam ale dałam sobie spokoj, Kornelka ma taką materialową piłeczkie i za nią raczkuje :laugh: , Za to mi się podoba taki pchacz ale cena... :dry: allegro.pl/fisher-price-chodzik-pchacz-w...lek-i2209315275.html
13 lata 1 miesiąc temu #336306 przez Edyta
no wspolczuje tez tym dziewczyna co dzieci zabkuja ja nie wiem jeszcze co to znaczy bo unas nic a nic i mam taka cicha nadzieje ze pozniej szybko i bez bolesnie przejdzie :)
silvia wkoncu zasnela ale ostatnio ciezko z drzemkami pada oczy na zapalki ale nie ma ochoty spac po ciezkich oporach wkoncu zasnela
:dry:
unas piekne slonce :) ja wstanie ide na spacerek sie poopalac troche
:)
13 lata 1 miesiąc temu #336332 przez Kasiek
Edytko jak za stara na dzieci :unsure: :unsure: niemozliwe :) to ile masz lat? na pewno mniej niz ja :P no chyba ze nie chcesz to nie musisz mowic :blink:
ale ja tez nie zamierzam miec wiecej dzieci, Iga mi wystarczy w zupelnosci :laugh:
fajnie ze masz sloneczko za oknem u nas do tego jeszcze bardzo mocno wieje :dry: ciagle sie zastanawiam czy isc na ten spacer czy nie :unsure:

Motylku super ze mialyscie ladnie nocke przespana :laugh: zazdroszcze :)
no pchacz tez super, w ogole te zabawki z fishera sa super, fakt masakrycznie drogie ale fajne :) dlatego ja kupilam uzywane bo na nowe to bankrut :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #336345 przez Edyta
Kasik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

co do zabawek no fishera sa super moj zdaniem tez :) eh jak wieje to czapa na glowe ubierz cieplej i na spacer raz raz :silly: ja ide tylko zastanawiam sie czy w krotkim rekawku czy brac bluze bo upal...ale widze ze wiaterek tez jest to jak silvia sie obudzi to lecimy :blink:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336348 przez Kasiek
Edytko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jak to w krotkim rekawku?? to ile u was stopni?? rany jak macie super :) :) :)
pewnie wyjde to moze na spacerze marudzic nie bedzie :dry:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336350 przez Edyta
dzis 22 stopnie mamy ja 34 skoncze w sierpniu ...wiec podobnie 78 rocznik jestes tak czy 77
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia