BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #335454 przez Kasiek
Silvusiu :laugh: :laugh: :laugh: 1000 latek i wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: masz juz 7 miesiecy!!!!!!!!!!!!!

i zyczonka rowniez dla Gabrysia od Sylwik :) wszystkiego najlepszego!!! :) gdzie sie nasza Sylwik podziewa? :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #335467 przez motylek
Hej.
ja chciałam napisać że ja też tu cały czas zaglądam :) i was poczytuje :)

100 lat dla Silvii i Gabrysia
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335472 przez Kasiek
Motylku fajnie ze jestes :) gadaj z nami czesciej, im nas wiecej tym weslej :laugh: co tam u Kornelki slicznotki? :laugh:

Happymamma odpoczywaj :) faktycznie musieliscie byc wykonczeni :dry: a jak Jas zniosl podróz?

Iga zasnela o 11 i spi do tej pory :) ciesze sie bo przynajmniej poleze w swietym spokoju :) ledwo zyje tez, nie mam zamiaru dzis nic robic :dry: nastawie tylko pranie Igi bo dziecie brudzi sie strasznie :)

wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,5070373,temat.html ehhh :( :( :(
13 lata 1 miesiąc temu #335482 przez happymamma
Kasiek Jasio właśnie całe szczesci najlepiej ;) - w jedna str spal ponad 2 h, pozniej sie bawil, potem po mszy spal w wozku w restauracji ok 40 min, poznij usal na spacerze jeszcze na ok godzine, a w drodze pwrotnej o 21 juz na noc, po powrocie przelozylam go z fotelika do lozeczka i spal do 8 :)

STO LAT DLA KOCHANYCH NASZYCH SOLENIZANTÓW!!! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335501 przez Edyta
Witam :)
cos nas tu wiecej :) tak sie ciesze moze forum wroci do lask :)
Kasiek dziekuje za zyczonka w imieniu silvi no jak ten czas leci 7 miesiecy... :) :lol:
KAROLEK ROWNIEZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TO JUZ I UWAS 7 MIESIECY DZIS STUKA :) :kiss: Sylwia odezwij sie co tam uwas bo cos zniklelas ostatnio :dry:
silvia po ciezkich probach zasnela dopiero eh... a chcialam isc na spacer unas to lato wczoraj dzis trza na slonce wylez jak tylko silvia sie obudzi :)
Happymamma to dobrze ze Jasio taki grzeczny :) no i napewno jestes wykonczona...
nie wiem czy Madzia tu zaglada ale chcialam jej napisac ze nasze znamie sie wchlania idealnie i pewnie wasze tak samo sie wchlonie :) lece narazie polezakowac puki silvia spi a tu jeszcze taka jedna fotka silvi :)
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #335585 przez domii
Hej

Asik ja tez Blazejkowi teraz na spacery bluze zakladam pod spod tylko body z dlugim rekawem i biore kocyk jak chlodniej to go przykrywam,wspolczuje tych pobudek w nocy,u nas ostatnio tylko jedna na cycusia i raz sie jeszcze przebudza to wtedy dostaje smoka i spi dalej :)

Wogole pwoiem wam ze raz tylko w dzien dostaje cycka i raz w nocy.piersi juz sie przyzwyczaily i dla mnie to tez wygodnie bo moge gdzies wyskoczyc i sie nie martwic ze butli nie bedzie chcial

Happymamma wspolczuje drogi :( najwazniejsze ze dla Jasia nie bylo to uciazliwe skoro tak ladnie spal albo sie bawil :)

Edyta zloz zyczonka dla mojej Silvunii z okazji 7 miesiecy i buziaki od Blazejka,zdjecia extra

Gabrysiu dla Ciebie tez STO LAT

Kasiek ale Łosiek z Ciebie jechac do sklepu po balerinki i nie załozyc odpowiednich skarpetek :laugh: Twoja Tesciowa pewnie po swietach bedzie chciala znowu wymienic zdjecia na lodowce :dry: Wspólczuje nocki,moze dzisiaj bedzie lepsza.To ile Iga ma juz ząbków???

Sprzedalismy nosidelko Maxi-Cosi-jupi wpadnie kaska-jeszcze zebym chuste sprzedala i ciuszki to bym byla bardzo happy :laugh: no i Blazejkowi obiecalam ze mu kupie krzeselko do karmienia bo w lezaczku juz mu troche nie wygodnie i caly czas siada :P

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #335610 przez Kasiek
chyba mnie cos rozbiera :( :( kompletnie sił nie mma, jakbym grype przeszla;/;/ mialam z Iga isc na spacer nawet wózek spakowalam, Ige prawie ubralam ale zrezygnowalam :dry: moze m ja wezmie chociaz na pol godziny kolo 18 to ja odleżę troszke :(
powiem wam ze Iga marudna dzis strasznie :( odkad wstala po 13 caly czas poplakuje, siedziec nie chce, lezec tym bardziej, nie skacze, nie pelza, nie staje na glowie tylko jęczy łeeee, łeeeeeeee, o 15 zwatpilam dałam jej Ibum i zasnela :( chyba ją boli ta wyłażąca dwójka :( :huh:
Domii mamy juz prawie 5 ząbków :dry: (prawie bo ta dwojka jeszcze do konca nie wyszla;/ ) mialam nadzieje ze po jedynkach chwilowo bedzie spokoj a tu spokoj byl tydzien i znowu sie zaczyna :dry: Iga sie wymęczy i mnie tez przy okazji :dry:

fajnie ze juz rzadko karmisz :) ja jeszcze 1-2 razy w dzien, na wieczor obowiazkowo po kaszce i w nocy dwa razy :dry: Iga zaczela juz jesc owocki, jogurt, ryz z jablkami, kaszke manne to ok, tylko z obiadkami jeszcze maly problem bo je owszem chętnie ale bardzo malutko, pare łyzeczek i wiecej nie chce :dry: dlatego musze dokarmiac cyckiem czasami. Probuje z mm ale ciezko na razie :( Iga zje max 20ml, ale moze powoli sie przyzwyczai ;)

masz racje łosiek ze mnie :P :lol: ale tak szybko zbieralam siebie i Ige ze calkiem nie myslalam co na siebie zakladam :S :lol: poprawie sie obiecuje :P :laugh:

powiem wam ze ja mam czasami problem jak ubrac Ige na spacer teraz ;) niby gorąco a caly czas wieje, nie mam takiej kurtki sredniej, mam zimowa i juz cieniutka a sredniej brak :dry: chlopaczkom fajnie, bluze założa i jest ok :)

Edytko Silvia jak mądrze patrzy :) super ze Silvi znamie juz znika powoli :) Iga tez ma te naczyniaczki na karku ale nam sie na razie nie wchlaniaja :dry: na glowie miala taki malutki to juz zniknął ale na karku jeszcze są. Mam nadzieje ze sie zacznie wchłaniac :(

Happymamma super Ci ze Jaś juz tak ładnie spi :)

Domii fajnie ze sprzedalas nosidelko, reszta rzeczy tez na pewno pójdzie :) i przypomnialas mi ze tez mialam poszukac krzeselka do karmienia :dry: calkiem mi z glowy wylecialo :dry:

czekam na pelzaka i slimaka z allegro a tu nawet wiadomosci nie ma ze wyslane cholera :angry: :angry: :angry:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #335612 przez Kasiek
A gdzie jest Agusia i Angelika?? i Joasia ani Kiniaa dzis nie zagladały??
13 lata 1 miesiąc temu #335637 przez domii
Moj maz mial wypadek :ohmy: :huh: jemu nic sie nie stalo.przod auta rozwalony :( mielsimy jutro ta wizyte u rehabilitantki umowiona zakupy przed swietami a tu auto nie szybko zrobia-mowie wam juz mam dosc co chwile sie cos pieprzy w tym zyciu,a T mi mowi ze przeciez zdrowa jestem itp.jaka ja zdrowa plytek 1.5 mln i nie wiadomo dlaczego a ona mi ze zdrowa :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #335663 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!!

100 lat dla dzisiejszych Solenizantów!!!!

Kubusiowi wczoraj przebiła sie druga jedynka....
Mój synek prawie cały dzień spędza na spacerowaniu wzdłuż kanapy w jedną i drugą stronę :laugh:

Od tygodnia pracuję....niezły mam młyn -ogarnąć dom, pracę,zakupy, zaprowadzanie Julki do przedszkola,gotowanie...o sprzątaniu to nawet nie myślę,bo doba by musiała mieć dla mnie 48 godzin. :)

Miłego popołudnia!!!!

Happymamma- współczuję takiej jazdy
Domii- dobrze ,że z M wszystko ok :kiss:

Za ponad miesiąc mamy komunię u chrześnicy M i znowu wydatek.... ;) ,zastanawiam się tylko ile.... :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #335666 przez Kasiek
Domii jejku :ohmy: :ohmy: :ohmy: jak to sie stalo??? na szczescie całe ze nic mu sie nie stało :ohmy: wiadomo teraz koszty bo auto zrobic trzeba ale to szczescie w nieszczesciu.
13 lata 1 miesiąc temu #335676 przez motylek
Edytka zazdroszcze tego lata...u nas wieje i jest chłodno :angry: a Silvi to taka mała ślicznotka a jak się zmienia :)

happymammawspolczuje cięzkiego dnia. A wy już zmieniliście fotelik Jasiowi?

domii Ja też jeszcze Kornelkie karmie w leżaczku i jaakos nie moge się zmotywować żeby kupić kszesełko do karmienia a po każdym karmieniu obiecuje sobie zamówić jakieś bo nasz leżaczek wygląda strasznie cały w zupce po obiadku jest. Nie fajnie z tym autem! ale dobrze że nic mężowi się nie stało. a dlaczego macie wizyte u rechabiitantki?

Kasiek wow 5 zębów już :ohmy: ja fajną kurteczki kupiłam Kornelce taką na teraz www.51015kids.eu/niemowlak/kategoria/kur...emowleca-5a2205.html kupiłam 74 i podwamy rękawy i spokojnie będzie i na jesieni,no chyba że mi dziecko szybko urośnie,,, a jest promocja na nią a ja dołam 90zł :ohmy: :angry:

A moje dziecko od dwuch dni raczkuje już nie pełza do tyłu tylko pomyka na czterech do przodu :laugh: jeszcze robi przystanki" i odpoczywa ale cora lepiej jej to idzie.[/b]
13 lata 1 miesiąc temu #335680 przez a!gusia
Kasiek napisał:

A gdzie jest Agusia i Angelika?? i Joasia ani Kiniaa dzis nie zagladały??

Kasiek :kiss: :kiss: :kiss: jestem juz,bylam u mamy ale Jerzyk jest chory-ma zapalenie gardla :( bylismy 2 razy na pogotowiu bo raz mi zemdlal-mial 41 stopni :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: i caly dzien spal :( a potem bo mu temp spadla az do 40 stopni.. ostatnio przespal mi 3 noce w calosci mam nadzieje ze tak juz zostanie..nie bede Was nadrabiac ani sie udzielac przez dzien-dwa bo Jerzyk nadal ma temperature i trzeba go pilnowac :(
13 lata 1 miesiąc temu #335735 przez happymamma
Agusia współczuję strasznie :ohmy: :( :( Biedny Jerzuś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Duzo duzo zdrówka dla niego :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #335738 przez Asik
Domii !!!!! o kurcze!!!! dobrze że M się nic nie stało.. ale wiadomo autka szkoda :( a jak to się stało???
\
Agusia............................................ jejciuuuuuuun !!!!! biedny Jerzyk !!!!!! ja to bym na zawał zeszła ;( ale się musiałaś wystraszyć jak Cio zemdlał :( :( a do jakiej temp potem mu spadła? bo napisałas ze do 40 ...???? a jak teraz??? lepiej troszkę??? na wieczór to temp eraturka pewnie znowu mu podskoczy :( kurcze :( :( no a z czego sie to wzięło? trzymam kciuki żeby szybko mu ta temperatura zeszła :(

Dorotko gratulacje z okazji Kubusiowego drugiego ząbka :D :D no i kurcze komunia chrześnicy .. uuuuu.... to wydatek spory ...`

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka