BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #336351 przez aneta2611
czesc Dziewczyny

melduje, że żyję, Fifi chory. :(

wpadłam napisać, że jakby któraś była zainteresowana, to mam do sprzedania kulę do pełzania z fischera. Nam się nie przydała bo Fifi nie chce raczkować i już. Kupiłam używaną i chcę za nią 25zł. Buźka
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #336353 przez Kasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336355 przez Edyta
Anetko zdrowka dla Filipka :kiss:
a co ta kula robi bo moze bym ja kupila od Ciebie tylko pewnie bym musiala za przesylke domnie zaplacic czyli razem ile Anetko bys chciala :unsure: bo tak sie zastanawiam...narazie.
Kasiek aaaaaaaa tak tak wlasnie ja tez zaluje ze tak pozno ale zawsze myslalam ze mam czas i juz :laugh: teraz Game Over nie bedzie wiecej dzieci :P
Asik jak bedziesz wstaw jeszcze raz jak bys mogla ten filmik z ta kula co ona robi bo chciala bym zerknac a ty kiedys wstawialas pamietam...jak masz jeszcze ten filmik to plissssssssssss :)
13 lata 1 miesiąc temu #336362 przez aneta2611
Edytka, jak się ją pchnie to ona ucieka. No i gra muzyczka. Bardzo fajna rzecz ale u nas kompletnie nieprzydatna. A przesyłka... nie mam pojęcia, bo to za granicę...
13 lata 1 miesiąc temu #336369 przez Edyta
Anetko no to widac super moze silvie by zmotywowalo do raczkowania :) ja bym wziela tylko trzeba gdzies prawdzic ile przesylka by kosztowala wtedy wplace pieniadze na Twoje konto i jak dostaniesz wyslesz kule co sadzisz tylko musze tez wiedziec po ile w Twoj banku jest euro co by przeliczyc i wyslac tyle euro ile trzeba :)
13 lata 1 miesiąc temu #336370 przez Kasiek
Edytko to taka sama kula jaką ja kupiłam Idze wlasnie :) fajna, jeszcze nie wiem czy bedzie przydatna bo dopiero ja kupilam :) ale mam nadzieje ze Iga ją polubi :)

Anetko zdrowka dla Fifiego :kiss:

Iga spi juz 2,5h :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale w nocy nie spala wiec nadrabia teraz, nic, niech spi, trzy razy zaplakala przez sen ale spi dalej :( mam nadzieje ze jak sie obudzi nie bedzie taka placzliwa :dry:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336372 przez Edyta
no to juz slyszalam ze fajna ta kula policzylam 25zl to jakies 6 lub 7 euro :) mogla by wyslac jutroalbo najlepiej w piatek Anetko bo wtedy mam bank tu blisko odtwart poszla bym dzis bo we wtorki i piatki jest otwarty ale nie mam dzis czasu wogole... :dry: ciekawe ile ta przesylka jak wyniosla by 10euro to super biore od zaraz... :)
13 lata 1 miesiąc temu #336379 przez Kasiek
no euro cos kolo 4zl a przesylka to Anetka musialaby na poczcie spytac ile bo musza ją zważyć i podac cene.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #336384 przez Edyta
Kasiek nooooooo masz racje
:)
czyli Anetko jak cos to musisz mi powiedziec ile przesylka i biere ja :) oczywiscie :) silvia spi mi od 12 he he super... :)
Anetko jak bedziesz wiedziala to daj znac ja lece szykowac sie do wyjscia na spacer silvia nadal spi ale jak wstanie bede miala naszykowane i siup na dworek :)
13 lata 1 miesiąc temu #336432 przez a!gusia
u nas juz po spacerku..Jerzyk siedzi i pcha wiadomo co ;) kula u nas tez nie wywolala zachwytu :( a pchacza kupie juz w Irlandii tam uzywane za 10 e mozna kupic :)
13 lata 1 miesiąc temu #336439 przez Kasiek
kurde Iga spala 3h obdzila sie cala ciepla i placzliwa, zmierzylam jej goraczke i ma 38,4 w dupce :( nie wiem co to moze byc, moze od ząbka.... :huh: kurcze, martwie sie :(
13 lata 1 miesiąc temu #336446 przez a!gusia
Kasiek u nas sie tak zaczela ta trzydniowka :( mam nadzieje ze to od zabka jednak..ale troche wysoka goraczka jak na zabki...
13 lata 1 miesiąc temu #336465 przez Kasiek
Agusia moze trzydniowka faktycznie :huh: bo nie kaszle, nie kicha, nie ma kataru :dry: dzis przeczekam ale jak nie przejdzie to z rana do pediatry :( a sa jakies inne objawy trzydniowki niz goraczka??
13 lata 1 miesiąc temu #336467 przez a!gusia
u nas przez 3 dni byla goraczka-wysoka i nic wiecej a dzis go obsypalo jakby potowka na brzuszku i za uszkami :( i stad wiem ze to trzydniowka..jutro ide do lekarza rano..a na pogotowiu mi mowili ze to zapalenie gardla i antybiotyk niepotrzebnie bralismy :(
13 lata 1 miesiąc temu #336475 przez motylek
Kornelka miała 2 dni tem.38 i trzeciego dnia niszą a czwartego obudziła się wysypana najpierw na twarzy a już wieczorem miała całe ciało.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia