BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #637595 przez pati-m
Maja szaleje za autkami? :) A na allegro nie będzie taniej?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #637598 przez slowiczek
te garnuszki to pamiętam były kiedys w biedrze, ja mam inny zestaw z tej firmy, ale fajne są, ładne i solidne :)

12 lata 1 tydzień temu #637600 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia - ja jestem za posyłaniem do przedszkola kto chce, ale też jestem zdecydowanie za tym żeby to 6-latki szły do zerówki, ale obawiam się że to niemożliwe. Szkoda mi dzieciaczków, których rodzice już od 5-lat zapisują do oddziałów szkolnych choć te dzieci nie są jeszcze do tego absolutnie gotowe.

oby zmienili plany :) i bylo po staremu :)

12 lata 1 tydzień temu #637601 przez Marta M
Pati w Smyku to autko kosztowało dzisiaj 119 a tu 70 coś..a jest naprawdę duże, Maja by się w przyczepie zmieściła ;) No tak, widzi u innych dzieci autka i je ubóstwia ;)

Dawidek :laugh: :laugh: :laugh: kochany :blush:

12 lata 1 tydzień temu #637602 przez pati-m
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

gosia - ja jestem za posyłaniem do przedszkola kto chce, ale też jestem zdecydowanie za tym żeby to 6-latki szły do zerówki, ale obawiam się że to niemożliwe. Szkoda mi dzieciaczków, których rodzice już od 5-lat zapisują do oddziałów szkolnych choć te dzieci nie są jeszcze do tego absolutnie gotowe.

oby zmienili plany :) i bylo po staremu :)

Ja podpisywałam petycję, żeby tak było ale nie wiem czy po raz kolejny zrobią reformę ;)
Tak szaleją z tymi przedszkolami i szkołą, że za chwilę biedne 5-latki zakują w ławki szkolne. :dry:

12 lata 1 tydzień temu #637604 przez pati-m
Marta M napisał:

Pati w Smyku to autko kosztowało dzisiaj 119 a tu 70 coś..a jest naprawdę duże, Maja by się w przyczepie zmieściła ;) No tak, widzi u innych dzieci autka i je ubóstwia ;)

Dawidek :laugh: :laugh: :laugh: kochany :blush:

skoro Kacper ma kuchnię indukcyjną i garnki, to czemu Majeczka ma nie mieć wywrotki :)

12 lata 1 tydzień temu #637606 przez slowiczek
im bardziej cudują tym jest coraz gorzej...
powinni zlikwidować gimnazja i przywrócić 4-letnie liceum, i starą maturę a nie to coś dla przeciętniaków gdzie liczy się szablon a nie to co myślisz, zero kreatywności :dry:
a to posyłanie wczesne do szkół to przecież też nie dlatego, że to dobre dla dzieci tylko dla pieniędzy...

12 lata 1 tydzień temu #637608 przez Marta M
Apropo nieposyłania 6latków do szkół to na staraczkach kiedyś dziewczyna mówiła że kto przeciw wpisywać się:

www.ratujmaluchy.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=2

A mnie to już chyba wszyscy na osiedlu zrobili w 5tym miesiącu ciąży, przyszło ciepło, rozebrałam się i brzuch ogromniasty...jeszcze taka sukienka że odstaje sporo i czułam dziś jak się wszyscy na niego patrzyli.. :ohmy:

12 lata 1 tydzień temu #637610 przez pati-m
slowiczek napisał:

im bardziej cudują tym jest coraz gorzej...
powinni zlikwidować gimnazja i przywrócić 4-letnie liceum, i starą maturę a nie to coś dla przeciętniaków gdzie liczy się szablon a nie to co myślisz, zero kreatywności :dry:
a to posyłanie wczesne do szkół to przecież też nie dlatego, że to dobre dla dzieci tylko dla pieniędzy...

DOKŁADNIE! Powinna być podstawówka 8 klas, zero gimnazjum, potem średnia jak dawniej.
6-lat zerówka, 7 pierwsza klasa a nie niby "geniuszy" chcą z dzieci zrobić a jak patrzę na niektóre przedszkolaki, które odchodzą od nas do szkoły, to współczuję i aż boję się jak one sobie poradzą.

12 lata 1 tydzień temu #637614 przez Marta M
Zgadzam się ze słowiczkiem!

12 lata 1 tydzień temu #637615 przez pati-m
Marta M napisał:

Apropo nieposyłania 6latków do szkół to na staraczkach kiedyś dziewczyna mówiła że kto przeciw wpisywać się:

www.ratujmaluchy.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=2

A mnie to już chyba wszyscy na osiedlu zrobili w 5tym miesiącu ciąży, przyszło ciepło, rozebrałam się i brzuch ogromniasty...jeszcze taka sukienka że odstaje sporo i czułam dziś jak się wszyscy na niego patrzyli.. :ohmy:

POKAZUJ :lol:

12 lata 1 tydzień temu #637624 przez Marta M
Pati za wcześnie o przynajmniej 8 tygodni, haha, ale poważnie jak się najem to mi tak bambaryła wystaje że nie pasuje do innych części ciała i wygląda jak ciąża...no i od paru dni mam taki apetyt, że jestem wydęta ponad stan...wogóle dwa dni temu sąsiadka mówi, że tyle dzieci kolejnych będzie, tu, tam i u Was...nie wiem co to miało znaczyć, czy to że ktoś sobie wymyślił coś i puścił czy to że chcemy drugie..więc nie zaprzeczyłam...a wczoraj kolejna sąsiadka pyta mi się: Jak się czuję...mieszkam tu prawie 2 lata i nigdy nie pytała..

12 lata 1 tydzień temu #637626 przez gosia2324
do jutra

12 lata 1 tydzień temu #637627 przez pati-m
Wyczuwają? :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #637628 przez pati-m
gosia2324 napisał:

do jutra

Wszystko oki? Bo tak jakoś szybko zmykasz. :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka