BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #637937 przez iwonaNAVI
czesc. ja w szkole ale mam tu dostep do neta wiec zamiast sluchac mega nudnego wykladu to nadrobilam was

zgadzam sie z Pati mi tez jest zal tych dzieci ktore siedza po 10 godz w przedszkolu a niektorzy rodzice jakby mogli to zostawiliby jeszcze na noc. Szkoda tylko maluchow ktore przychodza zaspane niedospane a wychodza jako ostatnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #637977 przez Marta M
Jesteśmy po zakupach, kupiłam Majce krzesełko na pole, taczki i mnóstwo garnków, dzbanków, filiżanek ;)

Aguś oj ciężki dzień miałaś, ale już za Tobą..ja to nie wiem czy niektórzy nie widzą co mają pod swoim dachem i durnie przygadują do kogoś :angry: :angry:

ewelina o tą wywrotkę mi właśnie chodzi ale w innym kolorze, bo dla synka też kiedyś będzie ;)

nie byłam nigdy w przedszkolu ale na samo to co piszecie żal mi tych dzieciaczków, które muszą tam całe dnie spędzać.. :( :(

12 lata 1 tydzień temu #637980 przez monika1984lodz
dzień dobry witam się i ja

Agusia trzeba było myszy nasłać - głupie gadanie- ja też czegoś takiego nienawidzę wrrrr

MArtuś masz normalnie jasnowidzki na osiedlu :P
super,że zakupy udane :)

Matko do 19:30 przedszkoe no co Ty Mgiełka- dla mnie to już ta 17 jest dość późną gdziną na odbiór dziecka

i zapomniałąm co miałąm napisac

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #637988 przez pati-m
Marta - dla synka :blush:

My kupiliśmy wywrotkę ale taką zwykłą w pepco do piasku + foremki, wiaderko i inne gadżety :)
Kacper sam niósł całą drogę :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637996 przez kasia79
Cześć, jajuż po robocie, upiekłam torta bo Slawek kończy jutro 37 lat :) a dzis wieczorem jedziemy na kolację z tej okazji, zamówiłam stolik na 20, dzieci zostają w domku.

co do histerii to u nas ok, mamy plac zabaw po sąsiedzku minutka i jesteśmy więc idziemy kilka razy dziennie. Trampolinę mam na podwórku, zamykam ją i skacze, jak się znudzi to do piaskownicy, najgorzej est w domu, ciągle stoi mi przy nodze zeby ją wziąć, albo krzyczy PAPA USIU OĆ

Słowiczku odetchnęłam z ulgą.

Mnie też rozbawił Dawidka gil na czole :silly:

Ja nic nie słyszałam o przedszkolach za 1 zł.

Mój Kacper poszedł do szkoły jako 6 latek, na początku żałowałam, bo mieli zrobić osobną klasę dla 6 latków a okazało się że pomieszali 6 i 7 lat, ale teraz widzę że dogonił te dzieci, ale mimo to nie zrobiłabym drugi raz tak samo.

Agusia świetna ropista :)

Ja kiedyś stałam w korku 3 godziny i odebrałam kacpra przed 17 i tak mi go było żal ze sam w tym przedszkolu siedzi, tylko raz mi się zdarzyło, ale pamiętam jak dzis, akurat nikt mi nie mógł go odebrac..... a też pracowałam w systemie 12 godz od 9 do 21.

12 lata 1 tydzień temu #637997 przez pati-m
kasia - no to udanej kolacji dzisiaj z S. :)

12 lata 1 tydzień temu #638007 przez pati-m
Czy u was też pogoda się popsuła? U nas pochmurno i kropi :dry:

12 lata 1 tydzień temu #638010 przez monika1984lodz
teraz to już pada a M z Emi na działce- już po nich dzwoniłam żeby wracali

Emka też ma zestaw piaskownicowy ale planujemy zrobić jej piaskownicę na działce więc bez=dzie trzeba coś sokupić

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #638016 przez pati-m
No ja mam nadzieję, że jednak jutro będzie ładniejsza pogoda :dry:

12 lata 1 tydzień temu #638019 przez pati-m
Dziewczyny powiedzcie mi jaki kolor butów będzie pasował do takiej sukienki?

12 lata 1 tydzień temu #638022 przez mgielka22
No a co maja zrobic niektorzy rodzice??? Jak my z M pracujemy po 12h nie da sie inaczej no sory w szpitalu nie wypuszcza mnie o 16 z pracy no qrcze to nie sa zawody biurowe nie ma wyjscia i tyle to nie jest nasze widzimisie tylko jedyna praca ktorej trzeba sie 3mac zeby dziecko wlasnie utrzymac a nei zrezygnuje z niej bo mnie na to fizycznie nei stac w tym chorym kraju!!! Ja nie jestem z tych co oddaje bo ma taka ochote...i tak mam farta ze wujek sie zgodzil pilnowac mi malej za smieszne pieniadze bo na nianke mnei akurat tutaj nie stac...

Kto ma rozmiar 37/38 mam do oddania buty na obcasach bo nie chodze a szkoda by sie zmarnowaly ;)

12 lata 1 tydzień temu #638023 przez mgielka22
Pati do tej sukienki to ja mysle ze biale...

12 lata 1 tydzień temu #638027 przez pati-m
mgiełka - ja wiem, że każdy ma różne godziny pracy i nic na to nie poradzi, a pracować trzeba żeby rodzinę utrzymać. Ale ja bym wolała żeby właśnie np. wujek tak jak u ciebie pilnował dziecko niż żeby mi siedziało w przedszkolu od rana do nocy.
Ja nie rozumiem rodziców, którzy przyprowadzają zaspanego malucha, odbierają o 17, kładą go spać i rano od nowa. Kiedy to dziecko ma kontakt z rodzicami?
Mimo, że sama pracuję w przedszkolu to jestem zdecydowanie na nie jeśli chodzi o długi pobyt dziecka. Przedszkole ma być dodatkiem a nie zastępować rodziców.

A co do butów to ja mam za wielką stopę :P

12 lata 1 tydzień temu #638029 przez pati-m

12 lata 1 tydzień temu #638031 przez kasia79
Pati do tej sukienki to chyba czerwone najbardziej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka