BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638269 przez Mała
Iwonka przedszkola unijne są ostatni rok, teraz maja być żłobki unijne

Madzia biedna z tym zębem :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #638272 przez Pyśkaaaa
hej
my dzis bylismy na oswiedzinach i jakos dziwnie bylo....do nas jsk ktos przychodzil to ja i salarki i ciasto i wedline wiadomo jakies procenty i nie chodzi tu o uwalanie sie a tam tylko herbatka jeszcze mieli psa ktory jaj dranek sie poruszyl to tak szczekal zero reakcji z ich strony az sie balam ze go ugrryzie ech....
Beti :*
a co do przedszkoli to ja nawet jak bede na macuerzynskim wysylam Franka i nie chodzi tu o moje wygodne dupsko tylko ze jak wroce do pracy po macuerzynskim to do 2 dzieci trudno mi bedzie znalesc nianie to 1 byl problem....

12 lata 1 tydzień temu #638278 przez Mała
Pyśkaaa ja też dałam Kamila do przedszkola a nie pracuję, też nie z wygody, z tym że on tam nie jest na 9h i nie płacze i nie tęskni i nie pyta kiedy ja po niego przyjdę.Moje dziecko uwielbia przedszkole :)

12 lata 1 tydzień temu #638291 przez Agusia83
I ja jestem. Popoludniu przespalam sie:-) Emi spala tylko pol godzinki i o 20 juz slodko chrapala w lozeczku..a na osiedlu masakra,dra ryja,krzyczą przez megafon. Nie wiem czy jakiś mecz...ale dzisiejsza mlodziez jest beznadziejna,niewychowana...gdzie Ci rodzice? Wyobrazcie sobie,ze jeszcze puszczają petardy.

Magda,współczuję bolu,obyprzeszlo.

D.był w pracy popatrzeć na samochod bonów sie coś psuje,po czym dzwoni do mnie od t.ze mamusi pralka sie zepsula...nosz kuwa,a do zięcia nie.mogla zadzwonic? :angry:

Jak Emi będzie miala 3 latka,to tez ja pośle do przedszkola.

Beti,bardzo Wam współczuję ...to wielki.cios dla mamy.

Kasiubawcie sie dobrze.

Emi urządziła dzis cyrk obudziła sie z placzem i nie dala sie uspokoić. Siedziała w kącie 15minut i wyla.

12 lata 1 tydzień temu #638293 przez iwonaNAVI
to dla kogo te przedszkola darmowe i za przyslowiowa zlotowke za dodatkowa godzine bo nie wiem...myslalam ze Oli posle do tego darmowego unijnego

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638301 przez slowiczek
hej dziewczyny :)

spędziliśmy dziś fantastyczny dzień :), rano wygłupialiśmy się w trójkę w łóżku do 11 , aż w końcu Natalia padła na drzemkę :laugh: , potem pojechaliśmy na Pola Mokotowskie na spacer, do restauracji na obiad, potem miałam angielski a wieczorkiem odwiedził nas kolega i Ł wyszedł teraz z nim na piwo a ja mam chwilę dla siebie, o :)
w ogóle mówię Wam, Natalka była dziś taaaaakaaaaaa słodka cały dzień i taaaakaaaaa kochana, no uwielbiam ją :blush: :blush: :blush: :)

Beti bardzo mi przykro :(
i jaka wyrodna matka, no cooooooooś Ty, ja tak w ogóle nie myślę :) :kiss: największe przeciwniczki przedszkoli i żłobków to te które nie mają potrzeby korzystać z ich usług bo siedzą w domu więc nigdy nie zrozumieją.....super jak można nie pracować ale nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus

a co do rejestracji do żłobków, to ja jak rejestrowałam Natalię (2-3 godziny po uruchomieniu systemu) to byłam chyba coś koło 4000, a miejsc na Ursynowie 270 :dry:

12 lata 1 tydzień temu #638310 przez Agusia83
Slowiczku,super,ze tak fajnie spedziliscie czas:-)

A mnie syn tak sie rozciąga,ze aż mnie zebra i pipka bolą...równocześnie.

12 lata 1 tydzień temu #638329 przez pati-m
Jestem dopiero teraz bo mieliśy niezapowiedzianych gości :)

Dziewczyny ja nikogo nie obwiniam, że dziecko do przedszkola posyła a zwłaszcza nie Ciebi beti! :kiss: Kto nie ma innej opcji to wiadomo, że zapisze bo przynajmniej dziecko ma opiekę, przecież samego w domu nie zostawi. Mi chodzi i mamy niepracujące, które na calutki dzień na maksa zapisują żeby właśnie same mogły się obijać i po sklepach łazić. Ja nawet jeśli będę na macierzyńskim to planuję Kacpra zapisać na 4h żeby się jeszcze bardziej uspołecznił w większej grupce dzieci, no to też będę wyrodna matka :S

12 lata 1 tydzień temu #638331 przez pati-m
A co do tych miejsc w żłobkach to jestem w szoku! Znajomy stał od 22 wieczorem, żeby o 7 rano zapisać córeczkę do żłobka :cheer: Paranoja!

12 lata 1 tydzień temu #638338 przez beti
Mam przeczucia, że Sylwia urodziła!!! Kto ma do niej numer??? :)

12 lata 1 tydzień temu #638342 przez pati-m
beti napisał:

Mam przeczucia, że Sylwia urodziła!!! Kto ma do niej numer??? :)

beti - no właśnie pisałam, że coś jej nie ma. Komuś podawała nr tylko komu?

12 lata 1 tydzień temu #638343 przez Agusia83
Beti,nie wiem czy Marta nie miala?

12 lata 1 tydzień temu #638344 przez pati-m
Moje dziecko przed chwilą się obudziło, rozpłakało, zawołało bum bum, a następnie zasneło trzymając jedną ręką swój nowy samochodzik :)

12 lata 1 tydzień temu #638347 przez pati-m
Pamiętacie te emocje jak każda z nas rodziła i relacje na forum :lol: :blush:

12 lata 1 tydzień temu #638349 przez Agusia83
Dzieciaki są niesamowite:-)

Ja dzis przecholowalam...od godziny mam skurcze co 3 minuty...ale jeszcze bardzo nie bola...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka