BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #638037 przez mgielka22
Pati ale widzisz Ty mowisz o rodzicach ktorzy tak robia codziennie ja mam taka prace ze duzyry mam po max 3 w tygodniu rzadziej 4 i to naprzemiennie dniowki i nocki wiec ja wiecej siedze w domu z Lila niz ona jest u wujka wiec tak czy siak jakby byla te 2x w tyg na 10h w przedszkolu czy zlobku to by jej sie nic nei dzialo bo reszta tyg jest ze mna ;)

To kto ma zgrabna stópkę?? :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #638041 przez pati-m
No ale nie sądzę aby przeszła taka decyzja, że przedszkola państwowe będą tak długo czynne.
Ja to byłam w szoku jak się dowiedziałam, że są nawet przedszkola całodobowe!

12 lata 1 tydzień temu #638050 przez pati-m
mgiełka - a czemu pozbywasz się szpilek?

12 lata 1 tydzień temu #638056 przez ewelinaa
Przedszkola całodobowe :cheer: :cheer: B)

Pati ten rowerek ma regulowaną wysokość, od 32 cm do 40 :) i strasznie mi się podoba - w decathlonie był metalowy, ale mi jakoś bardziej podoba się drewniany :)

Marta a jak dla Majki i brata samochód to co innego ;) :laugh:

W zeszła sobotę byłam z Kingą na Targach Książki, polecam to wydawnictwo www.zakamarki.pl/index.php/ obkupiłam Kingę :) najbardziej podoba jej się www.zakamarki.pl/index.php/lalo-gra-na-b...html?dir=asc&order=a milion razy dziennie czytam, ale mi też się bardzo podoba ;)

U nas była taka piękna, słoneczna pogoda, ale teraz się zachmurzyło, chyba będzie padać.

Monia - kupiłaś wieszak?

Pati to chyba o ten koc piknikowy chodziło Gosi :unsure: www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8629B8C7-8A....xsl/index_39667.htm

12 lata 1 tydzień temu #638060 przez pati-m
Dzięki ewelina :)
A tego wydawnictwa nie znałam :)

Ja muszę się właśnie rozejrzeć za tym rowerkiem bo lanujemy tak pod koniec maja kupić Kacperkowi, bo jak widzi rowery w jakimś sklepie to nie ma mowy, żeby odszedł od nich bez chwili przymiarki :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638061 przez pati-m
W biedronce będą taki www.biedronka.pl/rowery/

12 lata 1 tydzień temu #638070 przez ewelinaa
pati-m napisał:

W biedronce będą taki www.biedronka.pl/rowery/

one są od 3 lat, więc mogą być za wysokie. Kinga też jak widzi rower to szaleje - w niedzielę jak byłyśmy w parku to podeszła do chłopca, który jadł gfra, a jego rowerek stał oparty o ławkę i chciała zabrać :S :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #638073 przez mgielka22
Pati bo ja nie nosze szpilek :P

12 lata 1 tydzień temu #638087 przez pati-m
ewelina - wiem, że mogą być za wysokie bo większość tych do których Kacper się przymierzał w marketach to też nie dla niego. Dlatego jak będziemy kupować to zrobimy przymiarkę :)

mgiełka - a ja uwielbiam :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638108 przez gosia2324
Mgielka 10 godzin dziecko w przedszkolu i by jej sie nic nie dzilo :cheer: :cheer: :cheer: Błagam Cie !
Dorosly w pracy 6 czy 8 nie moze wysiedziec a dziecko 10 ?
wiesz ile to jest dla dziecka godzina?nie wspomnę o 10 ! B)
mnie sie słabo zrobilo, Chlopiec ktorym opiekowalam sie w Wawie (pisalam Wam jakie rodzice mieli do niego podejscie, dziecko ze mna mama po ikeach sie wozila albo zamykala w sypialni z kompem itd) pojechalam go odwiedzic po roku i pytalam jak jest w przedszkolu
(siedzial do 17.00 ) mowi ze noooo fajnie tylko z pania woźna musi czekac na tatusia :dry: :(
SZKODA i tych dzieci, najzwyczajniej szkoda, tak jak Pati pisze przechowalnia dzieci.tylko nakarmione, przypilnowane itd .... a gdzie miłość????

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati na jaka okazje ta sukienka, ja mysle ze i czarne i czerwone i fiolet tez pasuje :)

12 lata 1 tydzień temu #638112 przez monika1984lodz
PAti ja bym fioletowe szpilki założyłą albo czerwone :)

EMi dzisiaj rpzechodzi samą siebie- nie chce jeść nic- kisiel ble z kanapek zjada tylko ser iwędlinę z obiadu nawet ziemniaka nie ruszyła....
ubierać się nie chce- z godzinę w samym pampku biegała
i wyje i krzyczy....
ręce opadają - nie ma już isły

Kasia to udanej imprezy a swoją droga narobiłąś mi ochoty n atort- taki z bitą śmietaną i malinami mmmmmmmm

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #638115 przez mgielka22
Gosia tak jak pisalam wczesniej 2x w tyg by nie zaszkodzilo reszte tyg i tak xe mna spedza wiec bez przesady jest duzo czasu na milosc zabawe etc...ja sie nei woze po ikeach czy siedze przed kompem tylko chodze do pracy...

Monia pogoda...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #638173 przez beti
Czesc kochane,
Troche się pobawilam ale czulam się staro i beznadziejnie w klubie pomiedzy zblazowanym i bananowym towarzystwem :P sluchajcie laski do klubu ubieraja się teraz tak, że nie idzie ich od prostytutek odroznic :ohmy:

Co do zlobkow i przedzkoli, latwo Wam mowic... Ja dojezdzam do pracy godzine, wracam godzine a czasem dwie... Pracuje 8 h a w traszie nawet 16 i dzięki Bogu że mamy taka mozliwosc że Fifi na pol dnia chodzi i M go przejmuje ale jakby M mial normalna prace to Fifi siedzialby w zlobku 10-11h dziennie CODZIENNIE... I co zrobic??? W Waszej opinii bylabym wyrodna matka :( jestescie troche niesprawiedliwe w osadach... :(

We wtorek mam pogrzeb :( moja mama pochowa swojego partnera... :( nie mieli slubu ale mimo wszystko to tak jakby drugi raz zostala wdowa... Strasznie mi jej zal :( :(

12 lata 1 tydzień temu #638183 przez gosia2324
Beti bardzo współczuje Wam i mamie :( :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #638188 przez Mała
Witam.
Agusia martwiłam się o Ciebie wczoraj, dobrze że nic się nie wydarzyło w ten przykry dzień

Tą matę z Lidla mam, fajna jest, duża, ma pod spodem taką hmmmm folię nieprzemakalną

Pati ja bym do tej sukienki czarne buty założyła, albo czerwone

Kasia miłego wyjścia i najlepszego dla S :)

Beti :kiss: przykro mi :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka