BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #655588 przez ewelinaa
Hej :)

Ja już w pracy siedzę ;)

Mgiełka trzymam kciuki :)

Iwona bardzo fajne mieszkanko, też życzę powodzenia :)

Pyśka a na gardło może tantum verde albo coś innego do psikania, do ssania chyba też można coś - najlepiej w aptece zapytać.

Jak dobrze, że już dziś piątek :)
U nas od rana jest tak gorąco, że już o 7:30 ja i Kinga szłyśmy z krótkimi rękawkami i w sandałach. Dziś ma być ok.30 stopni :ohmy: Oby w weekend też taka pogoda była to się Kinga wyszaleje.

Wczoraj kupiłam bilety na musical "Upiór w operze" Romy, idę z koleżanką z pracy 20.06. Ależ się cieszę :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #655593 przez Pyśkaaaa
ewelina ja też w pracy ale dziś piatek roboty nie ma poki co jestem sama i sie obijam :P
u nas tez gorąc szłam o 6.30 w krótkim rekawku i sandałkach do sklepu :)
a my jutro do rodziców na wieś jedziemy na grila :D

11 lata 11 miesiąc temu #655634 przez angie1713
Witam ale piękna pogoda :)

Pyśka ja Ci nie pomogę bo nie mam pojęcia tak jak Ewelina pisze zapytałabym się w aptece :)Zdrówka :kiss:

Mgiełka ale z tym bankiem jaja tylko się stresujesz .Trzymam kciuki :kiss:

Ja już wstałam po 7 aby się spakować na ta działkę a teraz chciałam wyjść na zakupy to Nadia jeszcze śpi :cheer: ciekawe kiedy wstanie ;)

11 lata 11 miesiąc temu #655696 przez beti
Hejka,
Ja po imprezie, wrocilam o 1 w nocy a już o 9 mialam spotkanie, teraz czekam na kolezanke pod serwisem żeby ja zgarnac do biura...

Pyska, tantum verde i isla do ssania...

Ewelina, bylam na upiorze rewelacja :))

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655742 przez gosia2324
hejka ;))

Beti jak po imprezie i jak makijaż ?

ja jak zwykle juz od sprzątana, obiad zrobiony, spacer zaliczoni, kawka u mamy i sto innych rzeczy a jest dopiero przed 11sta :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Syliwa, mnie tez zdziwiło nie kapanie Zuzi, u nas przecież w szpitalu dziecko pod kran i kapią co dziennie.
A pępek i tak sie wysuszy i odpada.

Pysia Tantum verde.

11 lata 11 miesiąc temu #655763 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzieki :) mam w domu Franek używał to zajade i wypryskam to gardło aby nie rozłożyło mnie tylko...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655785 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

dzieki :) mam w domu Franek używał to zajade i wypryskam to gardło aby nie rozłożyło mnie tylko...

Pyska, ogólnie co dziennie a na test to czas pokarze :silly: :blink:

Pati i gdzie jedziecie na rocznice ?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655795 przez Mała
Witam.
U nas też pięknie, Ola z krótkim rękawkiem chodzi :) T się nią zajął, a ja pomyłam okna, generalniejsze sprzątanie, obiad, zmęczona jestem, ale lubię takie zmęczenie :lol:

Dziewczyny Ola też nie była myta w szpitalu, a ja ją umyłam na drugi dzień w domu.

Gosia sikaj sikaj, bo nie zdrowo jest przetrzymywać :silly: :)

Agusia oby dzisiaj było lepiej :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655864 przez maja1982
WItam,

jesteśmy u rodziców :) ale sie dzisiaj wyspałam mama wzięła lolka o 6.30 a ja spałam do 9 :cheer: :P jestesmy po spacerku lolo spi a ja kawusia :)

pyska - tantum verde :) i zapodaj sobie jakas herbatkę z cytryną i sokiem malinowym, cytryna :)

Gwarki - śliczne :) faktycznie malusi ten piesek - chciałam takiego psiaka kiedyś :)

iwonka - fajne mieszkanko - trzymam kciuki :)

mgielka - no troszkę sie wam przeciągają te formalności :dry: ale juz bliżej niz dalej :)

mala- ja tez lubie sie tak zmęczyć :)

gosia - czy ja coś przegapiłam? ;)

sylwia - myśle ze to dobry czas na odpieluchowanie!! ;)

ewelina - jak Kingusia w tym nowym żłobku??

my dzisiaj bez pieluszki - i jest bardzo dobrze :) ;)

11 lata 11 miesiąc temu #655898 przez Agusia83
Mnie przez cala noc bolała glowa...po 9 przyszła mama i zabrala Emi na spacer a ja moglam sie polozyc...niestety dwa papy musiałam zażyć,inaczej mordowalabym sie do wieczora.
Emi w miare grzeczna...ide jej zupke przygrzac.
A ciuszki Emi i synka ułożone w komodach w odpowiednich pokojach...ale mnie to cieszy.

Pyskaa,tantum verde i plukanie gardła szalwia...ja woda z sola nie moglam. Od razu ciagnelo mnie na wymioty.

Mgielka i jak?

11 lata 11 miesiąc temu #655931 przez Marta M
Do nas wczoraj przyjechał brat z dziewczyną, kupił chrześnicy hulajnogę ale tak się Majce do niej oczy świeciły że nie mieli serca jej nie dać tej hulajnogi...więc ma nowy nabytek :) A rano z wrażenia wstała przed 5tą i od 5tej goniła z ciocią po domu, potem pojechaliśmy na basen i wiecie co? Do 14 rezerwacja, my to mamy pecha, spróbujemy jeszcze raz po południu...a ja znowu gonię do toalety, znowu brzuch, także mgiełka łącze się...a na niedziele mamy zaproszenie za urodzinki 2 latka :):)

iwonka podoba mi się to mieszkanko, dużo lepsze niż poprzednie ;)

Gwarki ależ macie znakomite zdjęcia...a dlaczego? Bo Wy jesteście poprostu piękni :kiss: :kiss:

Nadusia super :)

fanka :(

Aguś, Pyśka :kiss: :kiss:

Zuzia gratuję odpępuszkowania :kiss: A z tą kąpielą pierwsze słyszę, hihi :) U nas jak u Pyśki, codziennie :)

11 lata 11 miesiąc temu #656022 przez mgielka22
Hej Laseczki ;)

Pyskaa Isla albo tymianek i opdbial :)
UMOWA PODPISANA :D w poniedzialek bede prawnym wlascicielem lokalu :lol: nareszcie z glowy :) jeszcze troche latania bedzie ale to juz koncowka i uwaga 26 maja sie przeprowadzamy :D ale mam prezent na dzien matki :silly:
schudlam 2 kilo juz :S

Ja wam sie nei pochwalilam ze Lili dostala tyle zeczy ze 6 lat mam z glowy z ubieraniem jej :P od mojej chrzesnicyz dostala mnostwo zabawek :) wozek z lala, hulajnoga 4 kolowa, gitara dziecieca, 2 plecaki, ja jej jezdzik kupilam no normalnie WOW :D zaoszczedze troche :P

Dzis mam nocke takze jutro odpoczywam i w nd znow do pracy jeszcze 4 dyzury i urlopik wiec ogarne akurat wszytsko :) ale sie ciesze :D

11 lata 11 miesiąc temu #656034 przez pati-m
Weeeeeekend!!!! :laugh: Nareszcie! Ten tydzień dał mi popalić.
Jutro o 18 muszę jeszcze iść do muzeum, bo przedszkolaki mają przedstawienie wg mojego scenariusza i idę wszystkiego dopilnować. Przed występem urodziny chrześniaka S. a po urodziny mojej psiapsióły, więc sobota mocno napięta :)

mgiełka - gratuluję :) Super, że się wszystko udało.

Gosia - na razie muszę się wstrzymać, bo S. zmienia lokalizację firmy, przeprowadza się na początku czerwca więc ma mnóstwo pracy. W lipcu wybiorę jakąś wycieczkę bo wtedy zrobi się spokojniej :)

Sylwia - masz rację, co kraj to obyczaj :)

11 lata 11 miesiąc temu #656087 przez iwonaNAVI
dajcie przepis na pizze pliss

11 lata 11 miesiąc temu #656089 przez pati-m
Gosiowa pizza :)

1/3 czes drożdży(tych większych babuni) szklanka CIEPLEJ wody, troszke soli i tyle mąki ile zabierze Ci woda, potem ostawiasz plastyczne ciasto na ok 30 min i do piekarnika na ok 20 min na 200St, tylko spod polej pomidorami z kartonika, jest moc

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka