BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #663796 przez Patrizia
boze jeszcze takiego wozka nie widzialam, ale to nie moje klimaty jakos do mnie nie przemawia

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #663810 przez agusiaa26
dorkiszon powalasz na łopatki jeszcze jak czytam twoje teksty i widze twego avatarka haha :) :)
jest moc! :)

11 lata 11 miesiąc temu #663815 przez dorkiszon
Dobra ja mykam sie położyć , bo cos mi niewygodnie się robi. W krzyżu mnie pyka już hahaha jak stara baba się czuje masakra ta końcówka ciąży z jednej strony spoko ten brzuch i te ruchy dziecka wszystko fajnie dopóki nie zdychasz z niewygody hahah i chcesz juz urodzić.
Jeb lepiej nie myśle o porodzie (stres).

11 lata 11 miesiąc temu #663829 przez Kamilka22
Mialam okazje prowadzic ten wozek stokke no to fajnie sie prowadzi super lekki ale kurde ponad 4tys to jak dla mnie zdecydowanie nie na moja kieszen:p

11 lata 11 miesiąc temu #663846 przez kasiak
Starego dalej nie ma. Wykąpałam się, wysmarowałam mazidłami i siędzę sobie.
Miałam dziwną sytuację, najpierw dostałam potwornej zgagi a potem mnie zemdliło i "ulało" mi się. Tragicznie mnie gardło piecze :( jak nie urok, to sraczka i zawsze cos jest nie tak. Widać taki dzień. A Seba daje mi w kość i brzuch mi faluje i bryka.

11 lata 11 miesiąc temu #663866 przez karolinap
Alez dyskusja się wytworzyła na forum i to kolejny raz temat wózków :)
Agusiaa26 Też uważam ze do tych tekstów Dorkiszona ten avatarek to strzał w dziesiątkę :)

Ja właśnie ułożyłam 500 puzzli w czasie kiedy maz ogląda Gladiatora :) juz się wykapalam, wysmarowalam brzusio i idę do wyrka bo Gladiator tez się kończy powoli ;)

11 lata 11 miesiąc temu #663891 przez NataliaK
poczytałam Was ogólnikowo bo tyle stron znowu :D

witam nową mamuśkę :) termometru to ja w ogóle jeszcze nie mam,

słoneczko,ptrizia piękne coraz większe brzuszki :)

Joannaślicznie się mała wypięła, zupełnie jak u mnie :D miałam Ci pisać na fb nie wiem czy widziałaś te wózki też mają biały stelaż i w kolorze beżu akurat jest może Ci się spodoba www.implast.com.pl/

STOKKE oglądałam wczoraj dla mnie najfajniejsze jest nim to, że ma naprawdę fajnie wysoko gondolę i ta wersja fajnie wygląda, spacerówka taka jak w quinny więc dla mnie odpada, cena jak policzyłam wszytsko to okolo 5 tys chyba :D u mnie zostaje x lander, szkoda tylko, ze nie mają beżowego koloru tylko takie żywe, ale w sumie jak tak pogadałam z kolezankami to stwierdzam, ze dziecko powinno mieć fajny, kolorowy wózek a z reguły kupuje się pod siebie żeby ładnie wyglądał :D ja tak miałam jak zaczełam szukać chciałam cos co bedzie do mnie pasowało - teraz już myślę inaczej. Okazuje się, że wiekszośc dziewczyn które kupiły jakies szaro bure wózki pozniej tego żałowały a wiadomo nie kazdego stać zeby spacerówke kupić pózniej drugą. Tak więc uważam, że jak kupię z niebiskim kolorem to teraz na lato super, zimą fajnie będzie ożywiał a na wiosnę bedziemy śmigać fajną niebieską spacerówka:D

11 lata 11 miesiąc temu #663913 przez karolinkanice16
Hej kochane ja dzisiaj kupiłam sobie koszulę do szpitala bardzo fajną z mothercare śliniaczki i zestaw z tt nowy za bardzo fajną cenę :).

http://s7ondemand6.scene7.com//is/image/MothercareASE/ly4176_1?&$dw_large_mc$

Jest rozpinana przy dekolcie więc łatwo przystawić dziecko do piersi :)

W przyszłym tygodniu kupujemy łóżeczko i komodę na ciuszki oraz zamawiamy wózek i za dwa tygodnie przewijak o ten

U góry jest miejsce na matę do przewijania :)

Czekam jeszcze na paczkę która przyjdzie w przyszłym tygodniu z pościelą wzięliśmy zestaw 13-el. miałam okazję zobaczyć i po dotykać i jest bardzo ładna a kupiliśmy tą co kiedyś pokazywała joanna :)

Wzięliśmy numer 05 niebieska gromadka :)
allegro.pl/disney-kubus-puchatek-posciel...tis-i3253405502.html

11 lata 11 miesiąc temu #663952 przez alba77
hejka dziewczyny
wszystkie macie piękne brzuszki, mój wydaje mi się już gigantyczny, mam wrażenie że do porodu z Niną miałam mniejszy a tu jeszcze 6 tygodni zostało...
wczoraj okupiłam się do szpitala i w poniedziałek uderzam na przymusowe leżenie, nie wiem na ile mnie tam zostawią wszystko okażę się w poniedziałek, moja gin mówi że w razie co mam się wypisać na własne żądanie, najważniejsze żeby mnie dokładnie przebadali.

co do wózków to wiadomo że każdemu podoba się co innego, mi akurat bardzo podobają się wózki te które podaje Joanna, sama 2 lata temu szukałam jakiegoś oryginalnego i kosmicznego, wtedy taki wydawał mi się mój hehe JANE RIDER, wtedy też każdy kto się dowiedział o cenie to się po głowie pukał ale ja się uparłam bo mi się taki podobał i już, wiadomo że każdy ma na ten cel przygotowany inny budżet i w jego ramach szuka czegoś wyjątkowego, nie ma co drążyć tematu :laugh:

dziś miałam pobudkę o 5.30 :cheer: moje dziecie stwierdziło że chce aaaammmm szok normalnie :)

11 lata 11 miesiąc temu #663956 przez kaska1982
Hej :)

Ja też już nie spię od 7 :) odbudziłam sie strasznie głodna i z mega zgagą :( dlatego prawie pół litra mleka wypiłam duszkiem :)

Melduję, że nie miałam żadnych skurczów, ani podobnych objawów i chyba większy był strach niż same skutki mojego niezdarstwa :) na szczęście mały sie rusza,brzuch nie boli wiec wszystko ok :)

miłego dnia Mamusie mimo tego ciągłego deszczu :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #663983 przez patrysia305
siwa jaką nianię kupiłaś, ja tez chce taką z video ale nie wiem która jest polecana

Patrizia jak zawsze pięknie wyglądacie, ja ostatnio już się sobie nie podobam wiec i zdjęciami nie bede was straszyć :)

11 lata 11 miesiąc temu #664046 przez moonia154
Hejka Mamcie :) Wreszcie udało mi się przysiąść przed kompem, bo wczoraj mąż mi przeszkadzał, ale dziś na szczęście pojechał po zakupy :laugh:
Karolina_p123 tak sobie pomyślałam, że przy najbliższej wizycie będę musiała zagadnąć swojego gina na temat tego leku. Może okaże się zbędny (wszystko zależy od wyników) :huh: Ogólnie to nie czuję, żeby cokolwiek mi dolegało (żadne swędzenie, bóle, czy dyskomfort) tylko te wyniki :dry: Na szczęście mam dwa tygodnie, żeby coś z tym zrobić :blink:
Słoneczko33, Patrizia,Joanna brzuszki super :cheer: Mojemu synusiowi chyba też się podobają, bo zaczął radośnie wierzgać jak ujrzałam Wasze fotoski :side:
Po dwudniowym obżarstwie (wczoraj miałam napad dwugodzinny), weszłam dziś na wagę i okazało się, że schudłam 700g :huh: Normalnie śmiać się czy płakać :unsure: Już nie raz przyrzekałam sobie, że przestanę jeść te słodkie świństwa i zostanę przy owocach i jogurtach, a tu zjazd z wagi i bez tego :silly: Na szczęście, nie mam już mdłości, bo wczoraj się wystraszyłam, że to jakieś zatrucie :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #664062 przez Marta27
Witajcie w tą deszczową sobotę....
ja wczoraj pół dnia przespałam miałam taki straszny ból głowy ale jak wstałam to czułam się jak nowo narodzona. Pojechałam na zakupki i wstąpiłam do Pepcco zobaczyć czy jest ten kocyk co kupiła Joanna ale niestety nie było :(
Wieczorem robiłam szparagi w szynce gdyż dziś mam gości zaraz idę piec rogaliki. Mój mąż ma posprzątać mieszkanie chociaż w czymś mnie wyręczy sam to nawet zaproponował

Witam nowe mamusie

Dziewczyny macie śliczne te brzuszki :laugh:

I już rozpoczynam 32 tydzień :)

HUBERT

11 lata 11 miesiąc temu #664063 przez dorkiszon
Ja tam lubie drążyć każdy temat :P
Jakbym miała kupowac taki wózek inny niż wszystkie to musiałby mieć:
- wibracje
- pozytywki
- zabawiać dziecko i je bujać
Nie tylko kosmiczny wygląd jak mówię dla mnie to jest szpanerski wózek i nic więcej nie jest jakis bardziej praktyczny niż pozostałe zwykłe wózki.
Nie tylko ja uważam to za głupotę wydać tyle kasy na wózek. Nie wiem chyba skromność nie pozwoliła by mi tego kupić brzydze się takim lansem i tyle :D

11 lata 11 miesiąc temu #664067 przez agusiaa26
dorkiszon ty niedobra ciotko ;)
daj innym decydować- choć zgadzam się z tobą ;)

i ja dziś ruszam do sprzątania, później odbieramy i skręcamy szafe dla małego no i przecież wieczorem jest mecz więc może pizze zrobię i te ciasta:)

miłej soboty kobitki, u nas beznadziejna pogoda :dry:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka