BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #664212 przez carmelove
Kamila, dziekuje!

Joanna, na żywo wygląda, jak na zdjeciu, podoba mi sie, jest naprawde solidne i porządnie wykonane, tylko jeśli chcesz zamówic, to radze już, bo dosyc długo sie czeka no i po rozpakowaniu śmierdzi niemiłosiernie :)
tylko no, faktycznie jest wyższe od standardowych.

Emi, ikejowskie komody są niskie, wiec najwyżej zainwestuje w taką :P

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #664213 przez Joanna89
Chcemy kupić u Nas w hurtwonii, ceny są naprawdę konkurencyjne:) no i nie całe białe, tylko z dodatkami brązu :) ale piękne jest:)

11 lata 11 miesiąc temu #664216 przez dorkiszon
Moje łóżeczko ma 76 cm także nie muszę drabinki używac w razie czego :D

11 lata 11 miesiąc temu #664220 przez carmelove
hahahah, dorkiszon :D drabinka niepotrzebna, ale taki stołeczek dla dzieci www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60248418/ to chyba sie przyda :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #664221 przez karolinap
Joanna89 Pościel jest przepiekna!!! Czy możesz mi podać stronę z której masz to zdjęcie? Albo gdzie można ja kupić? Ta hurtowania ma swoja stronę internetowa??

11 lata 11 miesiąc temu #664225 przez dorkiszon
carmelove no pewnie jakbys miała się tak męczyć i sięgać tak głeboko po dziecko to lepiej sobie kupić fajne sa takie podeściki. Ja mam z łóżeczka teraz kołyske zrobiona i troszke jest wyżej, bo normalnie ma 76 cm wysokości, a tak z funkcją kołyski ma z 5 cm więcej nawet.
Z tym, że normalnie narazie sięgam , moge tez przechylic do siebie kołyske i wtedy to juz wogóle sięgnę. Porostu drewniane łóżeczka są chyba wyższe niz te turystyczne też nie zwracałam uwagi na to wcześniej.

11 lata 11 miesiąc temu #664226 przez askan2
moje łóżeczko ma 88cm, jestem dość wysoka więc jakoś dam radę ;)

karolinap jak tam stópki, mniej boli?

11 lata 11 miesiąc temu #664229 przez Joanna89
KarolinaP to hurtownia z mojego miasta to link:

ewozki.eu/pl/p/Posciel-komplet-5-elementow-Blanca/582

komplet kosztuję 185zł, ale gatunkowo super:)

11 lata 11 miesiąc temu #664230 przez NataliaK
Widzę, że wózki wywołały burzę :D mi osobiście nie przeszkadza jeżeli ktoś pisze, że kupuje coś drogiego jeżeli człowiek zarabia i go stać to dlaczego nie i nie zawsze każdy sobie sprawe może zdawać że ktoś to uważa za przechwalanie się...sama nie raz piszę z resztą jak każda z nas, że cos kupiłam czy nowego czy używanego i w sumie nie pomyślałam nigdy o tym, że któraś z nas pisze to żeby sie chwalić po prostu każda z nas to opisuje bo się cieszy a co która za ile kupuje to już jej indywidualna sprawa, każdy kupuje za tyle na ile go stac i ja niekogo za to nie potępiam...

joanna tak to ten, szkoda że wcześniej nie wysłałaś bo rano zamówiliśmy a tu jest wiekszy wybór fotelików i rok dłużej gwarancję ale trudno fotelik bedzie troche inny noż wózek nie ma to znaczenia, tam za to mam w zestawie torbę.
Sówki mega mi się podobają!

łóżeczko też super bardzo mi się takie podoba :)

11 lata 11 miesiąc temu #664231 przez dziubasek
Joanna pościel prześliczna tylko na początek to lepiej kupić troszkę bardziej stonowane kolory, ja na pierwsze tygodnie kupiłam taka mniej wyrazista a potem kupie cis takiego jak ty...

11 lata 11 miesiąc temu #664233 przez Joanna89
dziubasek ja na początek te pierwsze tygodnie chce taką jednokolorową bo łóżeczko będzie w naszej sypialni a jak potem dam łóżeczko do pokoju to będą sówki :)

NataliaK no to raczej ten co mi posłałaś x-move.. kurde te kolory do mnie nie przemawiają..:/

11 lata 11 miesiąc temu #664238 przez NataliaK
joanna do mnie też nie przemawiały, chciałam coś eleganckiego stonowanego, beże albo jasne brązy, ale faktycznie z czasem dziecko będzie coraz większe i wydaje mi się, ze kolorowy wózek będzie super. Poza tym popatrz on ma ładny czarny stelaż (wiem, ze wolisz biały) i nie wszytsko jest w nim kolorowe tylko , powiem Ci, że widzę tych wózków ostatnio dużo i dlatego się przekonałam bo wyglądają super - no i są bardzo funkcjonalne i super się prowadzą. aaa i jeszcze plus jest taki ze jak Ci sie znudzi kolor spacerówki to kupujesz Color pack za 300zł (czyli te kolorowe akcesoria do spacerówki) i zmieniasz wygląd wózka :D

11 lata 11 miesiąc temu #664239 przez dorkiszon
NataliaK to, że ty nie pomyślałaś o tym, że ktoś się chwali to nie znaczy , że ja też.
Nie chodzi o radość z zakupów mylisz pojęcia i nie zrozumiałaś przekazu i nie każda tak robi :)

11 lata 11 miesiąc temu #664241 przez carmelove
o na tej stronce jest też pościel pasująca do rożka, który kiedyś Patrycja chyba tutaj wklejała :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #664244 przez Joanna89
NataliaK - mi nie chodzi o elegancję:) Lubię róż, niebieski, fiolet, raczej chciałam wózek który będę mogła zostawić dla 2 dziecka. Gdybym nie planowała 2 , kupiłabym ten różowy i nie ma problemu :P Wózków z białym stelażem jest mało, które Nam się podobaja, mój mąż już strasznie nakręcił się na quinny, ale jak mu wytłumaczyłam odnośnie własnie spacerówki to powiedział ,no faktycznie...ale można kupić bez spacerówki.. hehe faceci :D

Także jeszcze poczekam, mają do Naszej hurtowni dowieść nowe wózki może akurat coś Nam wpadnie w oko:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka