BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #543163 przez dorkiszon
Dziękuje bardzo Jamajko dzięki wam dostałam tyle dziś życzeń :) nie czuję się staro i też chyba nie wyglądam na 30 :) miałam mieć dziecko przed 30, ale będzie troszke po :)
Fajne te rogale do spania, ale troszke drogie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #543164 przez dorkiszon
karolinka ja normalnie farbuje tylko kupuje garniera bez amoniaku :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #543169 przez dziubasek
Karolinka ja farbuje co miesiac, chodze do fryzjera i robi mi odrosty farba bez amoniaku.
Dorkiszon a ile te rogale kosztuja w polsce? ja 3 lata temu kupilam wlasnie w polsce za niecale 100zl w jakiejs hurtowni. polecam(te wielofunkcyjne tzn takie ktore po porodzie mozna wykorzystac do karmienia) ja sobie siadalam kladlam mala na rogalu i karmilam, a w ciazy to zdzialal cuda podczas snu:)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #543172 przez Jamajka
Karolinkanice16 ja dziś się wysiedziałam 3 godziny u fryzjera (tak, tak... tyle mi schodzi, bo mam długie włosy) więc spokojnie się farbuj.. na pewno dziecku to nie zaszkodzi, cała wcześniejszą ciążę uzupełniałam odrosty i nigdy nic dzidzi nie było, lekarz też nie widział przeciwskazań :)

Dorkiszon, właśnie wiem, że drogi ten 'kojec' bo tak to się ponoć nazywa, ale jak wpiszesz w allegro 'rogal do spania' to wyskoczą podobne. Ten co Alba zalinkowała to jest oryginalny, specjalnie wyprofilowany i dlatego taka cena. Można kupić substytut za 1/3 ceny :) Ja sobie żałowałam w pierwszej ciąży, bo drogie.. i spałam ze zwinięta kołdrą między nogami.. :P więc domyślam się tylko jakie to musi być wygodne! Chyba kupię, może w 3 ciąży mi się jeszcze przyda :) zresztą przy dzidziusiu tez się ponoć rewelacyjnie sprawdza :) Trzeba wypróbować :D

Ps. absolutnie nawet mi przez myśl nie przeszło, że po 30-tce to staro... ale na pewno nowy etap się zacznie i będzie już tylko życie sprzed (bez Dzidzi) i po (z Dzidzią) :D

12 lata 4 miesiąc temu #543179 przez Kamilka22
ja tez farbuje co miesiąc, nie wyobrażam sobie chodzić z mega odrostami tym bardziej że mam blond włosy to bym wyglądała niekorzystnie ..

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #543183 przez Jamajka
Dziubasku 159 zł + przesyłka..

Wiadomo, że dla mam, które muszą skompletować wyprawkę od A do Z to dość sporo.. powiedzmy sobie szczerze w tym czasie kwotę około 170 zł można zupełnie inaczej zagospodarować. Ale teraz korzystając z faktu, że większość rzeczy dla Dzidzi mam, to na pewno tego rogala wypróbuję :)

12 lata 4 miesiąc temu #543190 przez dziubasek
ehhh to drogo ale naprawde warto, zobacze ile u mnie kosztuja z ciekawosci

12 lata 4 miesiąc temu #543198 przez dziubasek
najtansze sa takie, jakby ktoras chciala to moge jej zamowic i przeslac do polski :)
www.ebay.co.uk/itm/Breast-feeding-MATERN...&hash=item3a7d855f77

12 lata 4 miesiąc temu #543203 przez Kamilka22
ja też kupię sprawdzony przez moje koleżanki w firmy CEBUSZKA jest on wielofunkcyjny bo i do spania potem do karmienia oraz również do tego jak dziecko próbuje siadać to jest podporą. i one kosztują około 140zł. [podaję linka bobas.biz.pl/ceba-baby-cebuszka-poduszka...mienianiemowlat.html

12 lata 4 miesiąc temu #543206 przez Kamilka22

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #543210 przez emi87
tez go chyba kupie...tylko ten duzy jak ten Motherhood :) przyda sie i później jak sie mąż w nocy tyłkiem wypnie bedzie sie do czego przytulic hehe :P :D

12 lata 4 miesiąc temu #543217 przez Nikaa
Kamilka22 dzięki za linka chyba też się skuszę :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 4 miesiąc temu #543230 przez dorkiszon
Ja narazie się wstrzymam mam narazie bardziej priorytetowe wydatki, ale napewno bym takie cos chciała.
Kurcze sama jestem przez co najmniej 3 dni, bo mój na delegacji dziwnie tak spać samej nagle, ale za to sobie dam kołdre między nogi :P

12 lata 4 miesiąc temu #543238 przez Jamajka
Emi Była taka dosyć trafiona, żartobliwa scenka w jednej amerykańskiej komedii o tematyce ciążowej, w której zakup takiej poduszki kończył bliskość dwóch osób :P Słyszałam,że ta poducha jest jak trzecia osoba w łóżku i kiedy druga połówka wstaje do pracy to poduszka staje na wysokości zadania :)

12 lata 4 miesiąc temu #543251 przez karolinkanice16
Jamajka no właśnie ja też mam długie i trochę mi to schodzi. Właśnie siedzę z farbą na głowie i Was czytam u mnie takie rogale po 15euro widziałam a tą co Kamilka22 podesłała to fajna droga troszkę ale chyba się skusze :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka