BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #543274 przez kaska1982

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #543279 przez uniuni
Dziubasku a masz konto na eBay'u? Mogłabyś mi do Norwegii taki zamówić? Szybciej dotrze niż z Pl, a jak tutaj chciałam kupić, to w żadnym sklepie nie ma. Znalazłam jeden typ on-line i przy zamówieniu wyskoczyło, że wyślą mi 25lutego!! przecież to dopiero za 4 tygodnie + tydzień idzie przesyłka i za to chcieli 400zł :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #543316 przez dziubasek
uninui niemam ale moge sobie zalozyc :) , moj maz ma wiec go poprosze w razie czego, poszukaj sobie na ebayu ktory chcesz a ja ci najwyzej zamowie, wydaje mi sie ze tam sa opcje i niektorzy sprzedajacy wysylaja do innych kraji. Moja siostra zamawia perfumy z ebaya i wysylaja jej do polski. wiec sprawdz mozesz dasz rade sama a jak nie to ja to zrobie.

12 lata 3 miesiąc temu #543324 przez Kamilka22
tylko że te tańsze mają inny wkład i nie dopasowują się tak dobrze jak te co podałam link do nich.

12 lata 3 miesiąc temu #543331 przez karolinkanice16
Dziewczyny siedzę sobie jem płatki :D i tak coś mi mokro ma piersiach patrze a ja mam koszulkę mokrą, znowu mi się polało pierwszy raz tak dużo :D

12 lata 3 miesiąc temu #543344 przez dziubasek
no ja teraz wlasnie czytam opisy i to prawda te tansze w uk sa droszke dupowato zrobione ale jak uniuni chcesz to ja ci zamowie, znalazlam taka jak jak mam
www.ebay.co.uk/itm/Introductory-Offer-MA...&hash=item1e730e48ae
i ta polecam... tylko cenowo to wychodzi ponad 150zl wiec na to samo wychodzi ale czasami warto dac wiecej.

12 lata 3 miesiąc temu #543353 przez Kamilka22
dziubasek to prawda ze warto dać więcej czasami a zwłaszcza w sparwie takiej poduchy która ma nam pomóc w spaniu, teraz to może jeszcze nie mamy z tym wielkiego problemu ale z czasem coraz trudniej będzie nam się ułożyć a taka poducha w tym jest bardzo pomocna

12 lata 3 miesiąc temu #543387 przez Jamajka
Dziubasku ta co Ty masz, to jet ta oryginalna Motherhood, dokładnie ta sama o które mówiłyśmy na początku i którą Alba linkowała. 159 zł na allegro + przesyłka, ale ponoć rewelacyjna i bardzo chwalona..

Ta o której mówi Kamilka ma prawie takie samo wypełnienie... też granulki tylko nie jest zawinięta i jest sporo krótsza..

Motherhood 230 cm
Cebuszka 175 cm

cenowo zbliżone, cebuszka ciut tańsza, sama nie wiem jeszcze na którą się zdecydować, bo rozważam te dwie. Też jestem zdania, że jak coś ma nam służyć wygodą, to warto kupić porządną rzecz...

12 lata 3 miesiąc temu #543420 przez dziubasek
Wiec kochane jesli to ta sama to ja ja polecam(ominelam jedna strone, dopiero teraz doczytalam wszystkie wasze posty:))
Karolinka radze sie zaopatrzyc w wkladki do stanika ::)

12 lata 3 miesiąc temu #543436 przez karolinkanice16
Dziubasek właśnie wiem jutro kupię zapomniałam dzisiaj ;/, a akurat siedziałam bez stanika w pidżamie i chlusnęło :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #543514 przez sloneczko33
hej dziewczyny wczoraj mialam wizyte u gin potem napisze jak wyniki badan narazie mam urosept i furagin bo cos tam leukocyty w moczu mam nie tak a mnie sie juz dzis pytala czy czuje ruchy i co najgorsze nie mogły wykryc bicia serduszka ale bylam na usg i wszystko ok z maluszkiem

12 lata 3 miesiąc temu #543533 przez emi87
Karolinka to faktycznie szybko ci siara leci... wkładeczki jak nic :)

słoneczko ale na usg wszystko ok?? czasami dzieciatko sie tak ułozy ze ciezko pod ktg czy innym urzadzeniem znaleźć serducho :)

a mnie okropny mokry kaszel meczy...mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie :(

12 lata 3 miesiąc temu #543547 przez sloneczko33
na usg wszystko ok bylo a to wyniki badan:
hb – 12,91
ht – 38,3
rbc – 4,5
wbc – 8,5
plt – 234
leu – 8-12
odczyn wassermana – ujemny
hbs – ujemny
hcv – ujemny
toxo IGg IGm – ujemny
hiv – ujemny

12 lata 3 miesiąc temu #543588 przez patrysia305
polecam Wam ten kojec, co prawda trochę zajmuje miejsce w łóżku ale problemy z kręceniem się w nocy i bezsennością przechodzą dzięki niej, tak jak dla mnie wspaniała rzecz, mąż kupił taki za 159 w smyku, ale widziałam na necie za 120zł + koszty przesyłki więc podobnie.

merlin.pl/Kojec-niebieski-wzor-kwiatowy_...mpaign=zabawki_ceneo

Mi też Vectory się podobają tylko te plecaki ;/ ja wcześniej przesłałam link do vectora pro, mój ulubieniec - jeszcze trochę i po sklepach się pochodzi żeby zobaczyć te wózki.

Zazdroszczę Wam ruchów, ja miałam takie migotania w 15 tygodniu a teraz chyba nic, nie wiem sama.

12 lata 3 miesiąc temu #543660 przez dorkiszon
Jejku jak ja długo śpie dopiero zaraz jem śniadanie :) załączę pranie i nie wiem co później :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka