BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

13 lata 3 miesiąc temu #561893 przez Kamilka22
bo jak już stwierdzi lekarz ze to chłopiec to się nie zmienia raczej :) a z dziewczynkami tak jest że może się zmienić:) bo np.sisiorek się schowa heh:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #561897 przez Patrizia
no mam nadzieje ze sie nie zmieni bo juz troszke ciuszkow kupilam dla chlopaka :P

Ksawerek(*)

13 lata 3 miesiąc temu #561901 przez Kamilka22
myślę że się nie zmieni:)
zobaczymy jak u mnie będzie:) chociaż tak jak mówiłam nóżki rozkładała i nic nie wisiało hehe:) ale już się nasłuchałam że może się właśnie zmienić więc już nie mogę się doczekać wizyty i mam nadzieję że da się pokazać moja niunia:) ja też już pokupowałam dla dziewczynki ubranka hehe:)

13 lata 3 miesiąc temu #561903 przez dorkiszon
Ta przecena w smyku jest tylko jeszcze dzisiaj i to dla stałych klientów dostają sma i mają znizke. Wycofała mi wszystkie rzeczy co kupiłam i zostało mi jeszcze 30 zł to dokupiłam kapelusik, skarpetki i czapeczke.
Okazało się też, że wózek będe miała "Tako" za 100 zł od kuzyna gondola i spacerówka jedynie fotelik musze kupić.
Kupiłam jeszcze w rossmanie krem na rozstepy z bielendy był przeceniony na 14,99 z 18 zł więc wyprbuje. Oczywiście dla kobiet w ciąży z serii "sexy mama" niespecjalnie lubie ta marke, ale zobaczymy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #561904 przez Jamajka
Hej Laseczki!

Mam nadzieję, że uda mi się wkleić to zdjęcie :)

juuhuuu :D umiem umiem umiem :silly:

LAski ten rogal to są nóżki a dzidziol jest wypięty CZTEREMA LITERAMI :D między nogami cykuś i dwa jajka :D

Askan dobrze gadasz.,.. chyba jakaś wojna idzie, skoro prawie same chłopy się będą rodzić:) strasznie się ciesze z synusia ale towarzyszy mi odczucie, że będę tęsknić za dziewczyneczką i chyba się trzeba będzie postarać o następną córcię :)

Kaśka 1982 trzymajcie się wszyscy! Pozytywne myślenie i wola walki działają cuda! Nie ma innej opcji niż happy end, przytulam :kiss:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #561908 przez Patrizia
WOW jaki siusiak :) no zdjecie idealne juz masz pewnosc :)
Ja mojego gin dzis zmolestuje zeby mi ladne zdjecie zrobil to wkleje wieczorkiem :)

Ksawerek(*)

13 lata 3 miesiąc temu #561911 przez dorkiszon
Najwyżej się powymieniami ubrankami hahah :P

13 lata 3 miesiąc temu #561913 przez Kamilka22
Dorkiszon to widzisz wózeczek z głowy:))

Jamajka siusiaka widać na pierwszy rzut oka hehe:)

13 lata 3 miesiąc temu #561918 przez agusiaa26
Jamajka no naprawde fajne zdjęcie jajek, już macie pewność :laugh: jeju pewnie piękne uczucie :woohoo:

13 lata 3 miesiąc temu #561924 przez karolinkanice16
jamajka no piekne zdjecie synus wypiol Ci sie jak moj identycznie:)

ja sobie leze czekam na mojego A. a synek sie rozpycha i tylko brzuch mi faluje ale skubany jak przykladam reke to kopie mocno i jak zabieram zeby popatrzec jak brzuszek faluje to on nic :) ale udalo mi sie zobaczyc jsk A. wroci jedziemy do ikei :)

13 lata 3 miesiąc temu #561926 przez Jamajka
Agusia jakoś do mnie nie dociera to wciąż :D szczerze, to obstawiałam chłopaka, ale nie chciałam się nakręcać, bo dziewczynka też by była wymarzona :) Jakoś nie wyobrażam sobie teraz jak to jest z synkiem, będę się musiała chyba znowu wiele nauczyć, obsługiwać siusiaka i ogólnie, z chłopcami chyba jakoś inaczej :-)

13 lata 3 miesiąc temu #561930 przez kasiak
Jamajka gratulacje! Kolejny chłopak w tabelce :)
Następnym razem będziemy produkować dziewczynki :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #561931 przez Jamajka
A dzisiaj zaczynam V miesiąc :D oby wszystko było dobrze do samego końca :)

13 lata 3 miesiąc temu #561934 przez agusiaa26
Jamajka napisał:

Agusia jakoś do mnie nie dociera to wciąż :D szczerze, to obstawiałam chłopaka, ale nie chciałam się nakręcać, bo dziewczynka też by była wymarzona :) Jakoś nie wyobrażam sobie teraz jak to jest z synkiem, będę się musiała chyba znowu wiele nauczyć, obsługiwać siusiaka i ogólnie, z chłopcami chyba jakoś inaczej :-)

Jamajka no dokładnie, też bym nie wiedziała co zrobić z siuskiem, dziewczynke to normalnie przewijasz wycierasz a tu siusiok i machac nim czy co;) ja sie smieje ale tez mam przeczucia na chlopaka wiec sama będę myśleć co z tym siusiakiem robic :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #561936 przez jabluszko
Kamilka22 napisał:

bo jak już stwierdzi lekarz ze to chłopiec to się nie zmienia raczej :) a z dziewczynkami tak jest że może się zmienić:) bo np.sisiorek się schowa heh:)

a ja mialam ostatnio przypadek w rodzinie ze lekarz mowil ze to chlopiec a potem okazalo sie ze dziewuszka byla

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka