BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 6 miesiąc temu #583346 przez agusiaa26
ehh no i ja jestem Tatusiowa Córeczka a mój mężuś Synciem Mamusi, który oczywiście pragnie córeczki ale jak będzie synuś też bedziemy skakac z radosci :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #583349 przez MlecznaMama
a to mój Mąż się lepiej z Tatą trzyma i sam bardzo pragnął syna. Radość byłą niesamowita jak przyniosłam tą wieść do domu.
Robię maseczkę na włosy z siemienia lnianego.. konsystencja jest bardzo zachęcająca. Podziwiam osoby które to piją

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #583352 przez Patrizia
ja tez jestem tatusiowa obie z siostra bylysmy tatusiowe ja pierwsze slowo zamiast mama to tata powiedzialam :) ale teraz to chyba bardziej z mama trzymam sztame tacie sie ze wszystkiego nie wyzale bo on odrazu caly swiat by zmienial zebym dobrze miala zabardzo emocjonalnie do tego podchodzi, a ja tak czasem chce sobie poprostu ponarzekac i mama wyslucha pomoze :) dobra nie zanudzam ;)

a moj chcial syna jak lekarz powiedzial ze dziewczynka na 80% to jak sie ktos pytal to mowil ze na 20% syn :P

Ksawerek(*)

12 lata 6 miesiąc temu #583357 przez Patrizia
MlecznaMama na co ta maseczka? tzn na wypadanie pomaga jak tak to prosze o przepis jak ja zrobic chyba ze kupilas gotowa? ja w planach mam dzis farbowanie trzeba sie odszczelic jutro na wizyte :P :P ;)

Ksawerek(*)

12 lata 6 miesiąc temu #583360 przez Marta27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja dla odmiany byłam córeczką mamusi. Mam taki sam charakter co tata i kiedyś często się kłóciliśmy ale odkąd wyjechałam z rodzinnego domu to zaczęłam się z nim dogadywać.

HUBERT

12 lata 6 miesiąc temu #583361 przez askan2
Marta27 gratulacje synka :laugh:

emi87 gratulacje córci :laugh:

Witam kochane, u mnie dziś jakoś szaro i buro, mąż dziś do nocy w pracy a ja sama w domku :(
he he i łapię depresję wiekową bo dziś ten dzień który jeszcze nie dawno wydawał mi się tak odległy.... mianowicie 30 lat minęło jak jeden dzień ;)

12 lata 6 miesiąc temu #583369 przez Patrizia
askan2 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA !!!!!!!!!!!!!

Ksawerek(*)

12 lata 6 miesiąc temu #583370 przez agusiaa26
askan2 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:):) dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!

Marta27 coś w tym jest, też sie kłóciłam z moimi, a teraz jak mieszkamy 600km od siebie to tak nas ciągnie i taka milosc jest miedzy nami że aż w szoku jestem;)

12 lata 6 miesiąc temu #583371 przez MlecznaMama
Patrizia co do wypadania włosów jestem ekspertem niestety 1,5 roku temu z powodów sytuacji stresowych wyleciało mi pół głowy włosów. Nie dało się tego zatrzymać w żaden sposób. Kupowałam szampony na wypadanie włosów i takie tam bzdury. W końcu kupiłam coś co mi akurat pomogło i był to Biovax maska do włosów. Słuchaj po pierwszym stosowaniu wypadło już dużo mniej włosów później wszystko wróciło do normy. Znasz ten specyfik?
Co do siemienia lnianego to nowość u mnie. Koleżanka zresztą o pięknych włosach mi to poleciła mówiąc,że kapitalnie nawilża i rozświetla włosy. Przepis dość prosty bo łyżka siemienia pół szklanki wody i gotujesz kilka minut na wolnym ogniu. Łatwo się nakłada. Można spróbować. Teraz siedzę z tym na głowie przez pól godziny później spłukuję. Zobaczymy

12 lata 6 miesiąc temu #583373 przez bisbas
witam mamusie ale drukujecie niemiłosiernie ponad 400 postow mam do nadrobienia :) ostatnio jakos czasu brak na laptopa ładna pogoda sie zrobila i spaczamy z synkiem wiecej czasu na dworku niz w domciu :)

Ja jutro Usg i zaczynam mieć strasznego stresa czy wszystko ok i czy niunia zechce sie pokazać wizyta na 14 mojego czasu czyli waszego 15 :) dam znac jak bedzie po i mam nadzieje ze pokoloruje tabelke na naszym szarym koncu :P

12 lata 6 miesiąc temu #583376 przez MlecznaMama
Askan Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Uśmiechnij się :) zodiakalna Rybko :)

12 lata 6 miesiąc temu #583379 przez Nikaa
Askan naj anaj naj najlepszego :)
Marta27 no my też teraz czekamy by znowu móc podróżować, zwiedzać itd. he he teraz podróże spokojne - głównie odwiedzamy Rodziny :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 6 miesiąc temu #583383 przez emi87
askan STO LAT STO LAT!! niech żyje żyje nam!! dużo zdrówka i samych powodów do radości :* :* :* i nie smutaj nam tu! masz w brzusiu najwieksze szczęście a drugie niedługo przyjedzie :P

bisbas to czekamy na wieści jutro :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #583387 przez Patrizia
MlecznaMama nie slyszalam o tym biovaxie ale zapytam w aptece, a powiedz jak juz splukasz to siemie to myjesz glowe jeszcze po tej masce czy nie trzeba? daj znac jakie odczucia.

bisbas to mamy jutro razem wizyte :) tez wyruszam na 15 ale tam nie ma na godzine tylko ktora bede ta wchodze :) bede siedziec w poczekalnie to bede trzymac kciuki zeby sie Twoja dzidzia rozkroczyla :) a Wy trzymajcie kciuki za to moje polowkowe bo juz sie zaczynam denerwowac

Ksawerek(*)

12 lata 6 miesiąc temu #583391 przez Marta27
Askan stu latek życia i pociechy z maleństwa :)

Nikaa tak spokoje podróże ale damy radę.... Mi się już marzą góry :)

HUBERT

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka