BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691715 przez akina_zet
pyzaura napisał:

no ja tez tym posmarowalam ... a powiedz a masz bole miedzy brzuchem a cyckami?? wogole przez ta pogode i kręgosłup boli wszystko naraz ;(

Aniu ja mam bóle w tym miejscu,pomiędzy cyckami a brzuchem,szczególnie jak się napinam :dry: Ciekawe czy to od tego,że się rozrastamy?

Iwonka ja od tych oliwek dla dzieci miałam uczulenie! Próbowałam różnych firm i wreszcie przerzuciłam się na kosmetyki dla mam.

Oj Iva,zjadłabym takie pyszności!

Monika Z.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #691726 przez iwonta_kg
Te fotki na fb nie beda widoczne dla ludzi z poza grupy nie????????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #691732 przez nefeli
Och Mery dokladnie mam ten sam dylemat czy to wodny czy od tluszczyku,ja chudzina ogolnie wiec stawialam na ten pierwszy,ale moze sie myle >??? i w ciazy chyba nie mozna nic zrobic z cellulitem dopiero po :(
Iwonka nie martw sie tez te klotnie przerabiam,pozniej znow kocha i kizia,oj szkoda slow,ale najbardziej tez mnie wkurza jak ja gadam a ten sobie idzie spac jakby nigdy nic a ja malo nie wybuchne i pozniej on sie nie odzywa twierdzac ze to dla mojego dobra ze niby schodzi mi z drogi,chyba dla jego dobra bo ja jak jestem wsciekla to sie nie uspokoje jak ktos mnie oleje i sie wypnie.
Karolcia kierowca czubek jakis,albo zaspany ale co by bylo gdyby...wiec tylko go zaskarzyc!!
Widze nowe piekne brzuszki :)
Aliva ja na pewno Cie nawiedze ale wtedy z kuchni kochana nie wyjdziesz dzien caly za te wszystkie foty ktore mi tu trzaskasz i szaleje....

11 lata 10 miesiąc temu #691733 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Ajak tam wogóle wejśc :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691736 przez słonko
Nic to, Nike, nie tym razem, to kolejnym. Tak w ogóle pracujesz? Bo jak nie, to chyba masz mnóstwo czasu na spotkania! Ja pracuję i kto wie, może do końca popracuję. Ale o 15:30 mogę się spotkać właściwie w dowolny dzień pn-pt. A urlop też mogę kiedyś wziąć :)
A Ty Nubi, jak tam, chcesz się spotkać i iść razem do Żeromskiego w pt? Może jeszcze któraś krakowianka reflektuje? A jak nie, to spróbujmy umówić się na jakiś dzień w przyszłym tygodniu. Co powiecie na środę? Tak strzelam, od czegoś trzeba zacząć :) Ale mi wszystko jedno kiedy :)

Iva, coś jest z tym rozmnażaniem w Krakowie w tym roku, choć prądu nie brakowało ;) Nie zdarza mi się przejść przez osiedle nie spotykając co najmniej jednej kobiety w widocznej ciąży... I to za każdym razem widzę jakąś nową!

Paulina i Piotruś

11 lata 10 miesiąc temu #691737 przez mery75
Nefeli stawiam na ten tłuszczyk ale z kolei tylko na nogach nigdzie więcej :unsure: dziwne by to było

11 lata 10 miesiąc temu #691738 przez pyzaura
no Monisia heheh chyba to napinanie w dzien tak mnie nie boli a przychodzi wieczor i szal macicy :) ale juz nam duzo nie zostalo :P

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #691752 przez iwonta_kg
Ja bym jeszcze dodała galerię na fb z rzeczami dla naszych dzieciaczków :) ciuszki, łóżeczka, pokoiki, mebelki itd... co wy na to???

11 lata 10 miesiąc temu #691755 przez słonko
Mery, ja się bardzo cieszę, że po raz kolejny Młody głową w dół na usg. Baaardzo chcę rodzic naturalnie. Ale ponoć fikołki i obroty w tym momencie to dla malca żaden problem :)

Paulina i Piotruś

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691756 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Nie,nie.....wszystko jest widoczne tylko dla "członków" naszej grupy :D
Wiec większa prywatnosc tam niz tutaj ;)

Dziewczyny które maja profile na fb a jeszcze nie dotarły do nas to zapraszamy ;)
www.facebook.com/groups/558790817494082/?fref=ts

dawaj Iwonka nowy album na fb....
potem utworzymy album z naszymi pociechami :D

Daga....nie ma problema ;) nawiedzaj mnie :D

11 lata 10 miesiąc temu #691766 przez akina_zet
pyzaura napisał:

no Monisia heheh chyba to napinanie w dzien tak mnie nie boli a przychodzi wieczor i szal macicy :) ale juz nam duzo nie zostalo :P

Jeszcze 3 miesiące Kochaniutka :) Brzuch coraz większy,ja taki karakan,że jak idę to kołyszę się na boki,żeby równowagę utrzymać :silly:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #691767 przez kocham_cie
Ja pierdziele miałam 30 stron do nadrobienia!!!

Dziewuszki śliczne domki, każdy inny i jedyny w swoim rodzaju... a mój hmmm dużo większy od waszych raczej w okolicach Vilemo... ale czego się spodziewać skoro Antek w 26 tyg ważył 1300g :huh:
A tak wogóle to coś mnie martwi ten mój brzusio bo ostatnimi czasy bardzo mocno opadł i wyglądam jakbym miała zaraz rodzić... dobrze że już niedługo wizyta...

Antek od jakiś 3 dni daje mi nieźle popalić... jego kopniaki robią się naprawdę bolesne... a na dodatek mam wrażenie ze on wogóle nie sypia :S : S :S

no i teraz to co najgorsze.... dziś pojawiły się pierwsze rozstępny na brzuchu :( wczoraj jak się wieczorem balsamowałam jeszcze ivh nie było dzis naliczyłam 6 czerwonych po ok 1cm długości... no i co na niewiele zdało sie smarowanie 3 razy dziennie :dry:

a co do facetów... no cóż... mnie dzis mój bardzo rozczarował... wróciłam z pracy wcześniej i przyłapałam go z papierosem :ohmy: rzucił w styczniu- podobno, a ja głupia ciągle mu mówiłam jaka jestem z niego dumna i wogóle.... :angry: teraz chodzi i się podlizuje ze to ostatni ze tylko ten jeden... ble ble ble spadaj dziadu twoje płuca, tylko nie rób ze mnie głupka!

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691770 przez iwonta_kg
Nefeli a mój mąż wprost przeciwnie!! zamiast zejść mi z drogi żebym go nie rozniosła to on jeszcze pogłębia moje nerwy i podnosi mi ciśnienie!!! dziś na zgodę poszedł kupić bitą śmietanę do galaretki z truskawkami. musiałby ze 4 takie zrobić żebym mu wybaczyła. dalej się gniewam na niego. on ogląda mecz a ja siedzę na kompie. zupełnie bez słów...

mery75 napisał:

iwonta_kg napisał:

Ajak tam wogóle wejśc :unsure:

Iva podała wyżej stronkę :)

11 lata 10 miesiąc temu #691771 przez nike84
słonko napisał:

Nic to, Nike, nie tym razem, to kolejnym. Tak w ogóle pracujesz? Bo jak nie, to chyba masz mnóstwo czasu na spotkania! Ja pracuję i kto wie, może do końca popracuję. Ale o 15:30 mogę się spotkać właściwie w dowolny dzień pn-pt. A urlop też mogę kiedyś wziąć :)
A Ty Nubi, jak tam, chcesz się spotkać i iść razem do Żeromskiego w pt? Może jeszcze któraś krakowianka reflektuje? A jak nie, to spróbujmy umówić się na jakiś dzień w przyszłym tygodniu. Co powiecie na środę? Tak strzelam, od czegoś trzeba zacząć :) Ale mi wszystko jedno kiedy :)

Iva, coś jest z tym rozmnażaniem w Krakowie w tym roku, choć prądu nie brakowało ;) Nie zdarza mi się przejść przez osiedle nie spotykając co najmniej jednej kobiety w widocznej ciąży... I to za każdym razem widzę jakąś nową!

Ja już jestem na zwolnieniu lekarskim, więc czasu trochę mam. Chociaż wszystkim się wydaje, że jak jestem na L4 to leże i nic nie robię i na siłe mi czas organizują, a to teściowa, a to siostra, a to ktoś jeszcze :dry: No ale na przyszły tydzień nie mam jeszcze żadnych planów, więc fajnie by się było spotkać :) Któraś krakowianka sie jeszcze pisze na spotkanie?

11 lata 10 miesiąc temu #691789 przez iwonta_kg
Madzia ja też mam brzuch dużo niżej ostatnio!! W końcu to już trzeci trymestr normalne że schodzi w dół :)

A co do Twojego faceta... Wstyd!!!!! Chował się jak 14 przed rodzicami!!! I to od stycznia!! nieźle... :dry:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka