- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
pyzaura napisał:
Nike a skad to zamowilas
??
Zarejestrowałam się na stronie Bebilonu, podałam swoje dane, bo mi koleżanka powiedziała, że potem różne próbki przysyłają za darmoNo i po 2 tygodniach jest pierwsza przesyłka
o cholercia to ja też się chyba zarejestruje, a co

Iwonka ładne to Twoje łóżeczko, praktyczne i bez zbędnych bajerów, takie jak lubię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nike84 napisał:
pyzaura napisał:
Nike a skad to zamowilas
??
Zarejestrowałam się na stronie Bebilonu, podałam swoje dane, bo mi koleżanka powiedziała, że potem różne próbki przysyłają za darmoNo i po 2 tygodniach jest pierwsza przesyłka
o cholercia to ja też się chyba zarejestruje, a co
Iwonka ładne to Twoje łóżeczko, praktyczne i bez zbędnych bajerów, takie jak lubię
No pewnie że tak

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
rejestruje sie czy w polu chce otrzymywac upominki dla maluszka po 4 misiacu tez zaznaczalas ??
Tak

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

kurcze to ja tez sie rejestruje akurat mialam kupic teczke na wyniki badan to moze zdaza mi przyslac jeszcze zanim urodze

po depilacji wysmarowalam sie balsamem i teraz dwa razy bardziej plyne och moje pomysly...
a jak ogolnie wam sprzyja 3 trymestr tzn mam na mysli cere,wlosy?bo cos w tym jest ze w 2 trym sie wszystko poprawia a teraz juz zaczyna cera mi sie znow przetluszczac (nawet jak nie ma upalow a w 2trym az sie luszczyla bo byla sucha)wlosy oklapniete zaczynam zle sie czuc i zle wygladac..
kurcze dwa wiatraki a ja nie wyrabiam...
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A wlasnie wczesniej zapomnialam napisac ze mi tez sie podoba to lozeczko Iwonki, proste, klasyczne

Monika a ty z tym pasem i dwoma spryskiwaczami budzila bys zainteresowanie ogolu

Baby blues nie ogladalam, widzilam trailer i mi wystarczy... Ostatnio bardziej wnikam w historie i czytalam raporty Pileckiego... Tez temat doluje.
Karny jezyk... Hmmm idac tymi sladami moglabym zbudowac tekturowa cele i za niegrzeczne zachowanie wsadzac Zoche za kraty ...gorzej jak bedzie ja to bawic

Aga potwornie tesknilam jak wyjechalam i nie widzialam tej wsi... Polska wies ma cos w sobie...

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

papi ja tez dzis nie wyrabiam

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Cieszę się,że po wizycie wszystko ok

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

nubi ja też nigdy nie lubiłam podawać swoich danych, zwłaszcza adresu, ale koleżanka mnie uspokoiła, ze to tylko do różnych darmowych próbek i ulotek, więc się przełamałam

Rany was też tak strasznie żrą komary? Nogi mam całe w bąblach i to tak swędzi

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tez mam dosc komarow nog jak slonica i palcow jak parowki

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dzięki dziewczyn za rady odnośnie prania. Tak się właśnie zastanawiałam nad tymi flanelkami, bo mam 5 szt kolorowych, więc samych nie będę wrzucać do pralki. A martwiłam się czy się nie zmechacą jak wrzucę z innymi kolorowymi ciuszkami. Na razie robię pranie naszych ubrań, żeby mąż miał co na siebie założyć jak przyjedzie a potem ruszam pełną parą
Przed chwilą kurier przywiózł mi w końcu termometr, byłam na zakupach i kupiłam koszule nocne i klapki pod prysznic do szpitala - i tak spojrzałam na listę i...mam już właściwie wszystko
Iwonka śliczne to łóżeczko z misiem
ps. właśnie wyjełam ze skrzynki przesyłkę od Bebilonu: teczkę na wyniki badań i inne dokumenty, a w środku płyta z kołysankamiNiby nic a cieszy - zwłaszcza, że za darmo
![]()
Ja miałam zamiar obejrzeć ten film, ale dobrze że mówicie, żeby na razie go sobie odpuścić
Grrr! A ja wysłałam 3 razy z 3 innych e-maili i nic mi nie przysłali, dziady jedne! A to było chyba ze 2 miesiące temu albo lepiej. Nie wiem czemu...
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Nubi tu masz wyjaśnienie:
smyki.pl/zdrowie-i-wychowanie-dziecka/pr...owawczej,40_874.html
A tu jak wygląda:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam...nie tak to miało zabrzmieć

Jeżyka biorę na klatę....jak muszę to posiedzę na nim te 34minuty

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Łóżeczko Filipowe wróciło do domku

Tak się zastanawiam,bo łóżeczko jest jasne i w niektórych miejscach jest pociemniałe....mam chęć je przemalowac na biało ale mama znów odradza....sama nie wiem. mam jeszcze czas. Ogólnie jest bardzo podobne do tego co Iwonka kupuje,tylko bez żadnych wzorów no i szuflady nie będziemy montować. Właśnie odkręciłam już te szyny od niej. Niby nic a ja się tak cieszę

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Agamo no właśnie jest teraz tyle owoców sezonowych że porzuciłam jabłka wiosną ale chyba za Twoja radą trzeba je przeprosić i choć jedno dziennie zjadać

Nubi to 0 10 godzinie a w południe to już chyba skali zabrakło co? Poza termometrem to widok z okna masz piękny

Nike ja prałam nowe z używanymi czy pieluszkami, sortowałam tylko kolorami i wszystko raz i w jednakowej temperaturze i z dodatkowym płukaniem.
Papi nie bagatelizuj tego ciśnienia, ale tez nie ma co panikować jeśli czasami się zdarzy, ja tak mam i tylko obserwuję i ewentualnie mam dzwonić do lekarza, na szczęście rzadko przekraczam tą granicę

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Monia Akina ja to nie wiem czemu ty taka krytyczna wzgledem siebie jestes??!!!! Sliczny bobasek i zgrabna laska i naprawde bardzo dobrze wygladasz!eh baby i ich niska samoocena Wszystkie chyba tak mamy ze widzimy siebie w najgorszym swietle! A babskiem duzym chyba bylas ile mialas jak sie urodzilas? Ja to bylam taki pucek ze masakra Moze zaraz poszukam to zrobie fotki!
Papi super ze wiesci z wizyty dobre!w trzecim trymestrze u mnie bez wiekszej roznicy od poprzednich miesiecy Jedyna roznica ze czuje sie juz za duza i ciazy mi brzuszek i troche wkurza mnie ze wielu rzeczy nie jestem w stanie juz zrobic a jak juz cos robie to na raty bo sie mecze!
Nike zapraszam do mnie bo u mnie komarow nie ma

Iva to jak oni boczna listwe rozwalili?Moze specjalnie gadziny jedne!swoja droga to co za swienie ze o swoje rzeczy musialas sie wyklucac Hieny jedne nie ma to jak przywlaszczyc sobie kogos rzeczy i nie chciec oddac tez trzeba miec tupet!dobrze ze na nich nawrzeszczalas! nalezalo im sie!wrrrrrrr (chyba sie bojowa zrobilam)ale nakopalabym im za ciebie

Agus jasne sproboj z jablkami napewno nie zaszkodzi No to strzelaj nam fotke z nowa kiecka! ja juz ciazowego nic nie bede kupowac ale teraz zastanawiam sie nad jakimis bluzkami do karmienia!