BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #714894 przez donata
MyMelange napisał:

Dzien dobry :)

Dopiero przeczytalakm zaleglosci, bo bylismy na imieninkach mamy i cioci wczoraj.

Izula, czynsz we Wro jest podany sprzed 6, 7 lat, bo wlasnie wtedy mialam ten biznes. Nie mam pojecia jak jest teraz.

Nubi cos czuje, ze Ci sie rymuje ;P brawo!

Donatka, slij smialo foto -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Już poszło :laugh:

U nas też gorącooo... Mieliśmy jechać nad morze, ale samochód nam się zepsuł znowu. Kolejny wydatek :/ Jak nie urok to sraczka. No nic. Pozostaje siedzieć w domu. A ja też myślałam, żeby otworzyć lumpek :) Koleżanka niedawno podsunęło mi ten pomysł, po tym jak się chwaliłam, że znowu znalazłam fajną bluzkę za 5 zł :) hehe

Iwonta, ja kiedyś też byłam chudsza o te 20 kg... Teraz to już mogę tylko marzyć o dawnej figurze :) Ale fajnie chociaż popatrzeć :) hehe

A to mój kotek i siostry pies :) Ale się nie lubią za bardzo :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #714897 przez iwonta_kg
Otworzymy jedną sieć i w całej polsce bedziemy otwierać punkty lumpków hehe :lol:

Donata faktycznie zwierzaki jakby sie pokłóciły hehe :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #714937 przez iwonta_kg
boziu jaka cisza! 3 godziny bez żadnego postu... szok! :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #714954 przez iwonta_kg
Tylko ja siedze w domu przed kompem??

11 lata 9 miesiąc temu #714957 przez karolcia1919
hej hej.ja wcinam nektarynki i siadam do kolejnego prasowania.brzuch mi wywalil jak nie wiem co .teraz czuje sie jak slonik;D

11 lata 9 miesiąc temu #714963 przez karolcia1919
jutro na 15.30 mam usg wiec prosze ladnie trzymac kciuki za mojego synka ;) we wtorek wizyta

11 lata 9 miesiąc temu #714970 przez iwonta_kg
Bedziemy trzymać Karolcia :)

11 lata 9 miesiąc temu #714972 przez Alivva
Będziemy Karolcia 3mać kciuki,będziemy :)
jejuuuuuuuuuu wszystkie dziś chyba czujemy się jak słoniki :D
obłęd normalnie
Mówią właśnie w tv,że od jutra od zachodu ochłodzenie,deszcze i burze.....czuli u nas na zachodzie będzie najszybciej??? oby już w nocy,bo nie zniosę kolejnej takiej jak wczorajsza :(

Iwonka....jeszcze założysz te swoje ciuszki :) Za rok będziesz w nich śmigać zobaczysz :) A swoją drogą......śliczna ta fota szczypiorku :)

Kobity praSujące dzis....normalnie Was podziwiam... Ja przechodząc obok tej sterty ciuchów do prasowania-odwracam głowę w drugą stronę i udaję,że nie widzę :D

11 lata 9 miesiąc temu #714981 przez karolcia1919
Nie dziekuje by nie zapeszyc ale czuje ze z malym ok wszystko;)
u nas nadal 34 stopnie ..dobrze ze mam wiatrak...troche poprasowalam...ale juz na dzis daje sobie spokoj ;)

ile wg jezdzi karetek ...pewnie z upalow ludzie slabna itp.

niby maja byc burze nawet i grad ma padac ;/

kurde tak zle i tak nie dobrze...

u tesciowej bylismy na obiedzie..jakos obylo sie bez zbednych uwag itp ;)

chcialam dzis w kauflandzie kupic te pampersy z promocji ale juz byla pusta polka;/

11 lata 9 miesiąc temu #714983 przez SerekWaniliowy
Dzięki Iva, Kocham Cię za podpowiedź, kupiliśmy 2 paczki 1 czyli 156 szt. myślę, że na pierwszy miesiąc wystarczy i 2 paczki 2 - 144szt na kolejne miesiące :) chciałam kupić większy zapas bo mąż przytarga a poza tym na kupon mogłam kupić ile chce paczek, ale jednorazowo :) A mam koleżankę która jedzie z bliźniakami od urodzenia na Dadach i nawet nie próbowała innych, może porównania nie ma ale mówi, że jest zadowolona :) poza tym kupiliśmy wkładki laktacyjne i podkłady do przewijania dla mnie do szpitala w promocji i jeszcze kilka drobiazgów, powolutku zaczynam odhaczać swoją 10 stronicową liste wyprawkową ;) a wieczorem mąż obiecał wybrać pościel dla malutkiej no i najważniejsze i najbardziej przerażające, byliśmy w Smyku, pokazałam mu Moodda, oglądaliśmy tez inne i powiedział, że albo Moodd albo Maxi Cosi Elea, no ale jeszcze jutro mamy zobaczyć Jane muum i Mutsy Evo bo lżejszy a wczoraj już nie dałam rady ustac w sklepie na swoich kulawinkach spuchniętych.

Kocham Cie
jakie ładne to zdjęcie i brzusio wraz z nóżkami nie wyglądają na gigantyczne jak to sie tu skarżysz czasami :)

My wróciliśmy właśnie ze wsi, o kurde pierwszy raz wolę ten upał spędzić w domu przy wiatraku, nie mam palców tylko placki a o kostkach to już z samego rana mogłam zapomnieć, moje nogi wyglądają jak "stopy" słonia i swędzą i bolą a mała sie wcale nie odzywa od rana, chyba nie jest Jej za dobrze już i ta pogoda :( poza tym w nocy pociłam się jak szczur i o spaniu mogłam tylko pomarzyć :/

Agamo faktycznie Twój wczorajszy dzień do najlepszych nie należał ale mam nadzieje, że dziś już lepiej się macie a po niedzieli wyjaśni sie sprawa z podatkami :)a

Paulinka
trzymam kciuki za wizytę mam nadzieję że uda się juz na poniedziałek i że wszystko okaże sie z płucami ok :)

Iva jak ja Ci zazdroszczę ogrodu a o basenie nawet nie wspomnę

Nubi nasza forumowa poetko, długo się ze swoim talentem skrywałaś :)

Dziewczyny a ja Wam zazdroszczę tych częstych grubszych wizyt w toalecie :silly: bo ja to sie wybieram w przyszłym tygodniu do proktologa, zaczynam się poważnie martwić tymi okolicami :ohmy:

Nefeli choć jedna pozytywna wiadomość, że klinika ogarnięta i ze jesteś zadowolona no i wciąż malutka w brzuszku i tak dzien za dniem ucieka :)

Karolcia mi to sie nie uda pieści zacisnąć bo paluchy spuchnięte swędzą i bola ale myslami bede z Wami i z pewnoscia wszystko bedzie w najlepszym porządku :)

O Mama krzyczy że do polowy sierpnia pogoda nie odpuści :/ chyba za tydzień na wizycie poproszę o cesarkę ze 2 tygodnie przed terminem bo sie wykończymy obie :/

A na forum pomór ciężarówek hihi ale wcale się nie dziwię, sama leżę rozwalona jak prosiaczek przed wiatrakiem i kwiczę :S :side:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #714986 przez iwonta_kg
U mnie temperatura zeszła do 26 stopni bo spadł deszcz. Padał jakies 15 minut :lol: a ja stałam na tarasie i sobie mokłam hehe ciepły letni deszcz :)

11 lata 9 miesiąc temu #714988 przez iwonta_kg
Wiecie co mam problem. Zalęgły mi sie na ogródku takie muchy ktore wyglądają jak osy. Są żółte i mają czarne paski. Robią dziury w ziemi i chyba składają tam jaja. Musze je wytępić tylko nie mam pojęcia czym! Pełno lata mi tego i wlatują do domu :( nie gryzą ale samo to że to lata obok mnie jest obrzydliwe :(

Macie może jakis pomysł co z tym zrobić??

11 lata 9 miesiąc temu #714994 przez nefeli
Madzia i mnie te kwoty powalaja,za 4 doby a najbardziej powala ile czasu bedziemy taki dlug splacac :(
Akina ha ha ha ja tez ze spryskiwaczem do kwiatkow spie ;) alez mamy obstawe poduchy spryskiwacze woda i kibelek :) a wieszaki z paskiem na pupce swieca opalenizna... tak tak dawne czasy bez cellulitu :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #714996 przez akina_zet
Madzia mój mąż się załamał jak mu powiedziałam,że nasza też pewnie w opasce na tyłku będzie popitalać :D Wczoraj w ogóle miałam wieczór z pytaniami a co by było gdyby :D I tak zapytałam męża co by było gdyby Iga miała już 20 lat i przyprowadziła ze sobą "chłopaka",który miałby lat 40 :D Nie chcecie wiedzieć jaka była reakcja mojego chłopa hahaha :D

Madzia a co to będzie jak Twój synio wpadnie do domu z solarą z opaską na tyłku i biuście i powie mamo poznaj moją dziewczynę? :D

Iva mam nadzieję,że będziecie zaglądać na forum!

Iwonka też mam takie zdjęcia z cyklu 20 kg. mniej :side:

Dziewczyny u mnie jutro ma być 38 stopni i zero deszczu, zdechnę!

Karolcia kciuki jutro będą trzymane.

Nefeli bez spryskiwacza ani rusz :D

Coś czuję,że będzie dziś kolejna,nieprzespana noc :(

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #714998 przez nefeli
Serku ja mam tez powazne problemy z kibelkiem,a wszystko zaczelo sie w 7mym miesiacu w pierwszej ciazy,od tamtej pory problemy do dzis,a teraz to juz wole nie pisac co sie dzieje,wyje z bolu i nie tylko :(
Serku Ty masz miec cesarke???
ja dzis stresujacy dzien wczoraj pochodzilam a dzis placz bo silne skurcze jeden po drugim i wrazenie mam ze szyjka sie calkiem otworzyla,a wizyta w czwartek,okropnie sie jej obawiam :(
Karolinka trzymam kciuki!!!!!
Iwonka ja mam na balkonie pelni takich niby os z dlugimi nogami i z 50 gniazd maja,gdzie tylko dziure znajda,a ja w panice na balkonie siedze,okropnie sie brzydze robali itp,albo zuki wielkosci mirabelki lataja jak meserszmity....nie wspomne o gigantycznych swierszczach wielkosci wrobla ....

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka