- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Moze jutro przysni ci sie ze dostajesz wypłatę za ta ciężką pracę

Ja wlasnie zjadlam drugie śniadanie bo pierwsze o 3.45

Zreszta tak ogolnie zle spalam a pierwszy raz od prawie dwoch lat nie mielismy emilki obok
Dzisiaj dziewczyny razem w pokoiku spaly

Sylwia milo ze facet jednak zareagował i przepuscil
Kornelek cudny i widze ze juz bez rureczki wiec z kazdym dniem blizej powrotu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 20
anisia27 napisał: Pesq, trzeba bylo szybko wydac
Powiedzcie mi jakiej firmy polecacie witaminy dla bobaskow
witaminy, uwazam ze niepotrzebne, jezeli bedziesz karmila piersia to dziecko dostanie wszystko z mlekiem, ewentualnie daje sie takim dzieciom wit K (tylko nie wiem jak dlugo) i wit D na kosci, nie ma co faszerowac dzieci tymi sztucznosciami, takie przynajmniej jest moje zdanie
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Po pierwsze Meszku Kornelek jest prześliczny

Co do spania też się budziłam na siku, Jasiek obudził mnie o 5 rano kopniaczkami, więc poleżałam sobie tak i dopiero potem usnęłam.
Chyba 5 rano to będzie jego pora wstawania

Zaz ale sen

Agata jestem ciekawa czy Ci się sprawdzi, w sobotę akurat będzie u mnie tydzień do terminu

Sylwia miło, że facet przepuścił

Kas co u Ciebie?
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Meszku - Twój synek jest cudowny ale ja juz powinnam przestac to pisać bo wiesz to doskonale a poza tym ciągle to powtarzam

Sylwia - ta karteczka taka głupia trochę.. jeśli możesz przepuść ciężarną nikogo do niczego nie zobowiązuje a ludzie powinni przepuszczać jeśli mogą i bez karteczek. Gorzej jęsli w lab. jest jak u mnie " ciężarne bez klejki" a ja i tak nie wiem od której strony zajść.. ehhh.

Ja dziś też nie mogłam spać i była to chyba najgorsza noc od pierwszego trymestru - nie wiem czy z godzine ciągiem przespałam. Agatka nie fikała w nocy więc zmuszałam się do leżenia na lewym (wolę na prawym o wiele

Dziś odpuszczamy szkołe rodzenia, temat ma być o przygotowaniu do porodu (domniemuje że sn) więc nie będę się tam ciągneła bo serio... jestem jak traktor rozklekotany ostatnio

Szumisia pokażę jak tylko w miarę będę funkcjonowała bo teraz to ledwo laptopa otworzyłam. Serio :/
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 91

u nas jak zwykle w weekend ruch, była ciocia i mamuska i w sobotę braciak z zona i Szymusiem na chwile wpadli

no to ponarzekalam......
me.ch Kornel cuuuuuudny!!!!!!!!!!

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Anisia ja nie myślałam o witaminach pewnie coś powiedzą w szpitalu lub w przychodni lekarz.
Gloria super że dziewczyny w końcu spały razem:D oby tak dalej było!!
Zaz co do snów ja miałam jakiś popie***lony dziś....Dziewczyny Śniło mi się że byłam w pracy i interwencje mieliśmy dziwną

Pesq odpoczywaj a jak nagrasz szumisia jutro czy też nawet za kilka dni nic się nie stanie.
Kas Agatka wiesz że jest nie grzeczna, robi Was w bambuko to może coś odwalić z wyjściem dzisiaj

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Asiek odbieralas juz wyniki z gbs? ile teraz się czeka w diagnostyce na wyniki? kurde bo ja muszę w końcu podjechac i zrobić, a tak mi nie po drodze tam...

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

„Troszkę więcej ważymy” w moim przypadku brzmi tragikomicznie

Pesq Biedaku

Kochana poród może być 2 tygodnie w tą lub a tą, ale u niej to już minęło, więc powinni zacząć przyśpieszać maluszka..
Asiulek ja też nie sięgam do stóp hah

Asiek to straszny sen.. ale to z tego powodu, że zaczynamy schizować, no i wszędzie dookoła się słyszy tyle strasznych rzeczy i nieświadomie się je zapamiętuje.. Nie martw się, Malutka będzie zdrowa jak rybka <3
Dziewczyny zaszalałam, usmażyłam górę naleśników, w między czasie odkurzyłam mieszkanie, zrobiłam paznokcie u rąk i pozmywałam

W każdym razie na dziś mi został wózek –bo w końcu wczoraj już ich nie męczyłam i prysznic zaraz

A naleśniki mam z twarogiem z serkiem waniliowym, malinami, jeżynami i borówkami. REWELACJA smakowa!!!

Aaaa i zapomniałam, Graża się dziś zorientowała, że jak dostaje po operacji ogonkowej (maści i spreju) kiełbaskę w nagrodę to w środku jest tabletka i namiętnie memłała kiełbaskę, a tabletkę wypluwała przez pół kuchni z takim wdzięcznym "pftfuuu" !

No i T. musiał już wychodzić do pracy i po 5 wypluciu niestety już zapakował jej do pyszczka samą tabletkę i przytrzymał i się na nas trochę obraziła.. no ale już została urobiona naleśniczkiem

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
asiulek_dolls napisał: Kas oj ta Agatka Lobuziara mała ale Ci atrakcje zapewnia... ho ho ho tyle godzin pod ktg.... ja bym ja za kare z brzucha wygonila
a tak na serio to ładnie w tym szpitalu wytrzymujecie, dobrze ze jesteście pod kontrolą
Asiek odbieralas juz wyniki z gbs? ile teraz się czeka w diagnostyce na wyniki? kurde bo ja muszę w końcu podjechac i zrobić, a tak mi nie po drodze tam...a nie pamiętam ile czekalam dwa lata temu..... skleroza
Powiedzieli mi że tydzień czeka się, Ja odbiorę za tydzień i tak dopiero bo nie chce samej jechać tam- właśnie nie po drodze

- melisamienta
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Trochę się denerwuje ostatnio. Wczoraj miałam jakieś dziwne przeczucie żeby się spakować do końca. Ciśnienie od dwóch dni wieczorem koło 20 mam podwyższone. Wczoraj 147/82 a dzień wcześniej 149/85 zobaczę co będzie dzisiaj, jak takie samo to dzwonie do lekarza co robimy. Wiem że nie powinno przekraczać 140/90 i tego drugiego nie miałam powyżej 90.
Powiedzcie mi jeszcze czy wyparzałyście smoczki, butelki tzn wiadomo że trzeba je jakoś przygotować a co z loktakorem?
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-