BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #1003984 przez pesq
Dziewczyny co taka cisza? Co robicie? Dziś ten program o wcześniakach ale późno.... o 22:55. Wszystko mnie boli ide do wanny zaraz :pinch: :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003997 przez Rita87
Kas kurcze no az sama mam nerwy co oni Was tak mecza :( cos sie ruszylo??

Basiek to u Ciebie tez moze byc lada chwila :)

Kurcze boli mnie caly czas raz slabiej, raz mocniej, ciekawe... Znow byla dwojka :P a jak poszlismy na zakupy do biedronki to taki ucisk juz tam na dol czulam i tak mnie ciagnelo juz wszystko, ze ten spacer wcale nie byl przyjemny :unsure: i niestety nie znalazlam nic na co mialam ochote i tych fajnych swiecacych kul tez juz nie bylo :angry: zawsze wykupia to co mnie interesuje :angry: :angry: a reszty rzeczy oczywiscie pelno... Sabinka a jak Twoje kluski? :P

Ciekawe czy cos sie w nocy zadzieje... Ale musze trzymac sie kolejki wyznaczonej przez Pesq :P wiec najpierw Kubus z Panow :)

9 lata 7 miesiąc temu #1004003 przez asiekasiek
ja właśnie wzięłam ciepła kąpiel leżałam prawie godzinę ale faktycznie pomogło na ból brzucha noi zrelaksowalam się:) ale brzuch znowu pobolewa :dry:

Rita no ciekawa jak tam dzisiejsza noc...moja mama mówi ze wcześniej nie urodze tylko za dwa tygodnie... bo nikt nie rodzi wcześniej :) wiec ja juz rodze 22 września ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1004004 przez pesq
Hahahah kolejki wyznaczonej przez pesq :D Rita <3 ja nalazilam soe tyle ze wyslalam męża do biedronki po jedzenie ale też ani nic dobrego ani tych kulek nie bylo....

Ciekawe jak Kas..

9 lata 7 miesiąc temu #1004011 przez glooria
No ciekawe tez zagladam zeby byc na żywo w informacjach a tu cisza chyba gosci ma

9 lata 7 miesiąc temu #1004012 przez Rita87
Dobrze Asiek, że się meldujesz, bo już miałam o Ciebie pytać ;) muszę wiedzieć przecież co się na bieżąco dzieje u mojej przyszłej synowej :laugh: :laugh:

Pesq, no zobaczymy czy się sprawdzi, może masz nosa ;)

U Magdaleny to chyba szybciutko poszło, bo pisała, że coś chyba się zaczyna dziać a tu prosze już post i Laura na świecie śliczna :) Jeszcze raz Magda gratulacje!!

BTW pisałam z Magdą nt. szczepień i przesłała mi wzór takich oświadczeń, że póki dziecko jest w szpitalu to nie wyraża się zgody na szczepienie i rozważa się zaszczepienie po dalszej konsultacji z lekarzem itd., żeby sanepid się nie czepiał i ja podjęłam decyzję z D., że Stasia w pierwszych dobach życia nie szczepimy i najwyżej zaszczepimy trochę później tą lepszą szczepionką na wzw b, a gruźlicę rozważymy. A Tobie Pesq się nie dziwię, że już nie chcesz w to wnikać, bo ja tez już mam dość rozmyślań nad zdrowiem Stasia, tym co dla niego lepsze, itd. Za dużo tych zmartwień... Ale już niedługo i będzie je można podzielić na dwoje :) w końcu :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1004013 przez Rita87
Kas, wszystkie tu o Tobie myślimy. Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Was i już niebawem pochwalisz się nam swoją radością :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #1004017 przez pesq
Tak jest Kas czekamy!

AŁ jak mi ona wsadza główkę tam na dół to tak boli ... :( :( Aż jej tłumaczę żeby się tamtędy nie pchała bo inna ją czeka droga ewakuacji :D :D

9 lata 7 miesiąc temu #1004018 przez Zazanna
Juradka jak na zwykłe ktg bez "pilnej potrzeby", to do przychodni przyszpitalnej -w poniedziałek tam mam iść też. Ale jeszcze nie wiem gdzie ona jest, bo dzis byłam tam na górze, bo mój lekarz miał dyżur i mi kazał tam. Ale powiedział, że w przychodni też nas poproszą bez kolejki :)

Pesq ale miałaś nagrodę super !!! Pyyychaaa :D Co do gbs-a nosz u mnie wyhodowano przecież -więc też sprawdzali inne :D

Kas buziaki i kciuki z całej siły !!! :***

Spałam 4 godziny :blink:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1004019 przez pesq

Magdalena9t napisał:
Mam cos przeczucie ze bede jachac dzis w nocy na porodowke. Caly czas mnie brzuch pobolelewa i na wkladce taka brazowawa wydzielina. Czyzby czop? :woohoo: :P

I mala tez spokojniejsza,chyba sie juz ulozyla do wyjscia.

Magda wczoraj pisała :D :D :D Niezle co - ta to miala przeczucie :silly: :silly:

Ja mam właśnie na jednej stronie ze GBS nie wyhodowano a na drugiej że tego gronkowca to jak najbardziej już tak ;) :P :angry: :angry: :angry:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1004021 przez Rita87
Wlasnie, Pesq, ale mialas super nagrode :) ja jadlam duzo mies roznych, ale jagniecinyto chyba nigdy nie probowalam, a domyslam sie, ze pyszna jest :) tylko jej cena :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu #1004025 przez pesq
Aż Wam pokażę ten dzisiejszy lunch :) Jest takie fajne miejsce - lunche (codziennie inny zestaw) kosztują 17,50 - niby nie mało jak na taką małą porcje (bo serio są to porcje lunchowe a nie obiadowe) ale zawsze jest coś mega wyjątkowego... Ostatnio nawet był krab :D Nie ten co Zaz zrobiła ;) Ale nie byliśmy... Dziś to była właśnie zupa z czerwonej soczewicy, gnochi + comberki jagnięce w sosie porto + figa w sosie karmelowym z bita śmietaną.. Obśliniłam się na samo wspomnienie, serio!! :P

Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1004036 przez Agata28
Pesq :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: wygląda przepysznie!

9 lata 7 miesiąc temu #1004045 przez anisia27
Hej dziewczyny!:)

U mnie dzisiaj cisza ale za to snilo mi sie ze Kas urodzila przez cc :D wchodze a tu jeszcze nic nie wiadomo :)

9 lata 7 miesiąc temu #1004046 przez pesq
Hej :)

Ja juz po lekach na tarczyce pierwszym śniadaniu i pierwszym antybiotyku. Byle tylko nie uczulil ale może nieee :).

Boli podbrzusze i nogi i plecy cala noc... Masakra jakaś.

Kas czekamy.

Spróbuje spac jeszcze. Dobranoc misie :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia