BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 4 miesiąc temu #1016300 przez asiekasiek
dzięki dziewczynki :-* Jurada ja o mało nie popłakałam się z takiej bezsilności :(

mam pytanie czy wasze maleństwa slinia się bardzo? bo moja ciągle i bable robi. a moja mamuśka wymyśliła ze przez to ze ma problem z oddychaniem :blink: ale wyczytalam ze takie maleństwa zaczynają się już slinic i to norma...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #1016301 przez mysia5
Asiu, nasz bąbelek slini się bardzo często i tez robi bąbelki a jak mu wytre to zaraz zrobi jeszcze większego :) wiec to chyba normalne :) i bywa że cała bluzeczka jest mokra :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu #1016302 przez agatagama
mój też się ślini :) i ssie rączki, probuję mu zastępować je smokiem, ale nie zawsze wychodzi :) chyba mu smakują :) Asiek trzymam mocno kciuki, zeby sytuacja się już nie powtórzyła !! straszne...

10 lata 4 miesiąc temu #1016303 przez asiekasiek
dzięki dziewczyny :) no te z tak myślałam bo ręce wpycha do buzi ;) ehh moja mama juz nie wie co wymyślać....

10 lata 4 miesiąc temu #1016312 przez basiek149
o matko Asia... ale okropna historia :( ja też pewnie bym na zawał zeszła gdyby nas to spotkało :(
i z bąbelkami u nas tak samo, ślinka leci i też non stop łapki do buzi wkłada. I tak jak u Agaty - też staram się zastępować je smokiem ale łapki zdecydowanie wygrywają... :P

10 lata 4 miesiąc temu #1016331 przez Zazanna
hej :)
Jest za 20 pierwsza i pierwsze nocne jedzonko :)

Asiek masakra.. współczuję kochana..:*

Kurcze mlody znow ma katar i sie teraz boje zeby nie mial tez problemu..
i w ogóle kupy ma dość luzne ale sie dopatrzulam, ze sa jakby ciut sluzowate a to ponoc alergiczne, albo jak infekcja i nie wiem czy lecieć z nim do lekarza znow czy nie.. je ładnie, nie jest bardziej marudny ani nic. No jiz zwariowalam

10 lata 4 miesiąc temu #1016332 przez Zazanna
6:38 znowu karmimy. Jestem nieprzytomna, bo przez ten katar spalam czuwajac i co chwilę siw budzilam -a Malut spal pieknie, tylko ja spanikowana bez sensu -.-'

Dzis idziemy do kina na Listy do m 2 :woohoo:
Musze wystroic tego mojego przystojniaka B)

A w ogóle to dzień dobry :cheer:
Podziękowania: kasandra9

10 lata 4 miesiąc temu #1016335 przez jurada
Dzien dobry! My dzis do lekarza i może juz ją szczepią.

Zaz a ty gdzie chodzisz z Bartusiem do przychodni?

10 lata 4 miesiąc temu #1016339 przez Zazanna
Juradka na Bednarska.

Tak nie dospalam, ze jeszcze zasnelismy i sie dopiero obudzilam o.O B) Katarkowiec przebrzydly ;)

10 lata 4 miesiąc temu #1016342 przez asiekasiek
Jurada a jak tam odparzeniew? zeszło ?

mam jeszcze pytanie czy waszym dzieciom lecą juz łzy ? bo ja zauważyłam że ma dużo łez w oczach i nie spływają jej... jejku ja to bym teraz non stop lekarza chciała w domu !!!

10 lata 4 miesiąc temu #1016362 przez kropka 889
Hej.
Asiek mojej lecą juz łzy. Jak bylysmy na szczepieniu to się strasznie splakala i widziałam ze całe policzki ma mokre od płaczu.
Nasza Zuza juz 3 noce spala w łóżeczku bo mój mąż się przeziebil i nie chciał jej narażać. Ale na szczęście już mu przechodzi.
dziewczyny wszystkie juz bylyscie na wizycie kontrolnej ze sobą? Bo ja idę dopiero w piątek i nie wiem czy trochę nie późno (mała skończy akurat 2 miesiące )

10 lata 4 miesiąc temu #1016371 przez asiekasiek
kurcze no moja tez na szczepieniu poplakala się ze aż jej łzy poleciały ale od tej pory nie widać :(
Kropka nie zapozno moim zdaniem

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1016373 przez kasandra9
Współczuję Wam:((((
Asiu, dobrze, że pojechaliście, bo przecież to straszne! I całe szczęście, że płucka czyste, uf. Ale niezły katar musiała Laura złapać:( Jak pomyślę, że moją by tak złapała a ja w nocy sama to nie wiem;((((( Daj znać jak sytuacja! A ślinienia bym z tym nie wiązała, bo Agat non stop obśliniona - a jak robimy samolot to po ręce na podłogę mi cieknie jak nie mam pieluchy na ręku:) I u nas jak u mojego zięcia Jasia - też piącha do buzi jak leży na brzusiu szczególnie, co utrudnia wepchnięcie smoka:)
Mysiu, już sama nie wiem, czy pomogł ten Debridat czy nie - może zmiana mleka i to wszystko i go po prostu nie doceniam.:) Ponoć dobry, więc oby Wam pomgół. Moja Agu bardzo nim pluła, choć wydawał się słodki i pachnący:) Zwsze wszystko polepione było dookoła:)
Zaz, dziś w kinie dla mam Listy do M2???? aaaaaaaaaaa, chcę!!!!!! do którego kina idziesz??

10 lata 4 miesiąc temu #1016401 przez kropka 889
Asiek u nas tez nie zawsze są łzy. Czasami jest taki płacz (ja nazywam go udawanym) gdzie właśnie łzy jej nie lecą. Ale jak np czyścimy nosek to jest histeria i ogromne łzy. Nie cierpi tego
Właśnie panna mi zasnęła a jak wstanie to ja nakarmie i idziemy na spacer.
Buziaki dziewczynki :)

10 lata 4 miesiąc temu #1016404 przez glooria
Śluz w kupce moze byc od kataru bo dzieci jednak go polykaja w kazdym razie u moich tak jest
Albo od lekarstw ale to chyba nie dawalas

Asiek najedliscie sie strachu ...az przypomnialo mi sie ze tak mialam z lilla w pierwszej dobie ... ehh brrr okropne wspomnienie

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia