BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1024857 przez me.ch
no nie wiem, wyjatkowo rozwiniety jak na 5cio miesieczne chyba jednak..... szok :D ja widzialam 6cio miesieczne ktore tak nie brykaly jeszcze :D

moze to Wam sie przyda, wydaje sie bardziej realistyczne... :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1024863 przez mysia5
Dzień dobry ;)

My dziś 4 miesiące ! :woohoo:
zaraz robimy kleik :)

Cudne prezenty od Stasia ! :)
Skorzystam ze stronki , super ;)
My też mieliśmy problem ze skarpetkami bo uciskaly zawsze mocno , ale kupuje juz w h&m i tam są bardzo fajne bezuciskowe :) polecam , zżadnych śladów nie ma ;)
My dostaliśmy dwie pary rajtkow ale ani razu nie noszone mam podobne zdanie jak wy ;))

9 lata 3 miesiąc temu #1024866 przez jurada
Asiek i jak L Wam spala???

Bo L jak się obudzila po chwili to po 10 minutach zasnela i pobudka o 3 i 6 czyli nie jest źle.

9 lata 3 miesiąc temu #1024871 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Juradka mi się kiedyś w kolejce w sklepie babka zaczęła zachwycać "o jaka ładna dziewuszka, jaka uśmiechnięta", ja na to "dziękujemy bardzo, tylko to chłopiec", a ta się tak rozpływała, że chyba nie usłyszała i dawaj "ona"... ;) Odpuściłam. B. jeszcze nie rozumie, więc kij z tym :P
Najlepsze, że ubrany na niebiesko z samochodzikiem był B)

U nas noc przerywana, na szczęście już nie płakał więcej, ale baaardzooo się wiercił... i był takiczerwony na buzi po tej histerii, ze mu mierzyłam temp. średnio co 2 godziny -.-' No ale nie miał, cały czas 36,6 i 36,8. Za to ja jaką piękną :P -Najpierw 35,9 a po kilku godzinach 36,0 B)

Rita super metryczki ! Ściągam :evil:
B. też się odbijają skarpetki :blink: ile ja już skarpetek kupiłam... matko. Co zakupy to skarpetki i średnio co 5 raz udaje mi się kupić takie w miarę luźne. Więc wydaję na nie fortunę, a chodzi w 3 parach na zmianę :P Co do krótkich i bez rękawów, to w Smyku są (w tych wielopakach) :) Rajtki są super wygodne do zabawy, tylko ja ich nie lubię zakładać, bo Bobas nie lubi ich zakładać :P Ale też myślę aby mu kupić więcej i nie patrzeć, że trauma heh :P Przecież tylko w domu tak sobie śmiga ;) Jedyne co to problematyczne jest to, że ja mu ciągle zdjęcia robię, a chcę żeby się pięknie prezentował i co dzień mu dobieram... i pilnuję żeby skarpetki pasowały do reszty haha :D

Peeesq WOW :woohoo: To odpoczęłaś :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu #1024872 przez me.ch
Zaz ja tez skarpetki dobieram zeby pasowaly haha :D matki wariatki :D

A smyka niestety tu nie mam wiec mnie to srednio urzadza :D

9 lata 3 miesiąc temu #1024875 przez pesq
Meszka ten filmik spowodował że zadzwoniłam do neurologa i nas umówiłam na kontrole :blink: :blink: co prawda dopiero na 22 lutego ale nie sądze że z Agatką coś pilnego się dzieje, ale głowy jeszcze tak jak ten chłopiec nie ciągnie i przekłada się równo tylko na jeden boczek na drugi rzadziej i rzadziej główkę układa.. Mam nadzieje ze to jest tak jak Kasia mówi - każdy w swoim tempie ale nie zaszkodzi jak ja neurolog zbada. Szkoda że tak długo czekać...

Agata nie zrobiła kupy od wczoraj od rana więc nie dałam jej jescze kleju bo sie boje. Czekamy na kupe chociaz nie widze zeby cos bolało wiec moze tak moze byc, ale pierdzi dużo.

9 lata 3 miesiąc temu #1024876 przez pesq
No i przeklada sie czasem w C :/

9 lata 3 miesiąc temu #1024877 przez kasandra9
susze wlosy, ale az przyszlam do kompa zobaczyc ten filmik jak przeczytalam ze Pesq juz do neurologa zdazyla umowic Agatke!

9 lata 3 miesiąc temu #1024878 przez asiekasiek
Ju obudziła się przed 2 przed 5 i po 7 no lepiej troszke

kurde ja tez szukam teggo filmiku a moja tez w c uk,lada sie...

9 lata 3 miesiąc temu #1024880 przez pesq
ahahhaha B) B)

9 lata 3 miesiąc temu #1024882 przez me.ch
Pesq kochana. Kornel tez nie robi czesci tych rzeczy, za to robi inne naprawde mysle ze wszystko w swoim czasie :D a te filmiki to sa przeciez tak rozne....

9 lata 3 miesiąc temu #1024884 przez kasandra9
Ale to w C to chyba jedno z wielu kryteriów...chyba jak sie dziecko przeciąga to wydaje mi sie normalne ze czasem krzywo to zrobi:)

9 lata 3 miesiąc temu #1024885 przez pesq
No to ja nie testowałam tych dalszych hardcorowych pozycji siedzacych i latających ale z tych pierwszych to z tą główką (chociaż coraz lepiej bo widzialam jak sama na przewijaku podniosła, z półsiedzącej dźwiga i już po 3 cm teraz ciągnie a na początku nic, ćwiczenia cos tam dają) no i przewala się bardziej na prawo a na lewo jak już to glowe zostawi no i C czasem robi.

Neurolog jak nic :P I to na cito :P

<matkawariatka>

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1024886 przez asiekasiek
Ok obejrzałam i nie panikuje już :) robi C ale nie aż tak jak ten chłopczyk i właśnie jak Kas napisał jak się przeciąga czy coś to tak wychodzi czasem ;)
Pesq moja na prawo bardziej przewraca się ale ćwiczę ją żeby na lewo też szła.

Idę gotować L. marchewke :)

9 lata 3 miesiąc temu #1024887 przez agatagama
ale mnie duma rozpiera, Jaś to wszystko robi :D
ps. też dobieram skarpetki :P a rajtiuzom mówimy zdecydowane nie, bo to dla bab :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia