BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1024819 przez pesq
Kasia nie wiem ja się wszystkim martwię hahahhahahahahaha. B) B) B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1024820 przez jurada
Długo moja radość nie trwała. Idę się zabić! :pinch: :pinch :pinch: :
Podziękowania: pesq

9 lata 3 miesiąc temu #1024821 przez kasandra9
no pewnie Kasiu, ze kazdy w swoim tempie!!!!! taka mam nadzieje;) fajny filmik w ogole!:) ps. nie lubie dzieci w samych rajstopach chodzących, a juz w ogole u chlopcow to dla mnie porazka:P jakby ubran nie bylo:P ciekawe, kiedy Agatka sie zacznie przekrecac...w ogole pare razy robilam stop, zeby zobaczyc, jak rece musi miec ulozone do obrotu, zebym, jej dobrze podkladala:) no tak w ogole...5 miesieczne - czyli 5 skonczone, a naszym jeszcze troche brakujeeeeee:) tym bardziej chyba spoko;)
Zaz, i to jest bdb podejście! ja nie zamierzam jezdzic do wawy do jakichś eko sklepow po 2 marchewki i 1 ziemniaka...;)

9 lata 3 miesiąc temu #1024822 przez mysia5
Dziewczynki jutro Wam dam przepis :)
To jest taki 3bit-krówka , generalnie słodkie :cheer:

Mały śpi, jeszcze chwila i skończę ciacho i spać :)

Kochane ja Wam chętnie pomogę zrobić raz hybrydy :) to naprawdę nic trudnego :)

U nas też Tak jest od histerii w śmiech i odwrotnie ,maluchy chyba czasami tak mają ... Bo wielokrotnie się zastanawiam o co chodzi i odpowiedzi nie znalazłam :pinch: :whistle:

Kasia każde w swoim tempie ! ;** nie denerwuj się i niepotrzebnie nie nakręcaj :)

9 lata 3 miesiąc temu #1024823 przez mysia5
Tam miało być "zrobić raz dwa hybrydy" ;) :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1024824 przez kasandra9
z tym kleikiem to nie wiem..- Meszku, pisalas, ze moze zla temp. - no ale przeciez dorzucam do mleka, mleko robie jak zawsze...nie wiem, troche jakby sie rozpuscilo...ale potem mam takie samo geste i myslalam..czy moze smok nie halo czy cos...dlatego praktycznie po kilku probach na kaszkę sie przerzucilam i tu leci jak trzeba i w ogole bez problemu...

9 lata 3 miesiąc temu #1024825 przez Kasia888
Kas myślisz, że 5 skończone? to jak tak to faktycznie jest jeszcze czas :blush:
haha, ale mnie rozśmieszyłaś z tymi rajstopami, faktycznie mój ani razu nie miał rajstop, bo nawet mi to do głowy nie przyszło, żeby tak chłopaka ubrać :laugh: :laugh:
Pesq my chyba już tak mamy :huh:
a tu znalazłam fajny filmik jak ćwiczyć z maluszkiem w domu, słaba jakość ale ćwiczenia są naprawdę super, próbowałam dziś z Jaśkiem ;)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 3 miesiąc temu #1024826 przez glooria
Spoko i wasze beda to umiec albo jako 5 albo jako 6 miesięczne
Podziękowania: Kasia888

9 lata 3 miesiąc temu #1024827 przez mysia5
Super filmik :)
Ale aż mi się nie chce wierzyć że ten maluch ma 5 miesięcy ... :ohmy: :huh: Już by tak na nóżkach się trzymał itd? Nie wiem, szok.
Wydaje mi się że to starsza dzidzia :)
W każdym razie za miesiąc nie sądzę żeby nasz mały już tak brykal,ale to moje pierworodne więc nie mam porównania i doświadczenia :)

9 lata 3 miesiąc temu #1024828 przez asiekasiek
Jurada dałam jedna bi na opakowaniu pisało ze na 200ml mleka mm 4 łyżki i właśnie dałam jedna a w ogóle nie zagescilo :/ to jutro dam więcej jak coś spróbuję... a ja jestem ciekawa co z kupami u nas będzie robi raz na tydzień albo trzeba dać jej czapka :-( nosi kurde mam nadzieje ze po tym nie będzie mieć gorszych zaświadczeń chociaż te kupy to gęste są a czasem rzadsze idę spać 23 na razie śpi !!!

Jurada a Ty będziesz na noc jej tylko dawała kleik czy przez dzień ??

9 lata 3 miesiąc temu #1024829 przez Kasia888
Wiesz co w komentarzach pod tym filmikiem, też znalazły się takie opinie, że to nie 5-miesięczny maluch, ja nie wiem.
On już chwilami prawie pełza na tym filmiku i obraca się wokół własnej osi za zabawką.

Nie mogę się doczekać jak zaczniemy się dzielić pierwszymi osiągnięciami naszych maluszków :cheer:

9 lata 3 miesiąc temu #1024830 przez Zazanna
A co do "rajtek" to mamy jedną parę granatowe, zakończone wzorem w trampek -B. dostał od cioci. No i nie wiem, 2 ? 3 ? tygodnie temu w weekend jeden dzień Bartuś spędził właśnie w nich :D Samych hahahahah :D Wyglądał komicznie :D Zrobiłam mu zdjęcie -będę go szantażować jak będzie chciał łazić na nocne imprezki, a ja się nie będę zgadzać B)
A prawda jest taka, że nie wiem jak to zrobiłam ale zabrudził wszystkie spodenki ;) A zanim się pranie zrobi, a zanim wysuszy ..to są zapasowe rajtki B)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1024831 przez Kasia888
Haha temat rajtuzów nie ma co :laugh:
a propo ubierania jak był malutki to ubierałam go w takie słodkie śpioszki i pajace beżowe, błękitne i kilka razy mi się zdarzyło usłyszeć tekst typu "zobacz jaka ładna dziewczynka haha :laugh:"
na szczęście teraz już nikt tak nie mówi, bo widać, że to chłopak B)

9 lata 3 miesiąc temu #1024832 przez jurada
Asia na noc. Choc mysle nad kaszka mleczno ryżowa bo ten kleik to jakas lipa!

Co do rajstop u mnie d nosił bardzo długo. Dopiero przestał jak do zerówki poszedł. Wszystkie dzieciaki w przedszkolu zimą rajtki i koszulka i tak latały po sali.
Wygoda.
A teraz nosi kalesony ;)

Jezu co tej mojej córce jest??? Mam juz dość! Serdecznie mam JEJ dość!
Uśnie z płaczu bo nic nie działa na nią... Az mi sie chce wyć z bezradności!

9 lata 3 miesiąc temu #1024833 przez jurada
Kasia to na Len ostatnio w przychodni babeczka patrzy i mówi " o jaki grzeczny, a jaki ładny..." Ja z tych co są miłe uśmiechnęłam sie i mówię" grzeczna jest, dziękujemy" a ona" a ile on ma? Ja " ona ma 3,5 miesiąca" a babka " TO CHŁOPIEC JEST TAK?" no ręce opadają!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia