- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98477 przez pati-m
Jeszcze nie wiem mYSZA, ale jutro mam badanie usg 4d, więc mam nadzieję, że coś podpatrzymy 
Agusia83 - na pewno uda Ci się coś upolować. Też się będę rozglądała za jakąś "kościołową" sukieneczką bo mamy 2 śluby w tym okresie mojego największego rozrostu

Agusia83 - na pewno uda Ci się coś upolować. Też się będę rozglądała za jakąś "kościołową" sukieneczką bo mamy 2 śluby w tym okresie mojego największego rozrostu

Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98486 przez mYSZA
kurcze, te 3d i 4d trochę mnie kusi, ale zdjęcia mnie trochę przerażają, i widzę, że raczej jestem z tym odosobniona;P
najgorsze w tych weselach jest to, że sobie nie za bardzo można potańczyć- zwłaszcza jak jest mały parkiet to ktoś może potrącić, uderzyć brzuszek- ehhhh- a ja uwielbiam tańczyć! z Maleństwem sobie czasem po domu tańczymy, ale bez szaleństw.
trochę się w tym miesiącu rozruszałąm- przez tą jogę i basen. I jakoś takie lepsze samopoczucie mam;) życzę tego wszystkim mamuśką!
najgorsze w tych weselach jest to, że sobie nie za bardzo można potańczyć- zwłaszcza jak jest mały parkiet to ktoś może potrącić, uderzyć brzuszek- ehhhh- a ja uwielbiam tańczyć! z Maleństwem sobie czasem po domu tańczymy, ale bez szaleństw.
trochę się w tym miesiącu rozruszałąm- przez tą jogę i basen. I jakoś takie lepsze samopoczucie mam;) życzę tego wszystkim mamuśką!
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98488 przez Pyśkaaaa
a ja mam komunie na szczescie w maju mam nadzieje ze za bardzo mnie nie wybrzuszy do tej pory... znalazlam kiecke na allegro ale sie boje ja kupic 
bewipo to moze zadzw do lekarza jak Cie bardzo niepokoi a gdzie Cie kłuje?... kurcze mnie tez cos kuło bolalo i te nery zadzw do doktora wziol na wizyte i okazalo sie ze wszystko ok
ach.. i powiem wam ze sie ciesze ze to bedzie lato
na spacerki z brzusiami bedziemy mogly chodzic, nie bedziemy musialy kupowac dodatkowych plaszczy bedzie sloneczko bedziemy bardziej szczesliwe
i dzidzie nasze tez 
ani cebuli ani soku z cebuli fuuuj
nie znosze ale co zrobic jak pomaga...
ja sobie zapuscilam troche jazzu i sluchamy z brzuszkiem

bewipo to moze zadzw do lekarza jak Cie bardzo niepokoi a gdzie Cie kłuje?... kurcze mnie tez cos kuło bolalo i te nery zadzw do doktora wziol na wizyte i okazalo sie ze wszystko ok

ach.. i powiem wam ze sie ciesze ze to bedzie lato

ani cebuli ani soku z cebuli fuuuj

ja sobie zapuscilam troche jazzu i sluchamy z brzuszkiem

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98502 przez Pyśkaaaa
a ja nie jestem wogole rozruszana na basen nie chodze bo nie moge joga hm.. chyba nie dla mnie co prawda czuje sie lepiej niz na poczatku ale ja nie z tych cwiczeniowych
chyba rozruszam sie w szkole rodzenia a jak na razie spacerki porzadki domowe zakupy mi w zupelnosci wystarczaja... chodz nie nalezalam do takich co w domu na dupci moga dlugo usiedziec... a teraz mi to jakos nie przeszkadza

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98521 przez bewipo
pati w okolicy pępka to może dzidziuś 
Ja jeszcze nie czuje ruchów, a jakoś tak w lewym boku mnie kluje, więc chyba to nie dzidziuś. Może z nerwów, bo ostatnie 3 dni to ciągle coś latam załatwiać, wyspac się nie mogę i nerwowa potem jestem.
Pyśka ja tez z tych niesportowych. Ale staram sie męża na spacerki wyciągać, no i chociaż na kręgoslup poćwiczyć wieczorkiem.

Ja jeszcze nie czuje ruchów, a jakoś tak w lewym boku mnie kluje, więc chyba to nie dzidziuś. Może z nerwów, bo ostatnie 3 dni to ciągle coś latam załatwiać, wyspac się nie mogę i nerwowa potem jestem.
Pyśka ja tez z tych niesportowych. Ale staram sie męża na spacerki wyciągać, no i chociaż na kręgoslup poćwiczyć wieczorkiem.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 tygodni temu #98534 przez mYSZA
heh, wszytsko nastawione, teraz żeby tylko nie przypalić międzyczasie;)
ja zjem od razu, nie będę czekać- mam zresztą pozwolenie jak tak późno wraca;)
co do ruchów- to ja miałam wątpliwości, ale opisałam koleżance, która jest mama pięknego 2-latka i Ona powiedziała, ze to właśnie jest to. ja te lżejsze raczej przegapiam, ale takich mocnych nie sposób. niedopomylenia z treścią żołądkową. Poza tym ja czuję jak właśnie się położę na spokojnie tj. np w grocie solnej, albo wieczorem jak mój mąż czyta bajkę albo jak ja śpiewam kołysankę. Wczoraj wieczorem po bajce zapomniałam zaśpiewać i już spać się położyliśmy i poczułam ruch z serii mocniejszych- wiec się chyba Maluszek dopominał;P
ja zjem od razu, nie będę czekać- mam zresztą pozwolenie jak tak późno wraca;)
co do ruchów- to ja miałam wątpliwości, ale opisałam koleżance, która jest mama pięknego 2-latka i Ona powiedziała, ze to właśnie jest to. ja te lżejsze raczej przegapiam, ale takich mocnych nie sposób. niedopomylenia z treścią żołądkową. Poza tym ja czuję jak właśnie się położę na spokojnie tj. np w grocie solnej, albo wieczorem jak mój mąż czyta bajkę albo jak ja śpiewam kołysankę. Wczoraj wieczorem po bajce zapomniałam zaśpiewać i już spać się położyliśmy i poczułam ruch z serii mocniejszych- wiec się chyba Maluszek dopominał;P
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona