BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279887 przez pati-m
Dziewczyny - wiecie, że dziś jest piątek 13-go :P Dopiero teraz zauważyłam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279897 przez pati-m
Dzisiejszy Kacpero próbujący zawzięcie polizać skarpetkę :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279905 przez monika1984lodz
Kacper wymiatasz hihi :) jeszcze troche i Ci sie uda :)

Beti wiesz co ja wysypala na calym cialku :( a ja plukalam tylko w lovelli i jak ja odstawilam to przeszlo.
teraz uz drugie pranie w Jelpie robilam i jak narazie nic niepokojacego nie zauwazylam.
ogolnie slyszalam zeby nie uzywac plynow do plukania do ubranek dzieciecych- tak mi dermatolog powiedziala.

Fanka dziekuje :)

A tak Nuna witala piaty miesiac :) i zegnala czwarty :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Insomnia :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #279910 przez pati-m
Nunka - piąteczka śmieszko :)

Wymiękłam jak to zobaczyłam :lol:
demotywatory.pl/3642327/Ryszard-Lubicz
13 lata 4 miesiąc temu #279914 przez fanka
Pati- rewelacja :-) wymiękłam również!
13 lata 4 miesiąc temu #279915 przez monika1984lodz
Pati dobre :)

dziekujemy wszystkim ciociom za zyczenia :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279920 przez darkdream89
Dzień dobry mamusie :D Kacperek niesamowicie wygląda próbując "polizać skarpetkę" :D CZekamy aż Kubuś zacznie łapać nóżki :D
W środę byliśmy na szczepieniu... Jak się mały rozpłakał tak płakał dopóki nie dostał butli w domu. Ale za to znowu mu się coś poprzestawiało bo nie śpi od 21 do 6 rano tylko o 21 do 9 rano!! :D
Ale zastanawiam się co z jedzeniem bo przy takim spaniu to mu doby braknie na 6 posiłek :P
Kubuś dziś kończy 3 miesiące :)
Jak Was nadrobię to coś więcej skrobnę :) bo piszecie jak oszalałe :)
13 lata 4 miesiąc temu #279926 przez monika1984lodz
Kubusiu buziak od cioteczki i miesiac starszej Nuneczki :) :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279928 przez pati-m
Kubuś - buziaczek dla Ciebie :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279940 przez beti
OOOOO...a Kubuś 3 miesiące dziś...no to Garfield tańczy też dla Ciebie :)
13 lata 4 miesiąc temu #279946 przez darkdream89
Dziękujemy i też wysyłamy wszystkim solenizantom całuski!! :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279950 przez maja1982
Witam was w piątek 13 :)

U nas noc nawet niezła 3 pobudki :) a o 6 już pobudka na całego - to moje dziecię mnie rozbraja jak na mnie patrzy tymi ślepkami i cieszy tym swoim dzióbkiem małym - i jak tu nie kchac takiego maleństwa!?

Emisia, Dawidek - witam w starszaczkach :kiss:

KUbuś - :kiss:

monia - u nas też byłą burza wczoraj - obudziły mnie grzmoty!!

pati - Kacperek nieźle wygimnastykowany :) Lolek tez tak robi ale łatwiej mu idzie jak nie ma pieluchy :) a jak słodko sie klepie po kolankach jakby jakiś rytm wystukiwał!! :)

A przed chwilka mi taki koncert urządził - bo wstrętna mama mu każe spać w łóżeczku, wyje, wyje i wyje podchodzę do niego i mówię o co tak płaczesz dalej wyje - więc go myk na boczek i zasnął w sekundzie!!ja nie wiem o co chodzi??już mnie doprowadza do szału to jego wycie!!trace już cierpliwość pomału!!

A odnośnie poszerzania diety to podobnie jak pati i słowiczek na słodkie jeszcze synuś będzie musiał poczekać :) ale powiem wam że jak ja próbuje te słoiczki to dla mnie one też są słodkie!!albo ja taka przewrażliwiona jestem!!

u nas chyba będzie krzesełko z zeberką :) allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-d...wwa-i2049359132.html , albo chocolade allegro.pl/nowy-model-krzeselka-ruch-pod...tel-i2035897528.html albo któreś z tych allegro.pl/avangarde-super-krzeselka-ruc...zek-i2031587263.html

już więcej nie szukam bo i tak do tych samych wracam :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279956 przez Mała
My po spacerku, pierwszym po ospie, ale na krótko wyszłyśmy, bo wieje, że łepetyne chce urwać.

Dziewczyny ja bym u Was obstawiała detergenty, bo na mleko na pewno wyszłoby szybciej, jak jadłyście. Ola miała długo przed pierwszą szczepionką objawy, a teraz po eliminacji mleka nic, czasem mały liszaj wyskoczy w zgięciu łokcia.

Kubuś sto lat z okazji 3 m-cy :lol:

Kacperek ślicznie goni nóżkę.

Emilka piękny uśmiech, do zakochania się.

Normalnie jak czytam, że wasze szkraby tak ślicznie śpią to aż mi żal d...ę ściska. Co ja robię nie tak, że moja gwiazda budzi się co 2h. :( Niedługo to padnę ze zmęczenia. Już się nawet zastanawiałam czy nie dać jej butli na noc tak jak Pyśkaaa.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279960 przez Agusia83
Hejka...Witam was w zimowy piatek...i faktycznie 13-tego piatek :laugh:

Na poczatku chcialam zlozyc zyczonka wszystkim starszakom:) :laugh: Emi, Dawidku buziaczki...
Kubusiu, dla Ciebie rowniez, com, cmok, cmok....Ja sie nawet wpraszala, co bym mogla zostac Twoja tesciowa...ale odpowiedzi nie dostalam :silly: hahah...

Emisia...jaka uradowana dziewczynka...kochaniutka ciesz sie, ze miesiace tak szybko leca, coraz fajniejsza z Ciebie dziewczynka...

Ja od dzis wycoduje Emi jak narazie zupki i bebiko...kupilam juz nan pro w biedronce...zobaczymy co ja uczula...

Aha, pisalam juz Beti bo ona chciala tego kwiatuszka...jesli ktoras z Was chce go obaczyc, jest w biedronie w promocji po 40zl :laugh:

Odnosnie listonosza...mam nadzieje, ze do godziny do mnie nie przyjdzie...a czekam na ta mate..ok, to ma byc kurier, ale z drugiej strony jeden pieron....zapodalam walki na glowe i niezbyt atrakcyjnie wygladam :silly: haha..jak mnie taka zobaczy to z politowaniem pomysli o mym M...ze sobie walkowa babe wzial za zone...haha

A odnosnie spania, to az sie zdziwilam, bo 19:30 spanko pierwsza pobudka o 1:30 pozniej cycek i obudzila sie dopiero o 6:30...tyle, ze na dobre :silly: byly ochy i achy i eeeee i aaaaaa...no i mama juz nie mogla soac, trzeba bylo dziecie nakarmic, bo cyc to za malo :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #279962 przez maja1982
agusia - możesz być LOlka teściową :) hihihhi
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży