BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #280387 przez magda79
dzieciaki śpią....chociaż tak się zastanawiam, bo Domek śpi od 19tej i ostatnio tak jest, że ok godz 21wszej ląduje w naszym łóżku bo musi zrobić parę łyków i dalej śpi...hmmmmm

i tak po cichutku zazdroszczę tym mamusiom, których dzieciaczki przesypiają noc, chociaż w sumie jakby popatrzeć na to z innej strony to Domi też śpi całą noc tylko wierci się dopóki nie dostanie cyca - parę łyków śpi dalej....

Majka też z nami spała długo....
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #280394 przez magda79
u nas też trochę zostało białego puchu....ale ma się teraz jakoś na dniach rozkręcić na całego...oby tylko pozwoliła wiośnie przyjść o czasie :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #280399 przez monika1984lodz
Nunka juz w lozeczku M poszedl do fryzjera, a ja szykuje kanape na ogladanie zielonej mili :D dobrze, ze mam kanal tvn +1 hihi

jeszcze raz dziekujemy wszytskim cioteczkom za zyczenia i slemy buziaczki :*:*

a teraz mykam Kochane do jutra :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280400 przez Mała
Megi w końcu się doczekałaś szczepienia.

Magda no ja też zazdroszczę :(
A mój Kamil do 8 miesiąca przesypiał noce, ale był na mm. Potem szły zęby i było nieciekawie.

U nas już po śniegu, za to znów wieje, że aż gwiżdże.

Agusia bardzo ładnie wyglądasz.

Mój m poszedł na siłownię :lol: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #280409 przez beti
Agusia, no i jak reakcja M? No i miałaś nam zrobić focię z make-upem :)

Byłam w biedronce ale nie było kwiatka :(
Na pocieszenie kupiłam kraba do wanny :D :P
13 lata 4 miesiąc temu #280410 przez magda79
Mała napisał:

Megi w końcu się doczekałaś szczepienia.

Magda no ja też zazdroszczę :(
A mój Kamil do 8 miesiąca przesypiał noce, ale był na mm. Potem szły zęby i było nieciekawie.

U nas już po śniegu, za to znów wieje, że aż gwiżdże.

Agusia bardzo ładnie wyglądasz.

Mój m poszedł na siłownię :lol: :silly:

oj Mała się bedzie działo znowuuuuuuuuu :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280411 przez Agusia83
I ja jestem:) Emi zasnela o 19, ale zjadla tylko 20ml mleczka, bo byla tak wyczrpana dniem, ze padla..ale o 19:30 przypomniala sobie, ze pusto w brzuszku i dojadla reszte, czyli 130ml mleczka z 2 lyzeczkami laszki bananowej :laugh: I juz spi sobie slodko...oby do 3 lub dluzej :laugh:

Mala, to ja trzymam kciuki by maz z silowni przyszedl tak steskniony, ze zaraz wpadnie w objecia zony :laugh:

Monia, sliczny awatarek...a to krzeselko z zyrafa, a raczej w jej wnetrzu mnie rozwalilo...ja chyba bym takiego nie chciala...chociaz nie powiem, ze pomysl przedni :silly:

Daje sobie czas do 22 a raczej do 21:45, bo jeszcze musze odciagnac melko i ide spac...dzis jestem na nogach od 6:30 i od kilku godzin jestem juz padnieta...

Monia, milego ogladania filmu...

Beti, kupilas kwiatka?

Pati, ta torebka bardzo mi sie podoba...nawet looknelam na inne i tez kilka fajnych znalazlam :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #280416 przez megi2501
Mała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aga, jak u Ciebie sytuacja z mężem :unsure: Oszalał z zachwytu :unsure:

Moniu miłego oglądania świetnego filmu :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #280418 przez kasia79
moje maleństwo też już śpi :) zieloną milę kilka razy już oglądałam, ale też bym obejrzała, niestety Kacper ogląda "szeregowiec dolot"
13 lata 4 miesiąc temu #280419 przez Mała
Megi :blink: :silly: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280420 przez gosia2324
A ja szukam czegoś na majowe wesele.Liczyłam na Lily ;(

Wiecie,mieliśmy jechać z dziećmi i zabrać moja mame,zeby spala z nimi w hotelu jak my bedziemy sie bawic, ale Damian twierdzi, ze dzieciaki w nowym miejscu,bez nas będą marudzić i zamiast siedzieć na sali to będziemy z nimi i z zabawy nici.
wiec ostatecznie postanowiliśmy ze jedziemy sami,
robimy sobie romantyczny wypad za Krakow,
a dzieci zostaja u nas w domu z 2 babciami.!!!
Kuba bedzie mial prawie 3 lata a Jagódka 8 mies, przeżyją bez nas dzien i noc.
Co o Tym myślicie ??? :dry:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280421 przez Agusia83
Megi, tak oszalal, ze po obiedzie padl w ramiona poduszki i spal do 18:30...az go nie poprosilam by wzial Emi, bo ja szykowalam kapiel... :silly:

Wiecie, co sobie przypomnialam? Jak Monia pokazala Nunke uskrzydlona...zaczelam spiewac motylem jestem..aaa...tarara motylem jestem...aa...a moja Emi zaczela spiewac razem ze mna...dodawala od siebie aaaa...tak to uroczo wygladalo :laugh:

Gosia, swietny pomysl...po co ciagnac dzieciaki tak daleko? I to w obce miejsce..a tak zajma sie nimi babcie w ich bezpiecznym otoczeniu.A Wy sie bedziecie swietnie bawic...pamietaj, ze Wam tez sie cos od zycia nalezy :laugh: :laugh: :laugh: ..moja kolezanka, ktora ma synka 4 letniego i core juz na teraz 5 miesieczna...poszla z mezem na sylwestra..nie bylo ich cala noc, caly dzien praktycznie tez bo odsypiali...a dziecmi zajela sie mama :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #280424 przez magda79
Kasiu czy posłałaś Kacperka już do pierwszej klasy w zeszłym roku czy jest w starszakach jeszcze, bo ja ciągle się zastanawiam co zrobić z Majką...ona będzie miała w tym roku 6 lat i w sumie obowiązek szkolny przesunęli na przyszły rok dla 6ciolatków i nie wiem co zrobić??

Na początku byłam bardziej na tak ale rozmawiałam trochę z koleż i tymi, które posłały do szkoły i nauczycielkami i jest bardzo duża różnica pomiędzy 6cio i 7mio - latkami...jeszcze trochę czasu mamy......
13 lata 4 miesiąc temu #280425 przez Mała
Gosia jak widzą często babcie i mają dobry kontakt to myślę, że dadzą radę. Ja bym się dobrze nie bawiła, bo bym ciągle o nich myślała. Na noc to i owszem.
13 lata 4 miesiąc temu #280426 przez kasia79
gosia2324 napisał:

A ja szukam czegoś na majowe wesele.Liczyłam na Lily ;(

Wiecie,mieliśmy jechać z dziećmi i zabrać moja mame,zeby spala z nimi w hotelu jak my bedziemy sie bawic, ale Damian twierdzi, ze dzieciaki w nowym miejscu,bez nas będą marudzić i zamiast siedzieć na sali to będziemy z nimi i z zabawy nici.
wiec ostatecznie postanowiliśmy ze jedziemy sami,
robimy sobie romantyczny wypad za Krakow,
a dzieci zostaja u nas w domu z 2 babciami.!!!
Kuba bedzie mial prawie 3 lata a Jagódka 8 mies, przeżyją bez nas dzien i noc.
Co o Tym myślicie ??? :dry:

Jasne że dobry pomył, byłam na 2 weselach z dziećmi i kiedy wszyscy się bawili to my musieliśmy za dziećmi ganiać. :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia