BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #284008 przez maja1982
no dobra ja już zmykam naprawdę

pati - ty to spryciula jesteś :)

basiu - zdrówka dla synusia :)

miłej nocki:)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #284009 przez pati-m
Monia - obrączki śliczne :) Ja mam ten wzór M10 :)

Basia - nie odchodź tak bez słowa, a najlepiej wogóle nie odchodź.

iwona - w sumie nie pomyślałam, hihihi :) Od tej pory jak mnie najdzie ochota na zakupy to go z testem w dłoni powitam :silly: :side: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #284012 przez iwonaNAVI
No baaa :)
ja tez uciekam babeczki :)

dobrej nocki :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284015 przez basia89
13 lata 3 miesiąc temu #284019 przez slowiczek
Basia :( niedobrze....trzymam za was kciuki i życzę zdrówka dla Damianka, umęczy się bidulka :( :kiss: i co to za głupoty opowiadasz, że nie chcesz już z nami pisać :( ????

Pati - a juuuuuuuuż myślaaaaaaaałam :)

Gosia - super te zawieszki :) chyba sobie coś wybiorę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #284020 przez monika1984lodz
Basiu to zdroweczka dla Damianka- musi byc dobrze, trzymamy za Was kciuki bardzo mocno.Ucsluj malego od ciotek :kiss: i badz silna kobieto.Musi byc dobrze!!!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284021 przez beti
Basiu, bidulek...ucałuj go od forumowych cioć :( biedactwo musi się tak namęczyć...trzymam kciuki żeby była poprawa...ehhh...jestem z Wami w myślach :kiss: i nie zostawiaj nas...

Słowiczek, pokaż :P
13 lata 3 miesiąc temu #284024 przez slowiczek
Beti, jak skończę to zrobię foto :P muszę ją jeszcze wypełnić aaaaaaaa, została mi mniej niż godzina :silly:

aaaaaa Pati, super buty !!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #284034 przez mgielka22
Basiu zdroweczka i buziaki dla Damianka :kiss:

Gosia no wrocilam przeciez no :silly:

A ja Lili na chrzciny w domku po uroczystosci kupilam taka sukieneczke za tyle :P allegro.pl/sliczna-sukieneczka-68-chrzes...zja-i2049513404.html

A na walentynki od M chce taka allegro.pl/bransoletka-rzemien-koniczyna...hit-i2039271429.html :D

Slowiczku chwal sie chwal :D ja tez robie kartki :P moj M ma 20 lutego urodziny :P i chce mu portfel kupic bo juz mu sie rozwala...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284044 przez megi2501
Witam się pierwsza, dzięki mojej dzieciny :)

Basiu myślami jestem z Tobą i Twoim synkiem. Oby szybko to minęło :ohmy: :ohmy: :ohmy: Damianek niech wraca do zdrówka :kiss:

Beti, jak USG brzuszka i wyniki krwi :unsure:

Gosiu widzę, że też lubisz Radka, jak ja :laugh:

Monia śliczne obrączki :ohmy:

Madziu STO LAT dla synka :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #284045 przez magda79
Dobre Ranko :kiss:

kurcze Megi ...wyprzedziłaś mnie :blink:

Megi buziole dla Julci :kiss: :kiss: od starszaka Dominisia i jego mamusi :kiss: :kiss:

basia o rety..trzymajcie się, dużo siły dla Was i zdrówka dla Damianka!!! no i nie uciekaj od nas...czekamy koniecznie na wieści od Was!!!!!

pati no no buciory superowe....

słowiczku pochwal si,e koniecznie...mój D miał wczoraj urodzinki 18go...byli rodzice i siostry z życzeniami i na grzańcu, a w niedziele robimy oficjalna imprezkę...a z niespodzianek to usmażyłyśmy wczoraj z mamą i siostrą 70 pączków :ohmy: :silly: ile to jest kaloriiiiii :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale pyszne byłyyyyyyyyy...mniam mniam :side: :side: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #284048 przez magda79
a...Monia ładne obrączki macie...moja siostra też wybiera i też coś w ten deseń chyba te: www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1862

albo te:
www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1859

www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1684

tylko zastanawia sie czy z diam czy bez....bedzie przymiezac do pierscionka :lol:

Mgieka sliczna sukieneczka i bransoletka tez.....ta od Gosi tez powala...hm

A my mamy dzisiaj wyjazd do mojej pracy z wnioskiem :)

miego dnia!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #284064 przez katy25
dzien dobry dziewcynki

Basiu zdrówka dla synka! Na pewno będzie dobrze, ale strasznie mnie zmartwiłaś tą wiadomością:(

Marta M Twoja mała wymiata włosami! super! podziwiam ja zawsze jak wrzucisz świeże fotki.

dziewczyny, obraczki piekne!

Ja po tej obronie nareszcie poczułam sie wyluzowana:):) a dzis ma obrone moja kolezanka z roku i trzymam kciuki za nią.

Wiecie co?
mój M. wczoraj ogolił małemu włosy :ohmy:
na serio... Sami przez 1,5 tyg stracił prawie wszystkie przez ta ciemieniuche. Miał strupy i rany bo on drapie sie podczas snu aż do krwi... i wczoraj moj M sie wkurzył, powiedział że dziecko wygląda jak nie dziecko i on z tym zrobi porzadek:) I rzeczywiscie czyscilismy mu wczoraj glowe 3 razy - nareszcie widac efekty... ale jest łysy:(
Ines płakała jak szalona, że tatus włosy obcina Samiczkowi hehe a on nawet juz nie miał "Włosów" a takie pejsy... CZEKAM AZ ODROSNA:)

Mała Ty chyba ostatnio pisałas o przekuwaniu uszu małej? Ja powiem wam, że Ines m iała przekute jak miała 5 miesiecy i zrobiono to bez mojego pozwolenia w Maroko... no comment. Na szczescie jej sie to nie paskudziło, nigdy tez nie ciagnela za kolczyki i nie było problemu. Na roczek dostała takie, że chodzi w nich do dzis. Dziewczynki ładnie wygladaja z kolczyczkami:):)

My na walentynki mielismy zaklepane SPA na 3 dni, ale juz dzis wiem, że bede jechala z
koleżanką bo mój mąż mi oznajmił, że jednak nie da rady ze mna jechac :angry: on po prostu jest cudowny... ZAWSZE "COS". Tym razem stwierdził, że on nie może teraz w tygodniu brać wolnego bo bez niego nie dadza rady a wyjazd jest do zrealizowania tylko w tygodniu!
NO nic- nie wie co traci;) Jade z małym i moją psiapsiółą...
Spróbuję na Grouponie coś upolować na walentynki:) A 17 lutego mamy 5 rocznicę ślubu:)
Polouje na jakis fajny zegarek dla M. najlepiej jakby był z grawerką ode mnie...

no nic - ide sie ubierac moze zajrze do Was pozniej jak wroce z przedszkola Ineski...
miłego dnia dziewczynki!
13 lata 3 miesiąc temu #284074 przez pati-m
Witam :)
Przede wszystkim BASIU trzmam mocno kciuki za Damianka! Mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje! Bądź dzielna kochana! :kiss:

magda - buziak dla starszaka Domisia!
megi - buziak dla starszaczki Julci!
Rosną nam te maluszki :lol:

slowiczek - sto lat dla męża! :) I pochwal się kartką :)

Może powiecie, że jestem dziwna, ale my nie obchodzimy walentynek. Ustaliliśmy to już na początku znajomości. Podeszliśmy do tego tak, że jak się kochamy to cały rok, a nie tylko w ten jeden dzień okazujemy sobie miłóść. No i tak już zostało :) W każdy dzień roku możemy sobie coś sprezentować, tylko nie w tym dniu, w którym wiekszość szaleje :)
13 lata 3 miesiąc temu #284084 przez megi2501
Madzia my mamy te:

www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1859 i bardzo jesteśmy zadowoleni :)

Pati to my mamy właśnie tak, jak Wy. Ten dzień nie jest przez nas obchodzony-widocznie też dziwni jesteśmy:)

A moja zainteresowała się od rana stopami :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka