BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284566 przez mgielka22
Pati no masz tam narysowane na obrazku to jest takie cos okragle i stajesz na to i to sie obraca robisz skrety w tali normalnei jak stoisz na podlodze to gorna czesc ci sie obraca a na tym i gorna i dolna ;P
A i najlepiej to polozyc na dywanie albo reczniku chociazby bo na panelach sie slizga...
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #284568 przez pati-m
Aaaa to już wiem o co chodzi :) Lubiłam na takim czymś ćwiczyć jak na siłownię chodziłam, to najmniej wysiłku wymagało ode mnie :P
13 lata 3 miesiąc temu #284569 przez megi2501
Pati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Basiu ja też uważam, że forum jest aby wymieniać poglądy. Ja gdyby nie dziewczyny to bym szału w domu dostawała, a gdyby nie beti to moja mała wciąż by miała asymetrię i napięcie wzmacniające się itp. 3-mam za Was kciuki mocno :kiss:

mgiełka ja ćwiczę zawsze rączki- jedna na brzuszku druga do góry (i tak na przemian), rączki na bok i do brzuszka,rączka prawa do kolanka lewego-rączka do kosteczki, niepełny rowerek, kołyska (rączki na kostki i raz w prawo, raz w lewo, obroty na brzuszek (teraz kładę się na boku i pokazuje, że ma zrobić obrót i ona sama już to robi, raz w jedną stronę, raz w drugą) wcześniej podtrzymywałam jej bioderka i pokazywałam, jak się obracać-pomagałam trzymając za rękę. Trochę namieszałam, ale może coś zrozumiesz... :dry: Ćwiczę 3-4 razy dziennie.
Początkowo, jak ćwiczyłam to czułam,że ma sztywne ciałko, a teraz już jest super. Mała uwielbia to :laugh:

Gosia była na chwilkę i znikła
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284574 przez monika1984lodz
Basia widze, ze tu pretensje jakies poszly, odebralam to tak jak by to nasza wina byla, ze maly sie rozchorowal :(
Zycze Wam zdrowka i duzo milosci.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284576 przez mgielka22
Dzieki Megi zapisalam sobie sprobuje z nia to robic bo ona nie chce tej glowki podniesc jak ja za raczki podnosze... no i czasem lubi sie odgiac do tylu jak spi na boku albo jak sie przeciaga...
13 lata 3 miesiąc temu #284578 przez fanka
Dziewczyny nie chce zapeszać ale dziś już po południu młody zachowywał się lepiej, już się bawił, śmiał, leżał sobie na kocyku, a nie tylko na rękach i usnął bez histerii. Oby tak dalej bo kolejny dzień taki jak ostatnie dwa byłby naprawdę męczący, szczególnie dla moich rąk. Aż odetchnęłam i jakoś tak mi się lepiej "na sercu" zrobiło jak Dawid zaczął się już normalnie zachowywać, cieszyć, bawić i rozdawać uśmiechy :-)
Basia- nikt tu Cię nie oskarża , Gosia tylko zapytała czy to przez gluten. Jeśli nie chcesz dalej pisać z nami to trudno , Twoja decyzja. Dużo zdrowia dla Twojego synka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #284579 przez mgielka22
Aaaa Monia i to jeszcze u Ciebie w Łodzi :P
13 lata 3 miesiąc temu #284581 przez mgielka22

13 lata 3 miesiąc temu #284582 przez monika1984lodz
noooo i ciekawa jestem przeokrutnie jak on to zrobil ???//?

Fanka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284583 przez pati-m
Monia - czego ty w sieci wyszukujesz :silly:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284584 przez monika1984lodz
znajomy na fb dal :P hehe ale padlam i musialam Wam pokazac :D

idziemy poczytac bajeczke do pozniej kobitki :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284588 przez fanka
Monia- :-) mnie też aż zżera ciekawość w jaki sposób do tego złamania doszło !!! ;-)
13 lata 3 miesiąc temu #284589 przez pati-m
fanka - może doszło do rękoczynu :lol: :silly: :side:
13 lata 3 miesiąc temu #284595 przez slowiczek
Basia się na nas obraziła, trudno. :dry: Zdrowia dla Damianka!

Dziś jadłyśmy z Natalką szpinak, mam nadzieję, że nie będzie tak jak u Beti z kupą poszpinakową :huh: na początku myślałam, że jej smakuje bo pierwsze kilka łyżek wsunęła chętnie, potem trochę mniej i rzuciła się na wodę :P wypiła chyba ze 130 ml czystej wody....ciągle faworytem pozostaje dynia :side:

13 lata 3 miesiąc temu #284598 przez fanka
słowiczku- ja piłam właśnie lampkę wina. wieczorem, bo na noc daje mu mm
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży